Fuego, cu sufletul ţăndări după ce-a filmat piesa «Împodobeşte, mamă, bradul»!

“Împodobeşte, mamă, bradul”, una dintre cele mai ascultate piese în decembrie, dar şi una dintre cele mai luate peste picior, ascunde o poveste teribil de tristă. N-o să mai guşti bancurile şi glumiţele care circulă pe net pe seama ei, după ce vei citi ce ne-a povestit Fuego!

Sufletele sensibile varsă cel puţin o lacrimă când aud melodia, iar videoclipul piesei în care Fuego apare alături de Gheorghe Turda şi de Irina Loghin – pe care artistul o numeşte “mama mea adoptivă” şi “mentorul sufletului meu” – înmoaie şi mai tare inima. De peste 10 ani, “Împodobeşte, mamă, bradul” este una dintre cele mai populare melodii de Crăciun. Însă tocmai această popularitate i-a adus şi un alt superlativ, unul nedorit: este ciuca glumelor pe internet.

Femeia îşi pierduse doi din cei trei băieţi

Deschizând discuţia despre această piesă, am aflat de la Fuego că “Împodobeşte, mamă, bradul” ascunde o poveste tulburătoare. Povestea unei mame care n-a avut şansa să împodobească pomul de Crăciun alături de toţi fiii ei. Nu, nu asta l-a inspirat să o compună, dar, ironia sorţii, femeia cu pricina, greu încercată de viaţă, a fost cea în casa căreia artistul a înregistrat videoclipul melodiei!

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate