De ce să citești reviste pentru femei?

Odată cu evoluţia femeii și a diversificării rolurilor ȋn care este implicată, a apărut nevoia de a citi reviste special dedicate ei. Presa abundă ȋn reviste de specialitate, atȃt ȋn formă clasică (tipărită), cȃt și ȋn varianta online. De multe ori dăm like și urmărim paginile unor astfel de reviste pe facebook. Dar de ce o facem pȃnă la urmă? De ce să citești reviste pentru femei când deja ai impresia că le-ai citit pe toate?

Sigur nu v-aţi gȃndit niciodată la motivele care ne determină pe noi, femeile, să citim astfel de reviste, dar noi am aflat că:

* Atunci cȃnd citim reviste de nișă, prin intermediul conţinutului, al poveștilor de viaţă, sfaturilor sau ideilor de amenajare, culinare etc. intrăm ȋn legătură cu femei din ȋntrega lume. Astfel, ne simţim mai aproape una de alta, unite, iar cȃnd suntem mai multe ȋnseamnă că avem susţinerea unui grup. Prin intermediul revistei satisfacem o parte din nevoia de socializare pe care o avem.

* Dacă ne confruntăm cu situaţii dificile, ȋn care nu găsim soluţii pentru problemele noastre, prin intermediul revistelor pentru femei ȋnţelegem că mai sunt și alte persoane care gȃndesc sau simt la fel ca noi. Citim cum au procedat ele ȋn situaţii asemănătoare și ȋncercăm să aplicăm sfaturile ȋn vieţile noastre, așa ȋncȃt să depășim greutăţile mai ușor.

* Fiind reviste special dedicate femeilor, atunci cȃnd le citim ne simţim speciale, apreciate, valorizate. Indiferent de genul pe care ȋl abordează revista, căror tip de femei li se adresează, faptul că este adaptată dorinţelor noastre este important și ne place.

De ce să citești reviste pentru femei?

* Pentru că suntem atrase de conţinutul revistei, de titlurile incitante sau ne place stilul ȋn care scrie un anumit jurnalist. Ȋn afară de faptul că o revistă adaptată prezentului ne determină să o citim, reușește să ne păstreze ca cititoare fidele deoarece ȋn paginile ei găsim ȋntotdeauna ce avem nevoie.

* A citi o revistă pentru femei sau numai a o răsfoi reprezintă timpul petrecut cu noi ȋnșine. Ne simţim răsfăţate, bucuroase că aflăm lucruri noi ȋn timp ce ne relaxăm, la o pauză de cafea sau la finalul unei zile grele.

De asemenea, este important faptul că revistele pentru femei abordează anumite genuri de subiecte diferite de altele. Avȃnd de unde să alegem, vom găsi ȋntotdeauna conţinutul care ne interesează.

Foto: 123rf

Citește și:

Cum poți prepara o înghețată cu puține calorii? E delicioasă și nu reprezintă un pericol pentru siluetă

Iată mormântul Sfintei Fecioare Maria aflat la Ierusalim

Ce este și cum te ajută MÂNA FATIMEI?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate