Cum să te protejezi de radiaţiile emise de telefonul mobil? Secretul constă într-un singur ingredient

Toată lumea știe că pe cât este de util telefonul mobil, pe atât este și de nociv pentru sănătate din cauza radiațiile pe care le emite. Dacă se acumulează prea multe, iar astfel crește riscul pentru apariția mai multor boli.

Dar te-ai gândit vreodată că te poți proteja de radiaţiile emise de telefonul mobil cu ajutorului rozmarinul? Ei bine, este posibil, pentru că rozmarinul este o plantă bogată în antioxidanţi, conform secretele.com. În urmă unor studii recente s-a dovedit că rozmarinul a fi extrem de eficientă împotriva radiaţiilor emise de telefoanele mobile şi nu numai.

British Journal of Radiology a demonstrat ca substanța numită „canosol solubil' găsită în rozmarin acţionează că un foto-protector. Aceasta captează radicalii liberi, inducând propriul mecanism de apărare endogen al organismului. Astfel, formarea toxinelor cauzate de radiaţii a fost întârziată de acidul rozmarinic, iar protecţia a fost de 3.34 ori mai mare decât cea a altor compuşi.

Cum să te protejezi de radiațiile emise de telefonul mobil?

Ingrediente: 

  • 200 de ml de apă fiartă
  • două linguriţe de rozmarin proaspăt tocat

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este adaugi rozmarinul proaspăt într-o cană, apoi să adaugi peste el apă fiartă. Lasă amestecul să facă infuzie timp de 30 de minute, după care strecoară-l și este gata de consum.

Bea o cană pe zi din acest ceai, pentru că te va proteja de efectele nocive ale radiaţiilor emise de telefoanele mobile.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum faci un avocado crud să se coacă mai repede

Incredibil! Cercetătorii au descoperit ce gust are carnea de om

5 obiceiuri sănătoase ale mamelor cu adevărat fericite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse