Fuego, cu sufletul ţăndări după ce-a filmat piesa «Împodobeşte, mamă, bradul»!

Fuego, cu sufletul ţăndări după ce-a filmat piesa «Împodobeşte, mamă, bradul»!

Împodobeşte, mamă, bradul', una dintre cele mai ascultate piese în decembrie, dar şi una dintre cele mai luate peste picior, ascunde o poveste teribil de tristă. N-o să mai guşti bancurile şi glumiţele care circulă pe net pe seama ei, după ce vei citi ce ne-a povestit Fuego!

Sufletele sensibile varsă cel puţin o lacrimă când aud melodia, iar videoclipul piesei în care Fuego apare alături de Gheorghe Turda şi de Irina Loghin – pe care artistul o numeşte mama mea adoptivă' şi mentorul sufletului meu' – înmoaie şi mai tare inima. De peste 10 ani, Împodobeşte, mamă, bradul' este una dintre cele mai populare melodii de Crăciun. Însă tocmai această popularitate i-a adus şi un alt superlativ, unul nedorit: este ciuca glumelor pe internet.

Femeia îşi pierduse doi din cei trei băieţi

Deschizând discuţia despre această piesă, am aflat de la Fuego că Împodobeşte, mamă, bradul' ascunde o poveste tulburătoare. Povestea unei mame care n-a avut şansa să împodobească pomul de Crăciun alături de toţi fiii ei. Nu, nu asta l-a inspirat să o compună, dar, ironia sorţii, femeia cu pricina, greu încercată de viaţă, a fost cea în casa căreia artistul a înregistrat videoclipul melodiei!

Citeste continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate