10 semne că o căsătorie nu va dura, pe care fotografii de nuntă știu să să le descifreze

semne că o căsătorie nu va dura

Fotografiile de nuntă circulă în rețelele sociale și toată lumea este atentă la rochia miresei, la decor și la alte aspecte de suprafață. Însă fotografii cu multă experiență au învățat să observe cel puțin 10 semne că o căsătorie nu va dura. Iată care cred ei că sunt primele indicii că o căsătorie nu e făcută cu toată convingerea!

1. Unul dintre miri nu pare prea interesat de sesiunea foto.

Încă de la prima întâlnire cu fotograful, unul dintre miri se arată plictisit de tot tam-tamul. Nu ascultă explicațiile și sufgestiile, n-are nici o preferință legată de nimic. În general, dă de înțeles că vrea ca totul să decurgă repede și fără bătăi de cap.

2. Din poze lipsesc mai mult de 20% dintre invitați

Înseamnă că oamenii au venit la nuntă mai mult din obligație. Însă, în absența entuziasmului mirilor, nici invitații nu manifestă prea mult entuziasm. Și-au găsit câte un colț discret în care să se retragă și să discute în liniște, astfel încât au ratat momentul pozelor.

3. Chimia perechii pare forțată

Dacă fotograful trebuie să le spună mirilor să se uite unul la altul sau să stea mai apropiați, e clar că nu au pornirea sinceră s-o facă. Poate tocmai au avut o scenă în culise. Dacă în ziua nunții desfășoară ostilități, cât timp vor rezista împreună?

4. Unul dintre cei doi este excesiv de entuziasmat

Atunci trebuie să te uiți la celălalt. S-ar putea să-l vezi un pic absebt, distras, atent la altceva. Unul încearcă să compenseze lipsa de entuziasm a celuilalt. Fie de ochii lumii, fie ca să se amăgească pe sine.

5. În poza cu toți invitații, observi că unii vorbesc între ei, doi câte doi

Eventual, vorbesc privind către miri. Înseamnă că este un grup eterogen, care-și continuă bârfele și conflictele. Și mai înseamnă că există aspecte discutabile la această căsătorie. Sau, poate, au motive proaspete de bârfă.

6. Printre instantaneele neregizate, nu se află niciul în care mireasa să aranjeze cravata sau papionul mirelui

Nu se poate, miresele fac asta în mod reflex, chiar dacă nu e nevoie. Și mai târziu, o fac ca soții, atât timp cât bărbatul lor le mai atrage, le mai interesează. Este și un gest prin care femeia își marchează teritoriul, își revendică bărbatul. Dacă nu mai face asta, înseamnă interesul pentru bărbatul ei s-a cam dus. Sau că tocmai s-au ciondănit și e îmbufnată.

7. Mirii se lansează în comentarii sarcastice în timpul ședinței foto

Nici de față cu fotograful, în momentul unirii lor, chipurile, pe viață, nu se pot abține? Glumele acide denotă lipsă de apreciere și de respect din partea celui care le face. Denotă lipsa de alianță în fața tuturor celorlalți. Ce fel de căsnicie ar putea să urmeze?

8. Atracția dintre cei doi pare să fie exclusiv fizică

Mâna mirelui e surprinsă mereu în locurile cele mai delicate ale miresei. Mireasa își înfige ostentativ decolteul sub nasul mirelui. Probabil că libidoul le încețoșează dreapta judecată. Nici prin gând nu le trece că într-o zi va trebui să le arate aceste poze nepoților. Când pasiunea se va stinge, când va trebui să găsească altceva în comun, e foarte posibil să nu găsească.

9. În instantanee, mirii sunt rareori surprinși împreună

Dacă relația durează de ceva timp, e normal să se mai poată dezlipi unul de altul din când în când. Dar aceasta nu este o petrecere oarecare la care sunt invitați. Este nunta lor! Ar trebui să-și dorească să aibă această experiență împreună. Iar amintirile care le vor rămâne să fie comune.

10. Invitații mirelui și cei ai miresei stau în două grupuri distincte

Niciodată nu-i vezi amestecați. Înseamnă nunta s-a făcut cam în pripă, de nevoie. Familiile n-au apucat să se cunoască și nici nu există o chimie instantanee între ele. Au, de fiecare parte, surprindere, chiar șoc, îndoieli multe și discuții neplăcute. Nu-și doresc niciunii această uniune, nu sunt convinși, nu sunt încântați. Și resentimentele din familia extinsă au darul de a contamina familia nou creată.

Desigur, pot exista excepții de la regulă și lucrurile se mai pot schimba în bine pe parcurs.

Mihaela Serea
Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii