Cum poți aduce armonia în casa ta cu ajutorul tehnicilor Feng Shui? 3 lucruri de care ar trebui să ții cont

Stresul, oboseala accentuată, certurile cu cei dragi sau problemele de sănătate sunt doar câteva dintre lucrurile care ajung să schimbe stilul de viață al oamenilor. În anumite situații, toate aceste lucruri sunt declanșate de atmosfera din locuință, mai ales atunci când în casă s-a produs un dezechilibru energetic.

Atunci când ne confruntăm cu schimbări bruște de dispoziție sau ne simțim fără energie, de cele mai multe ori avem tendința de a pune toate aceste probleme pe seama altor factori, fără să analizăm spațiul în care ne petrecem majoritatea timpului. Georgiana Văsuian, expert în Feng Shui, este de părere că energiile din locuință ne pot influența viața foarte mult, iar amenajarea spațiului ținând cont de principiile feng shui ar putea aduce armonia în casa noastră.

“Gândirea şi acţiunile noastre sunt guvernate de energiile din casa în care locuim. În feng shui stau la bază două lucruri extrem de importante: armonia umană şi prosperitatea. Eficienţa noastră creşte semnificativ atunci când dormim şi lucrăm cu energii pozitive şi vom beneficia în timp de armonie în cadrul familiei şi de prosperitate”, este de părere expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Cum poți aduce armonia în casa ta cu ajutorul tehnicilor Feng Shui?

1. Mediul înconjurător și locatarii

Nu doar locuința trebuie amenajată cu ajutorul tehnicilor Feng Shui, ci și spațiul din jurul acesteia. Astfel, Georgiana Văsuian consideră că pentru a atrage armonia în locuință este nevoie ca spațiul verde din jurul acesteia să fie îngrijit cu atenție și asta pentru că peisajele din jurul casei ne pot schimba în mod radical dispoziția. Copacii nu ar trebui plantați niciodată în fața ușii de la intrare și asta pentru că atrag energiile negative.

2. Clădirea

Spațiul în care locuim trebuie să inspire ideea de echilibru. Experta în Feng Shui spune că este indicat să alegem clădirile nici prea mari, dar nici foarte mici și că de preferat ar fi să evităm formele foarte ascuțite sau ciudate. Holurile întunecate și strâmte pot accelera fluxul qi-ului, ceea ce poate duce la apariția problemelor în cuplu, în timp ce lumina este un factor important pentru a atrage qi-ul, energia vieții.

3. Timpul

“Trebuie să știm că qi-ul se află într-o continuă mișcare, direcția lui schimbându-se în timp. Fluctuațiile qi-ului sunt în cicluri de 20, 60 și 180 de ani și cunoașterea stelelor zburătoare ne pot ajuta în adaptarea formulelor aplicate în funcție de efectul pe care ni-l dorim. Întrucât forțele naturii sunt asociate cu timpul și spațiul, este nevoie ca direcțiile lor să fie măsurate cu o foarte mare precizie, pentru a determina influență acestora”, explică expertul în Feng Shui, Georgiana Văsuian.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum te influențează culorile pe care le alegi pentru a-ți decora dormitorul?

Cum poți atrage norocul în locuința ta? Lucrurile pe care orice persoană trebuie să le țină în casă

Pașii care te ajută să păstrezi prosoapele moi și pufoase mai mult timp. Cum trebuie să procedezi pentru a le spăla corect?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Home deco