Cum poți să slăbești doar schimbându-ți postura. Trucul care te ajută să ai un abdomen plat

Cum poți să slăbești doar schimbându-ți postura

Un abdomen plat este visul oricărei femei, iar pentru a-l obține nu sunt neapărat necesare exercițiile fizice, ci doar adoptarea unei posturi corecte.

Dacă până acum credeai că abdomenele și mersul la sală aproape în fiecare zi te vor ajuta să ai abdomenul la care visezi, ei bine poți obține aspectul dorit printr-un truc foarte simplu. Mai exact, este suficient doar să îți modifici poziția corpului, iar treaba este aproape rezolvată.  Experții au descoperit că în momentul în care stăm pe scaun, corpul nostru folosește doar 10 mușchi din cei 639 pe care îi avem, potrivit dailymail.co.uk.

Ce greșeli facem când vine vorba de poziția corpului?

Specialiștii în pilates sunt de părere că oamenii aleg frecvente extremele. Mai exact, aceștia fie nu acordă deloc importanță poziției corpului, fie își forțează spatele să stea drept. Ambele variante sunt greșite în opinia specialiștilor în domeniu. În momentul în care ne forțăm abdomenul, mușchii de la nivelul acestuia se află în incapacitatea de a se activa, motiv pentru care nu reușim să slăbim. Trebui găsit un echilibru între cele două poziții total diferite ale corpului.

Cum poți să slăbești doar schimbându-ți postura?

Foarte multe persoane își lasă scaunul pe spate și se sprijină de el. Această poziție nu este una tocmai corectă și de preferat ar fi să renunțăm la ea. Ar trebui să ne poziționăm spatele astfel încât să existe  un spațiu între acesta și spătarul scaunului. Picioarele trebuie să fie poziționate pe sol, iar un element important este și respirația. Mai mult, atunci când simți că brațele sunt tensionate, încearcă să le miști astfel încât să permiți relaxarea acestora. Adoptând o poziție corectă, nu numai că vei obține un abdomen plat, ci permiți oxigenului să ajungă în organism, ceea ce te va face să te simți plină de energie și mult mai relaxată.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Are 91 de ani și un corp ca la 20! Cum arată Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume

Are 70 de ani, dar corpul ei arată ca la 28. Care este secretul acestei femei

Gina Pistol și-a transformat corpul în doar câteva luni! Cum a reușit: „Am scos din alimentație două ingrediente!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate