Crezi că le-ai văzut pe toate? Ce zici de mobila aceasta?

Crezi că le-ai văzut pe toate? Ei bine, în materie de design interior tâmplarii nu mai au bariere… 

Tâmplăria este o meserie grea dar frumoasă. Necesită răbdare, uneltele potrivite, îndemânare, pasiune și multă imaginație.

Henk Verhoeff , un tâmplar din Noua Zeelandă a demonstrat că în materie de tâmplărie, nu mai există limite. Zilele acestea imaginile cu piesele de mobilier create de meșterul Verhoeff au devenit virale pe internet. Și probabil că toate minunățiile create de tâmplar ar fi stat ascunse dacă fiica lui nu ar fi avut inspirația să le posteze pe pagina ei de Facebook. Așa cum era de așteptat, oamenii au reacționat imediat. Dulapurile arată de parcă ar fi distruse dar sunt perfect funcționale.

Stilul dulapurilor mele este unul stricat și ciudat, spune tâmplarul. Construiesc dulapuri așa cum nu ați văzut niciodată în magazine. 

Și dacă v-ați gândit că Verhoeff își ia inspirația din filmele Disney sau din basme, ei bine, el spune că totul vine din… mintea lui întortocheată.

E greu de spus în cât timp realizez o astfel de piesă de mobilier. De regulă îmi ia cam 100 de ore. De multe ori trebuie să o iau de la capăt pentru că unghiurile nu se potrivesc nefiind o mobilă care respectă geometria clasică. Ca materie primă folosesc pin sau rimu, un copac specific din Noua Zeelandă.

Cea mai proastă veste pe care ne-o dă tâmplarul Verhoeff este că aceste piese de mobiler nu sunt de vânzare. Dar, așa cum el însuși admite… probabil că atunci când n-o să mai am loc în garaj o să le scot la licitație… Am fost surprinsă de toată această atenție, nu mă așteptam ca oamenilor să le placă ceea ce fac eu. Pentru că este neobișnuit. 

Foto: Facebook

Citește și:

Ce știau bunicile și mamele noastre și nu mai știm noi

Arome afrodisiace care îți îmbată simțurile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Spiritualitate