Deborah James, jurnalista britanică, bolnavă de cancer intestinal: „Vreau să mor ascultându-mi familia în ultimele noastre zile împreună”

Deborah James, militantă pentru cancer, a dezvăluit cum vrea să-și petreacă ultimele momente. Editorialistul ziarului britanic The Sun are cancer intestinal din 2016 și în această săptămână a încetat să mai primească tratament activ.

Fosta profesoară, cunoscută și sub numele de Bowel Babe, s-a mutat la casa părinților ei din Woking. De acolo, femeia de 40 de ani a reușit să strângă peste 3 milioane de lire sterline în câteva zile pentru fundația Bowel Babe. O moștenire de durată care speră că va ajuta „mai mulți Deborah să aibă mai mult timp'.

După ce și-a bifat lista de lucruri de făcut, care include „administratorul morții' , Deborah a promis să se relaxeze și să petreacă timp cu familia ei, cu părinții ei, cu soțul Sebastien și cu cei doi copii ai săi, Hugo și Eloise.

„Vreau să mor ascultându-mi familia, vreau doar să aud glumele lor și zgomotul normal al vieții pe măsură ce mă sting. Prioritatea mea este să petrec timp cu familia mea, suntem cu toții împreună, sunt la părinții mei, mereu am zis că vreau să mor acolo. Soțul meu, copiii mei sunt prin preajmă. Părinții mei, fratele meu și sora mea', a spus ea pentru The Times.

Deborah și-a prezentat călătoria cu cancerul intestinal prin rubrica „Things Cancer Made Me Say' și podcastul „You Me and the Big C'.

Ea a militat neobosit pentru organizațiile de caritate împotriva cancerului și a contribuit la creșterea gradului de conștientizare cu privire la semnele și simptomele cancerului intestinal.

Oricât de emoționantă este, ea a spus că nu vrea ca viața ei să fie o poveste tristă și nu are regrete.

„Aș fi putut regreta că m-am dat în spectacol și m-am dezbrăcat în chiloți pentru cancerul intestinal, dar nu regret, am întâlnit oameni incredibili și am simțit că am un impact.'

Mama a doi copii a adăugat că îi pare rău că lucrurile pe care le iubește nu le va mai putea vedea, auzi, mirosi sau gusta.

„Mi-am depășit atât de mult prognoza, că este ridicol. Vreau să mulțumesc tuturor: NHS, medicilor și asistentelor mele. Acum sună ca și cum aș fi un câștigător al Oscarului, cu excepția faptului că nu există medalii pentru moarte', a adăugat ea.

Deborah urmează să obțină titlul de damă de la Regina Elisabeta a II-a. O damă este echivalentul feminin al titlului de cavaler. Este cea mai înaltă onoare din Ordinul Cel mai Excelent al Imperiului Britanic, care a fost creat în 1917 de regele George al V-lea.

„Regina a fost încântată să aprobe ca onoarea de damă să fie conferită lui Deborah James', a spus Downing Street.

Femeia bolnavă de cancer intestinal a fost șocată, spunând: „Este o nebunie. Nu știu ce să spun. Sunt uluită și mă simt incredibil de onorată. Nu simt că merit asta. Nu vă pot spune ce înseamnă asta pentru familia mea.'

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cancerul de pancreas, stomac și ficat