Cum să-ți încarci telefonul fără încărcător. Metode la care să apelezi în caz de urgență

smartphone

smartphone

Cu siguranță, și ție ți s-a întâmplat cel puțin o dată să ți se descarce telefonul și să nu ai un încărcător la îndemână. De aceea, este cazul să afli cum să-ți încarci telefonul fără încărcător.

Da, acest lucru este perfect posibil dacă ai la îndemână… o ceapă. Această metodă de încărcare fără încărcător poate fi folosită pentru iPhone, smartphone și tabletă.

Cum să-ți încarci telefonul fără încărcător folosind ceapa

Pentru a-ți încărca bateria telefonului fără să apelezi la încărcător, ai nevoie de:

  • O ceapă mare
  • O băutură energizantă
  • O șurubelniță
  • Cablul USB al telefonului

Citește și Telefonul mobil dăunează sănătății?

Pentru început, introdu șurubelnița într-un capăt al cepei și fă o gaură mică. Întoarce ceapa și fă o a doua gaură, opusă celei dintâi. Cele două orificii obținute trebuie să fie paralele.

Varsă băutura energizantă într-un bol, apoi introdu ceapa în bol. Băutura trebuie să acopere cele două orificii ale cepei. Lasă ceapa în bolul cu energizant 30-40 de minute. Cu timpul, nivelul băuturii va scădea, întrucât este absorbită de ceapă. La capătul celor 40 de minute, șterge bine ceapa cu un prosop pentru a îndepărta excesul de lichid.

Iată cum să-ți încarci telefonul fără încărcător: ia cablul USB al telefonului și introdu un capăt în telefon, celalalt capăt în ceapa îmbibată în energizant. Vei vedea că bateria începe să se încarce imediat.

Această metodă de încărcare a telefonului este una de urgență și nu înlocuiește metoda clasică. Bacteria încărcată în acest mod durează 10-20 de minute.

Citește și Tot ce trebuie să știi despre menstruația ta afli chiar de pe telefon! Topul celor mai tari aplicații

Metodă rapidă de încărcare a bateriei telefonului

Dacă nu ai la îndemână ceapă, șurubelniță, energizant și nici cablul de date, mai ai o șansă. Scoate bateria din telefonul mobil și freac-o puternic între palme pentru a o încălzi. Această metodă constă în regenerarea energiei prin producerea de căldură.

Cunoști și alte metode de încărcare a telefonului fără să apelezi la încărcător? Urmărește materialul video de mai jos pentru a-ți da seama exact cum să încarci telefonul fără încărcător cu ajutorul cepei și energizantului.

Citește și Cum și când să-ți iei telefon

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse