Stilul vestimentar al ASR Principesa Margareta

ASR Principesa Margareta

Sobru și elegant, cu detalii prețioase dar și cu mici tușe contemporane, iată cum este caracterizat stilul vestimentar al ASR Principesa Margareta a României, o iubitoare a stilului clasic.

Alteța Sa Regală, Principesa Margareta este apreciată în lumea designerilor pentru amprenta pe care a reușit s-o pună stilului Casei Regale a României. Licențiată în sociologie, științe politice și drept internațional la Universitatea din Edinburgh, Scoția, ASR Principesa Margareta este primul copil al Regelui Mihai și a Reginei Ana.

Născută în exil, la Lausanne, Margareta de Hohenzollern a fost în atenția presei internaționale în anii 70 când mai multe publicații au desemnat-o drept „o posibilă aleasă a prințului Charles'. Destinul însă, a vrut cu totul altceva pentru moștenitoarea tronului Casei Regale. La înmormântarea dramaturgului Eugen Ionescu de la Paris, în anul 1994, îl reîntâlnește pe cel care avea să-i devină soț și Principe al României,  actorul Radu Duda.

Un stil vestimentar clasic și elegant

Stilul vestimentar al ASR Principesa Margareta este elegant, clasic și respectă în totalitate codul vestimentar conform statutului și vârstei. La dineurile oficiale, dar și la nunțile la care a participat, ASR Principesa Margareta a putut fi admirată în rochii sobre dar elegante, cu drapaje vaporoase, în culori vibrante demne de o adevărată regină.

Vestimentatia ASR Principesa Margareta

O avantajează nuanțele puternice și poartă cu mult stil materialele brodate ce urmăresc delicat linia corpului. Rochiile pe care le poartă sunt din materiale prețioase, în special din mătase și respectă întru totul codul vestimentar al familiilor regale. De altfel, ASR Principesa Margareta nu a fost niciodată criticată pentru micile scăpări în ceea ce privește eticheta care trebuie respectată la nivelul nobiliar pe care-l reprezintă.

Designerii pe care i-a ales să-i creeze ținutele sunt toți din România. Tiara pe care ASR Principesa Margareta o poartă la dineurile oficiale este realizată din platină, încrustată cu diamante și a aparținut fostei Suverane, Ana a României.

Citește și Paltoanele Ducesei de Cambridge

Florentina Mușat

sursa foto: Hepta, facebook.com/Casa Regală a României

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete