De ce vom suspina după iPhone 8 și iPhone X?

De când a apărut pe piață, Apple a reușit să le ofere mereu utilizatorilor gadgeturi care să le satisfacă nevoile, având un design inedit și fiind foarte ușor de folosit.

În fiecare an, foarte multe persoane așteaptă cu nerăbdare lansarea unui nou model iPhone. La 10 ani de la lansarea primului model, Apple a dorit să marcheze evenimentul într-un mod inedit. La evenimentul de lansare de aseară, compania fondată de Steve Jobs nu a prezentat un singur model iPhone, ci trei, cu funcții diferite.

De ce vom suspina după iPhone 8 și iPhone X?

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt variantele îmbunătățite ale modelelor anterioare, care au păstrat designul clasic, având însă componente suplimentare. Cele două modele au fost fabricate dintr-o sticlă foarte rezistentă, care să reziste la șocuri, iar pentru a fi ferite de praf și apă, acestea au fost sigilate microscopic. După ce modelul anterior a introdus căștile wireless, atât iPhone 8, cât și iPhone 8 Plus vor putea fi încărcate fără a mai fi nevoie de un încărcător, prin wireless.

Ambele telefoane au chipset A11 Bionic, iar în ceea ce privește camera foto, iPhone 8 Plus și iPhone 8  beneficiază de o cameră duală de 12MP. În plus, iPhone 8 Plus are și o nouă opțiune, numită portrait lighting, prin care poate fi schimbată luminozitatea chiar în timp ce este realizată poza.

Așa cum era de așteptat, prețul telefoanelor va fi unul foarte piperat, lucru care îi va face pe cei ce își doresc un astfel de model să suspine adânc. Prețul unui iPhone 8 pleacă de la  699 de dolari, în timp ce un iPhone 8 Plus va costa aproximativ  799 de dolari.

iPhone X, modelul cu un design inedit

iPhone X este modelul aniversar Apple și aduce în față un telefon cu totul special, cu un design total diferit de ceea ce a prezentat compania până acum. iPhone X aduce un ecran mult mai mare, de 5.8 inch, tip OLED Super Retină, ceea ce face ca imaginea să fie mult mai clară. Acest nou model a eliminat butonul de home, iPhone X introducând funcția  de recunoaştere facială, care foloseşte o cameră cu infraroşu. Telefonul este dotat cu o cameră foto duală de 12MP.

iPhone X este disponibil în două culori, argintiu și gri închis, iar prețul lui pleacă de la 999 de dolari.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată noile modele iPhone.

Foto: notrthfoto.com

Citește și:

Ai grijă când suni la aceste numere de telefon. Un singur apel te poate costa chiar și 150 de lei

Nu te desparți niciodată de telefonul mobil și faci tot timpul fotografii? Uite ce spune acest lucru despre tine

Cum să te protejezi de radiaţiile emise de telefonul mobil? Secretul constă într-un singur ingredient

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse