Ce este și cum te ajută MÂNA FATIMEI?

Dacă vrei să cauți talismane și amulete pe care să le porți asupra ta, având convingerea că te protejează, ei bine, acest simbol este ceea ce-ți trebuie. L-ai văzut de multe ori sub formă de medalion la un colier, agățat de breloc, la brățară sau ca simple podoabe ce decorează casa. În caz că te-ai întrebat ce este și cum te ajută MÂNA FATIMEI, află de la noi tot ceea ce trebuie să știi.

Ce este și cum te ajută MÂNA FATIMEI?

Mâna Fatimei este un talisman arab puternic. În diferite culturi poartă denumirea de Hamsa și este un simbol al protecției împotriva ‘ochiului rău.’  Originile acestui talisman nu sunt pe deplin cunoscute. Se spune că Fatima a fost fiica Profetului Mohamed, născută de Khadija, prima soție a Profetului.

Cum te ajută acest talisman? Împinge înapoi și respinge gândurile, privirile și energiile negative, aducătoare de nenorociri la care sunt supuși oamenii în decursul vieții. Este un simbol de protecție și noroc. Pe vremuri, în Orient, femeile însărcinate își împodobeau trupul cu acest talisman. Se credea că astfel, vor duce sarcina la bun sfârșit departe de ghinion și de toate cele rele.

La noi în țară, Mâna Fatimei este purtată de toți cei care își doresc o barieră de protecție împotriva deochiului. Se spune că dacă te afli la o răscruce în viață, Mâna Fatimei te protejează și-ți luminează calea arătând-o pe cea dreaptă. Purtând acest talisman vei trece mai ușor peste obstacole, certuri și neînțelegeri, iar destinul ți se va schimba în bine. Acest talisman este încărcat cu multă energie divină fiind considerat cel mai norocos dintre toate culturile și religiile.

Agață această amuletă la intrarea în casă și-ți vei proteja familia de ghonion și nenorociri. Mana Fatimei va aduce abundență, fertilitate, noroc și sănătate asupra casei.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cel mai deștept om din lume a făcut o descoperire uimitoare. Citește și dă mai departe!

Misterele „mesei vorbitoare'… spiritism sau subconștient?

Visele ne spun viitorul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate