Cum scapi de monotonia din dormitor? Trucurile care readuc pasiunea în cuplu

Monotonia din dormitor îi determină pe cei doi parteneri să caute soluții pentru a se simți din nou atrași unul de celălalt. Chiar dacă relația sexuală nu reprezintă totul într-un cuplu, de multe ori legătura dintre parteneri ajunge să se destrame când apar astfel de probleme.

Ce e de făcut cȃnd te plictisești de aceleași moment ȋn care unul dintre voi stinge lumina, iar celălalt abia așteaptă să adoarmă? Poate că puţină adrenalină ar rezolva problema.

Trucurile care readuc pasiunea în cuplu

Atunci cȃnd ceva e interzis, devine incitant să ȋncerci. La fel e și cu sexul. Dacă te-ai plictisit de clasicul pat din dormitor, iată cȃteva locuri năstrușnice ȋn care poți da frâu liber sentimentelor.

1. Pe balcon

Cu condiţia să fie ȋnchis, așa ȋncȃt vecinii și persoanele care trec pe stradă să nu asiste la partida voastră de sex. Poate fi destul de plăcut să vezi peisajul pe geam, ȋn timp ce te bucuri alături de partenerul tău de clipe deosebite. Sigur nu veţi uita experienţa.

2. Într-o pădure, la marginea orașului

Ȋn zilele calde, o plimbare ȋn doi prin pădure se poate transforma rapid într-un moment pe care nu îl veți uita. Va fi destul de excitant să faci sex ȋn natură, ȋnconjurată de copaci și ciripit de păsărele.

3. În lift

Poate fi o experienţă unică, dar nu e recomandat să o ȋncercaţi ziua decȃt dacă sunteţi nonconformiști. Puteţi bloca liftul ȋntre etaje, iar faptul că veţi fi doar voi doi, ȋnchiși ȋntre pereţii liftului, va spori excitaţia. Noaptea liftul funcţionează rar, dar ziua ar putea provoca indignarea celor ce așteaptă minute ȋntregi .

4. În mașină

Bancheta din spate a mașinii poate fi perfectă pentru partide de sex memorabile. Nu doar actorii din filme pot să confirme că e o experienţă deosebită. E la ȋndemȃnă tuturor celor care au mașină să ȋncerce sexul ȋn locuri izolate, unde se poate parca ȋn siguranţă.

5. În toaleta avionului

Ȋţi trebuie mult curaj să faci asta, dar e de ajuns să ȋncerci o singură dată. Sexul ȋn avion vine la pachet cu o senzaţie deosebită de libertate. Ȋn plus, alungă frica de zbor la cei care o au și eliberează energia negativă.

Cu siguranţă mai sunt și alte locuri năstrușnice pe care le puteţi descoperi ȋmpreună. Monotonia dispare garantat!

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Când se simt oamenii împliniți?

10 semne că o căsătorie nu va dura, pe care fotografii de nuntă știu să să le descifreze

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex