Cum să-ți încarci telefonul fără încărcător. Metode la care să apelezi în caz de urgență

smartphone

Cu siguranță, și ție ți s-a întâmplat cel puțin o dată să ți se descarce telefonul și să nu ai un încărcător la îndemână. De aceea, este cazul să afli cum să-ți încarci telefonul fără încărcător.

Da, acest lucru este perfect posibil dacă ai la îndemână… o ceapă. Această metodă de încărcare fără încărcător poate fi folosită pentru iPhone, smartphone și tabletă.

Cum să-ți încarci telefonul fără încărcător folosind ceapa

Pentru a-ți încărca bateria telefonului fără să apelezi la încărcător, ai nevoie de:

  • O ceapă mare
  • O băutură energizantă
  • O șurubelniță
  • Cablul USB al telefonului

Citește și Telefonul mobil dăunează sănătății?

Pentru început, introdu șurubelnița într-un capăt al cepei și fă o gaură mică. Întoarce ceapa și fă o a doua gaură, opusă celei dintâi. Cele două orificii obținute trebuie să fie paralele.

Varsă băutura energizantă într-un bol, apoi introdu ceapa în bol. Băutura trebuie să acopere cele două orificii ale cepei. Lasă ceapa în bolul cu energizant 30-40 de minute. Cu timpul, nivelul băuturii va scădea, întrucât este absorbită de ceapă. La capătul celor 40 de minute, șterge bine ceapa cu un prosop pentru a îndepărta excesul de lichid.

Iată cum să-ți încarci telefonul fără încărcător: ia cablul USB al telefonului și introdu un capăt în telefon, celalalt capăt în ceapa îmbibată în energizant. Vei vedea că bateria începe să se încarce imediat.

Această metodă de încărcare a telefonului este una de urgență și nu înlocuiește metoda clasică. Bacteria încărcată în acest mod durează 10-20 de minute.

Citește și Tot ce trebuie să știi despre menstruația ta afli chiar de pe telefon! Topul celor mai tari aplicații

Metodă rapidă de încărcare a bateriei telefonului

Dacă nu ai la îndemână ceapă, șurubelniță, energizant și nici cablul de date, mai ai o șansă. Scoate bateria din telefonul mobil și freac-o puternic între palme pentru a o încălzi. Această metodă constă în regenerarea energiei prin producerea de căldură.

Cunoști și alte metode de încărcare a telefonului fără să apelezi la încărcător? Urmărește materialul video de mai jos pentru a-ți da seama exact cum să încarci telefonul fără încărcător cu ajutorul cepei și energizantului.

Citește și Cum și când să-ți iei telefon

Sursa foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse