Cum arată trandafirul Principesa Moștenitoare Margareta

trandafirul Principesa Moștenitoare MargaretaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Trandafirul Principesa Moștenitoare Margareta se cultivă la noi în țară pe spalieri. Această specie de trandafiri are o poveste frumoasă pe care vrem să ți-o spunem și ție.

Cu câteva decenii în urmă, un reputat cultivator de trandafiri din Marea Britanie a creat specia de trandafir Crown Princess Margaret'. Imaginați-vă un trandafir care amețește simțurile: o culoare diafană – culoarea caisei și a portocalei – și un miros fructat. Nici nu e greu să te imaginezi într-o grădină superbă, plină de roze cățărătoare, înflorite o lungă perioadă din an. Da, exact, un fel de Grădina Raiului!

Cum și-a luat numele trandafirul Principesa Moștenitoare Margareta

Această specie de trandafir a fost numită Crown Princess Margaret' onorând astfel amintirea Principesei Moștenitoare Margareta a Suediei (1882-1920), specialistă în arhitectura de grădini a epocii. Principesa Margareta a Suediei a fost nepoata Reginei Victoria a Marii Britanii și Irlandei și mama Reginei Ingrid a Danemarcei, bunica Reginei Margareta a II-a, actuala suverană a Danemarcei.

Peste ani, Principesa Moștenitoare Margareta a României, stră-stră-strănepoata Reginei Victoria, împrumută numele său aceleiași specii de trandafir, cultivat astăzi și la noi în țară.

Citește și Stilul vestimentar al ASR Principesa Margareta

Autor: Oana Anghel

Sursă: www.romaniaregala.ro

Sursă foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Flori - Gradina