Are 91 de ani și un corp ca la 20! Cum arată Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume

Vezi pozele

Are 91 de ani și a bătut o mulțime de recorduri la viața ei. O cheamă Johanna Quaas și s-a născut pe data de 20 noiembrie în anul 1925, în Germania. În 2016 a fost declarată cea mai bătrână gimnastă din lume.

La viața ei a participat la o mulțime de competiții, iar prima dată când a participat la un concurs a fost în 1934. Toată viața a făcut sport, iar acest lucru nu doar că a ajutat-o să se mențină în formă și să fie sănătoasă, dar a făcut-o să fie atât de energică chiar și la vârsta de 91 de ani.

Cine este Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume?

Din păcate, mulți oameni nici măcar nu ajung la o asemenea vârstă, iar alții dacă ajung, abia se pot mișca. Dar Johanna Quaas a demonstrat că se poate și altfel. Deși are riduri vizibile și normale pentru vâsta ei, iar părul este complet alb, gimnasta are un corp zvelt și tonifiat. Johanna arată mult mai bine decât o mulțime de femei mult mai tinere decât ea.

În anul 2012, pe data de 13 septembrie, Johanna Quaas a intrat în Cartea Recordurilor pentru titlul de cea mai bătrână gimnastă.

Sportiva este căsătorită încă din anul 1963 cu gimnastul Gerhard Quaas, căruia i-a dăruit trei fete.

Pe internet, circulă mai multe filmulețe în care Johanna Quaas apare făcând exerciții la competițiile sportive la care a participat de-a lungul timpului. La prima vedere, imaginile sunt de-a dreptul incredibile, încât nu par a fi veridice, însă sunt cât se poate de reale. Sportiva, în vârstă de 91 de ani, execută perfect o mulțime de mișcări cât se poate de dificile, cu o ușurință extraordinară.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Johanna Quaas, cea mai bătrână gimnastă din lume, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Instagram, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Moda selfie este pe cale de dispariție. Uite ce este un belfie și de ce este atât de popular?

Vrei să îți limpezești mintea? Fă acest lucru și vei obține cele mai bune rezultate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse