Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii ține în mod esențial de firea foarte hotărâtă și onestă a acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Taurului

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Taurul

Un Taur și un Berbec formează un cuplu care excelează în dragoste fără rezerve – contribuția Taurului – și pasiune arzătoare – din partea Berbecului. Cheia succesului este echilibrul. Berbecul vrea să acționeze instantaneu, în timp ce Taurul vrea s-o ia cu ceva mai calm. Aici poate să apară o problemă. Taurului îi place să fi curtat, îi place perioada romantică. Berbecul e foarte direct și nu prea înțelege rostul unor astfel de subtilități. Un parteneriat între un Taur și un Berbec poate să devină o mare experiență de învățare. Taurul poate să-l tempereze pe Berbec în inițiativele lui cele mai necugetate iar Berbecul îi poate deschide Taurului gustul pentru spontaneitate și asumarea riscului.

Taurul este senzual, răbdător și blând, până la un punct. Berbecul este atras de aceste calități și are încredere în Taur, este simte elementul de stabilitate din viața lui. Taurul recunoaște în Berbec acea calitate pe care și-o dorește și el mai bine conturată: capacitatea de a se orienta rapid asupra oportunutităților. Aceste două semne se completează de minune.

Berbecul îl tachinează deseori pe Taur, zorindu-l să ia decizii și să iasă brusc din faza de calcul și pregătire care-i este atât de necesară. Dar Taurul îl poate convinge să reducă puțin viteza, pentru că Berbecul nu este nciodată încrâncenat. Berbecul aduce distracție în cuplu; Taurul aduce siguranță și romantism. Când Berbecul își doreșe satisfacție imediată, Taurul arată cât de sexy poate să fie și de ce tehnici dispune.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, planeta pasiunii, iar Zodia Taurului, de Venus, plaenta dragostei. Venus și Marte merg foarte bine împreună, reprezentând cele două fațete necesare pentru o relație completă. Cele două planete reprezintă masculinul (Marte) și femininul (Venus), în consecință relația lor este echilibrată energetic.

Berbecul este un semn de Foc; Taurul este un semn de Pământ. Berbecul vrea să-și conducă propriul destin, în timp ce Taurul are nevoie de securitate și stabilitate. De aceea, Taurul poate fi uneori posesiv, ceea ce nu-i place deloc Berbecului independent. Dacă Berbecul reușește să câștige încerederea Taurului și să-l asigure că nu pleacă nicăieri, Taurul poate fi ceva mai flexibil și îi poate acorda independența necesară.

Berbecul este semn cardinal; Taurul este semn fix. În această relație, Berbecul nu va putea să-și impună punctul de vedere oricât ar încerca – deci e mai bine să nu încerce. Taurul este un semn fix, neclintit. Berbecul va obține mai mult cu finețea și farmecul decât în dispută, pentru că Taurul nu pierde niciodată lupta. Ambele semne vor să conducă, deci compromisul este esențial.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Taur? Natura pasională a parteneriatului. Este un echilibru energetic perfect între masculin și feminin, impulsivitate și deliberare. Personalitățile contrastante alături de capacitatea lor de a învăța unul de la altul face relația satisfăcătoare și gratificatoare pentru amândoi.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Taurul

Când doi Tauri se întâlnesc, relația este foarte serioasă și stabilă și îi mulțumește pe amândoi. Cei doi împărtășesc fidelitatea, gustul pentru confort, pentru mâncarea bună și lucrurile de calitate. Hotărât, poate fi o dragoste de o viață. Taurul respectă dorința partenerului său de a avea un oarecare lux în viață pentru că și el are aceeași dorință. Ambii parteneri sunt fermecători și prezentabili. Taurul poate fi încăpățânat, gelos, posesiv. El, mai ales în relația cu altul ca el, trebuie să învețe că oamenii un trebuie să aibă întotdeauna aceeași părere, dar pot să negocieze. Cei doi Tauri trebuie să fie conștiewnți că relația lor e pera bună ca s-o umbrească pentru neînțelegeri trecătoare.

Taurii sunt binecuvântați cu hotărâre și angajare totală. Le place să fie curtenitori, așa că debutul relației lor se poate întinde mult în timp, într-un mod adorabil de care-și vor aminti mereu. Rareori se repede Taurul într-o relație, dar odată intrat în ea, se dăruiește total. Tocmai din cauza acestei dăruiri fără rezerve, Taurul poate fi posesiv. Nimic un-l supără mai mult decât infidelitatea, dar, din fericire, dacă partenerul este tot un Taur, un va avea motive să se plângă.

Taurul este guvernat d eplaneta Venus. Când se întâlnesc două persoane aflate sub influența lui Venus, poate fi dragoste la prima vedere. Ambii parteneri sunt romantici și iubitori și un se satură niciodată de contactul fizic. Pot face dragoste toată ziua, toată noaptea și toată ziua următoare… Sunt foarte senzuali și au multă energie. Securitatea emoțională este foarte importantă pentru ei, iar când aceasta este asigurată, își permit să devină ușor decadenți și să-și facă de cap, dar fără să înșele. Ambii tind să fie leneși și le place relaxarea, dar fără să-și pună în pericol munca, pentru că le place confortul material și fac tot efortul ca să și-l asigure.

Taurul este semn de Pământ. Este practivc și realist. Prețuiește posesia materială. Doi Tauri se vor înconjura de lucruri frumoase, de calitate. Casa lor va fi confortabilă și bine dotată. Dacă vor avea posibilitatea, vor avea o grădină de care se vor ocupa minuțios împreună. Mașina sau mașinile lor vor fi de bună calitate și foarte bine îngrijite. Se vor delecta cu mâncăruri bune, dar un întotdeauna foarte sănătoase. Tendința lor de a lenevi în timpul liber și gustul pentru mese fanteziste ar putea dăuna sănătății lor – ar trebui să aibă grijă.

Taurul este un semn fix. Cei doi Tauri vor fi foarte atașați de propriile opinii și vor opune rezistență la orice schimbare. Norocul este să nimerească amândoi pe aceeași opinie și să își dorească schimbarea amândoi sau niciunul. Trebuie să fie conștienți de relația lor privilegiată și să nu intre în dispute.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Tauri? Loialitatea lor incredibilă și disponibilitatea continuă pentru romantism și pasiune. Plăcerea lor de a trăi în confort, chiar în lux, senzualitatea intensă și devotamentul vor face această relație una fericită și de lungă durată.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Gemenii

Un Taur și un Geamăn trebuie să aibă răbdare să învețe dinamica unei relații și felul în care pot să se înțeleagă. Ambii au mult să-și ofere unul altuia și multe de învățat, dar este nevoie de puțin efort din partea ambilor. Geamănul poate să aibă o personalitate dublă. Dacă Taurul cel posesiv înțelege asta și poate să-i asigure intimitatea și securitatea unuia dintre gemeni și libertatea celuilalt, va avea un partener fericit. La începutul relației, Geamănul ar putea să simtă că Taurul îi cere prea mult, dar, cu timpul, se va relaxa și va accepta.

Abordarea solidă și practică a Taurului diferă mult de abordarea mai intelectuală și mai detașată a Geamănului. Dinamica lor poate să întâmpine dificultăți, pentru că Geamănul îl vede pe Taur cam lipsit de fantezie, iar Taurul pe Geamăn, lipsit de consistență. Oricum, ei pot învăța mult unul de la altul. Taurul îl poate ajuta pe Geamăn să fie mai implicat și mai realist; Geamănul poate să-i arăte Taurului partea distractivă și vizionară a vieții.

Taurul este guvernat de planeta Venus, a dragostei; Geamănul, de Mercur, planeta comunicării. Ambele planete fiind apropiate de Soare, sunt mereu unul în vecinătatea celuilalt, chiar dacă sunt diferiți. Venus este orientată spre romantism, dragoste, plăcere fizică. Mercur are atât energie masculină cât și feminină, iar Geamănul își ia de la el acea energie care-i servește cel mai bine scopul momentului. Taurul caută siguranță și devotament, așa că strălucirea și fantezia Geamănul ar putea fi irosită pe Taur. Asta poate fi o problemă pentru Geamăn care se plicitisește cu picioarele pe pământ. Partea bună este că Geamănul învață repede să fie un partener romantic și senzual pentru Taur.

Taurul este semn de Pământ; Geamănul, de Aer. Deciziile Geamănului sunt fundamentate intelectual, în timp ce Taurul e mai practic. Taurul întreabă „Cum mă va ajuta asta să-mi ating scopurile în viață?', în timp ce Geamănul merge pe curentul momentului, fără să se simtă presat de urmarea unui plan. Dacă Taurul nu renunță la atitudinea lui posesivă, sau dacă Geamănul stăruie în detașarea și nepăsarea lui, această relație are de suferit. Ambii parteneri trebuie să fie flexibili și deschiși unul cu altul pentru ca relația să meargă.

Taurul este un semn fix; Geamănul este un semn mobil. Taurul se concentrează pe un lucru, pe o persoană, pe o idee, în timp ce Geamănul trece de la un punct de atenție la altul, conform impulsurilor sale. Taurul trebuie să-i lase Geamănului multă libertate și să încerce să învețe lecția independenței și a flexibilității.

Care este cel mai bun aspect în relația Taur-Geamăn? Siguranța pe care și-o pot oferi, odată ce Taurul acceptă că schimbul nu se face pe loc și cu aceeași monedă. Dacă partenerii comunică constant și fără idei preconcepute, relații poate fi chiar stabilă.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Racul

Un Taurul într-o relație romantică cu un Rac este, de obicei, o combinație foarte bună. Aflați la două zodii distanță, au între ei legături karmice și o comunicare specială. Aceste două semne au multe în comun: ambii prețuiesc securitatea în relație, mai mult ca orice. Ambii tind să fie grijulii – Racul, la nivel emoțional; Taurul, cu răsfățul material. Sunt atașați de casă și prețuiesc o noapte liniștită sau mai puțin liniștită petrecută acasă, cu partenerul.

Parteneriatul Taur-Rac tinde să fie unul fericit, datorită nevoii ambilor de siguranță și confort. Ambii își doresc un cămin solid, profesii bune, mâncare bună. Au, de obicei, acea familie cvasi perfectă pe care și-o dorește toată lumea, cu legături strânse și reușite în plan practic.

Singura lor problemă apare când Taurul insistă să facă ceva în felul său, iar Racul se posomorăște. Taurul trebuie să înțeleagă sensibilitatea Racului iar Racul trebuie să aleagă încrederea și comunicare deschisă în locul șantajului emoțional.

Taurul este condus de planeta Venus, a iubirii; Racul, de Lună, responsabilă cu emoțiile. Ambele corpuri cerești au energie feminină. Deseori, Racul ține în el emoții negative care răbufnesc la un moment dat. De aceea este atrás de natura deschisă, onestă a Taurului. Așa cum Luna controlează toate legăturile de pe Pământ, Racul manipulează subtil, în plan emoțional pe cei cu care are relații de naturi diverse. Altfel, cei doi sunt destul de sentimentali și preferă să se bucure unul de altul decât să iasă în societate.

Taurul e semn de Pământ; Racul, semn de Apă. Apa și pământul sunt compatibile, sunt concrete și tangibile. Ca semn de apă, Racul este născut să hrănească un semnb de pământ cum este Taurul, să-i asigure resursele necesare dezvoltării. La rândul lui, Taurul oferă stabilitate și soliditate, este un partener pe care te poți baza la bine și la rău. Taurul îl poate ajuta pe Rac să se stabilizeze emoțional. Racul un trebuie să abuzeze emoțional de Taur, pentru că aceasta s-ar putea declara într-o zi obosit și sătul.

Taurul este semn fix; Racul este semn cardinal. Taurul are tabieturi și practici fixe. Ca să un mai vorbim de opinii! Dar asta poate să inspire încredere Racului care se teme de tot ce este nesigur și schimbător. La rândul lui, Racul poate aduce prosmețime relației și poate iniția proiecte noi pe care Taurul le va susține cu toată puterea.

Care este cel mai bun aspect al relației Taur-Rac? Echipa solidă și de încredere pe care o formează. Ambele semn sunt de nădejde și sunt orientate spre viața domestică. Interesul lor comun pentru confort, siguranță și stabilitate face relația lor să fie una durabilă.
Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Leul

Taurul și Leul pot forma un cuplu de zile mari, pentru că ambii știu cum să-și complimenteze reciproc egourile uriașe. Au nevoi similare: Taurul are nevoie de multă afecțiune și grijă; Leul vrea să fie admirat și adorat. Ambii sunt parteneri extrem de loiali și devotați.

Ambele semne iubesc statutul social și proprietățile materiale. Prețuiesc confortul psihic și luxul. Leului îi place să facă surprize, cadouri și gesturi grandioase, ceea ce Taurului îi place la nebunie să primească. Taurului îi place să curteze, iar Leului îi place să fie curtat. Și totuși nu e numai lapte lși mierre în viața lor. Ambii sunt foarte încăpățânați și au mult de lucru ca să ajungă să se înțeleagă cum trebuie.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Leul este guvernat de Soare, orientat spre sine. Soarele radiază căldură și lumină; Leul radiază, într-adevăr, energie și entuziasm. Venus este orientat spre dragoste și lux. Această combinație de energie masculină și feminină îi face pe cei doi să se admire și să se susțină reciproc. De fapt, Venus nu se îndepărtează niciodată la mai mult de 48 de grade de Soare, deci ambii vin din aceeași zonă a Universului. Soarele reprezintă viața; Venus, dragostea. Câtă vreme au grijă să se înțeleagă unul pe altul, relația lor este una pozitivă.

Taurul este semn de Pământ; Leul, de Foc. Ambii sunt ambițioși, dar în feluri diferite. Leul tânjește după faimă și avere, în timp ce Taurul vrea siguranță în viață și stabilitate în dragoste. Câtă vreme ambii se așteaptă să fie la conducere, tind să se bată pentru poziția dominantă. Taurul detestă să cedeze, văzând în asta o acceptare a dominației celuilalt. Cedează doar din rațiuni practice importante. Certurile lor pot fi zgomotoase și teatrale, dar, câtă vreme fiecare este asigurat că relația este importantă pentru celălalt, lucrurile se vor calma.

Taurul și Leul sunt semne fixe. Asta înseamnă că mabii sunt încăpățânați. Odată ce hotărăsc un lucru, e greu să-i mai faci să-și schimbe decizia. Fiecare dintre ei este sincer convins că doar el are dreptate. De asemenea, au în comun rezistența la schimbare. Vor să stabilească lucrurile într-un fel apoi să continue așa, pe termen nedefinit, chiar dacă ceva poate fi îmbunătățit. Dacă au decis că vor ca relația lor să dureze, aproape nimic nu-i poate convinge să se despartă. Este bine pentru relație, dar nu și dacă aceasta devine distructivă și inhibitivă.

Care este cel mai bun aspect în relația Taur-Leu? Admirația lor reciprocă. Ambele semne au personalități puternice, deci niciunul nu-l va domina pe celălalt, indiferent cât de mult va încerca fiecare.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Fecioara

Relația de dragoste dintre o Fecioară și un Taur este naturală. Ambii caută soluții practice pentru orice problemă. Sunt sinceri și devotați unul altuia. Sunt persoane integre. Fecioarei îi plac puterea și hotărârea Taurului iar Taurul apreciază iuțimea cu care gândește Fecioara.

Având în vedere prudența Fecioarei, această relație poate să ia ceva timp ca să se dezvolte. Dar, odată stabilită și asumată de ambii parteneri, va merge înainte, cu puterea unei locomotive de neoprit. Aceste două semne au multe în comun: Prețuiesc bunul simț și valorile practice; sunt materialiste și muncesc din greu pentru ceea ce vor să dețină și pentru confortul lor. Taurul este mai senzual și mai indulgent decât Fecioara care tinde să fie forța inhibitivă în relație, înclinată spre analiză și prudență excesivă. Fecioara este înclinată să critice, dar nu suportă să fie criticată. Nici Taurului nu-i place, dar nu ia critica chiar atât de tare în serios. Partea bună este că sunt atât de asemănători încât se pot înțelege unul pe altul.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Fecioara, de Mercur, planeta comunicării. Ambele aceste planete sunt apropiate de Soare, deci sunt înrudite, chiar dacă sunt diferite. Venus face ca Taurul să fie orientat spre romantism și senzualitate. Mercur are o energie atât feminină cât și masculină, iar Fecioara își va lua varianta de care are nevoie pe moment. Fecioara este înțelegătoare cu ceilalți și poate învăța repede să devină partenerul senzual pe care și-l dorește Taurul. Ambii parteneri sunt iubitori și devotați, deci principlele lor probleme nu de-aici vor veni.

Taurul și Fecioara sunt ambii semne de Pământ. Sunt realiste și practice. Împreună, Taurul și Fecioara adoră să se înconjoare de lucruri frumoase – casă, obiecte de artă, mașini. Plăcerea lor pentru lux și stabilitate financiară îi va face să muncească din greu și să tragă în aceeași direcție.

Taurul este un semn fix; Feciaora este un semn mobil. Taurul este încăpățânat și tinde să ia hotărâri definitive. Fecioara, mai flexibilă, îl poate învăța pe Taur că este în regulă, chiar necesar să-și mai schimbe uneori poziția – desigur, din rațiuni practice.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Taur și Fecioară? Hotărârea cu care muncesc pentru îndeplinirea scopurilor comune. Ambilor parteneri le plac luxul și siguranța, iar Fecioarei îi place să-l susțină pe Taur în atingerea scopurilor sale. Interesele și valorile comune fac acest cuplu unul compatibil și de succes.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Balanța

Taurul și Balanța pot reprezenta cu adevărat cele două jumătăți ale unui întreg. Ambele semne caută securitatea în relația și împărtășesc dragostea pentru artă, poezie și cultură. Această relație poate demara greu pentru că, la suprafață, cei doi n-ar avea prea multe puncte comune.

Taurul și Balanța apreciază arta, cinele festive, teatrul. Plăcerea – fizică sau estetică – este răsfățul lor. Le place să curteze și să fie curtați și nu concep o relație romantică fără asta. Taurul apreciază farmecul Balanței; dacă încăpățânarea Taurului nu s eopune, Balanța cea diplomată va netezi calea către o relație armonioasă. Balanța apreciază luxul pe care i-l oferă Taurul. Taurul poate ajuta Balanța să treacă mai ușor peste fazele de neliniște și nehotărâre; Balanța poate îndruma Taurul să vadă multiplele fațete ale oricărei situații.

Atât Taurul cât și Balanța sunt guvernate de Venus, planeta iubirii și a banilor. Cei doi parteneri împărtășesc interesul pentru lux, pentru frumos, pentru dragoste și romantism. Ambii parteneri caută stabilitatea și armonia în relație. Totodată, cuplul poate aluneca ușor în trândăvie și în snobism – Taurul, în snobismul material; Balanța, în snobism intelectual.

Taurul este semn de Pământ; Balanța, de Aer. Taurul trece prin viață bazîndu-se pe simțul său practic; Balanța, pe calitățile intelectuale. Taurul nu face ceva dacă nu este convins că-i este util la nivel practic. Balanța se lasă atrasă de stimuli intelectuali gratuiți. Conflictul poate să apară de aici, dacă preocupările intelectuale ale Balanței devin prea costisitoare. De asemnea, pot să apară din ciocnirea între tendințele posesive ale Taurului și lejeritatea cu care flirtează Balanța.

Taurul este semn fix; Balanța este semn cardinal. Balanța ia inițiative iar Taurul ține proiectul în funcțiune. Balanța se va lovi uneori de încăpățânarea Taurului, dar cu diplomația care o caracterizează va găsi modalitatea de a-l urni pe Taur din loc. Pe de altă parte, nehotărârea și oscilațiile Balanței pot să-l irite pe Taur. Atâta vreme cât Taurul reușește să-și mai ajusteze din mers abordarea și să-și schimbe punctul de vedere, Balanța își va găsi și ea un mod de a se plia pe deciziile Taurului.

Care este cel mai bun aspect al relației Taur-Balanță? Plăcerea lor împărtășită pentru frumos, pentru artă și cultură. Simțul estetic le este comun, iar gusturile comune fac din relația lor una romantică și rafinată.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Scorpionul

Relația dintre un Taur și un Scorpion este neapărat una intensă – fie într-un sens pozitiv, fie într-unul negativ. Sunt semne opuse în zodiac, ceea ce face ca ei să aibă o conexiune complexă. Ei se pot combina ca să formeze un întreg, puterea fiecăruia compensând slăbiciunile celuilalt. Atracția sexuală dintre ei este ieșită din comun. Taurul și Scorpionul au multe în comun, dar, din cauza personalității lor puternice, pendulează între dragoste pasională și ură pasională.

Taurul și Scorpionul au ambii dorințe puternice – Taurul, pentru posesie materială iar Scorpionul, pentru putere. Sunt preocupați de bunăstare și de surse de câștig; sunt intens pasionați de tot felul de lucruri. Taurul este ceva mai orientat spre sine decât Scorpionul care este mai preocupat de partener și familie. Ambele semne au nevoie adânc înrădăcinată de securitate într-o relație, dar cu obiective ușor diferite. În timp ce Taurul prețuiește onestitatea și detestă infidelitatea, Scorpionului îi place să fie misterios. În timp ce Taurul prețuiește onestitatea și detestă infidelitatea, Scorpionului îi place să fie misterios. Pentru Scorpion, nevoia de siguranță se rezumă la nevoia de a fi mereu în contact emoțional cu partenerul. Partea bună este că ambii au nevoie de asigurări constante pe care și le vor oferi constant.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii și a banilor. Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii și de Pluto, planeta puterii. Această combinație este foarte intensă, datorită influenței lui Pluto, și reprezintă un echilibru excelent între energiile masculine și cele feminine. Împreună, Taurul și Scorpionul dețin dragostea și pasiunea. Venus este orientat spre frumusețe și romantism; Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul este intens în sentimente dar și sexual. Taurul este pasional și foarte senzual. Relația celor doi este dinamică în intimitate.

Taurul este semn de Pământ; Scorpionul este semn de Apă. Scorpionul este adânc ca un ocean în care un fir de vânt poate stârni un val care se amplifică și se tot amplifică pe parcurs, până la mal. Când se simte trădat, furia Scorpionul ia proporții devastatoare. Din fericire, acești doi parteneri sunt loiali unul altuia.

Dar, în timp ce Taurul este deschis, Scorpionul e secretos. Ei pot să se învețe unul pe altul așa încât să ajungă la o cale medie: nici prea ascunși, nici riscant de deschiși. O altă problemă a cuplului este înclinația ambilor parteneri spre gelozie. Taurului îi place când Scorpionul își manifestă gelozia – o ia ca pe o dovadă de dragoste. Pe Scorpion îl obosește, pentru că nu vrea să-și risipească aiurea energia apărându-se și nu-i plac fisurile într-o relație pe care o vrea perfectă.

Taurul și Scorpionul sunt ambele semne fixe. Adică, multă încăpățânare! Dacă sunt de acord de la început, e minunat pentru ei și groaznic pentru toți ceilalți. Dacă pornesc cu păreri diferite, ori e război, ori se așază la masa tratativelor. Taurul pare dominant, dar s-ar putea ca aparențele să înșele. Scorpionul este un talentat manipulator emoțional și își exercită foarte subtil puterea. Obiectul principal al tratativelor dintre ei este acela că Scorpionul trebuie să aibă mai multă încredere în Taur și să fie mai deschis.

Care este cel mai bun aspect al acestei relații? Conexiunea lor puternică, strălucirea atracției dintre ei care poate lumina calea plină de obstacole. Când Scorpionul va realiza că Taurul din viața lui este de încredere și nu va crea dezastrul pe care-l atrag de obicei, relația va înflori.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Săgetătorul

Între un Taur și un Săgetător conexiunea este incredibil de pasională și erotică, dar le trebuie timp să înțeleagă energiiile particulare pe care le generează realția lor. Ambii au multe de câștigat din relația lor. În timp ce Săgetătorul savurează orice experiență nouă, Taurul poate fi mulțumit cu rutina constantă care dă siguranță și stabilitate. La începutul relației, Taurul pretinde angajamentul și stabilitatea care nu-l caracterizează în aceeași măsură pe Săgetător. Dacă Taurul are destulă răbdare, Săgetătorul ajunge să aprecieze și el confortul de acasă.

Cei doi au abordări diferite. Taurul tinde să fie stabil și practic, ceea ce nu se potrivește cu natura neliniștită a Săgetătorului. Acesta va încerca să-l scoată pe Taur dintr-ale lui și să-l atragă în viața lui aventuroasă. Taurul îi poate oferi Săgetătorului o bază stabilă în viață, ceea ce Săgetătorul tinde să refuze.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Săgetătorul este guvernat de jupiter, planeta norocului. Venus îl influențează pe Taur în urmărirea luxului material, a frumuseții și senzualității. Influența lui Jupitor îl face pe Săgetător profesorul zodiacului, preocupat de filosofie, abil în studiu, expansiv și optimist, norocos și pasionat de călătorii. Această combinație de energie feminină și masculină, amatoare de frumos face ca cei doi parteneri să se admire atât de mult unul pe celălalt.

Taurul este semn de Pământ; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul are nevoie de spațiu și de libertate. Taurul, însă, are nevoie de stabilitate și contact permanent cu realitatea. Săgetătorul se încrede în sentimente, în intuiție și acționează din impuls. Taurul este cerebral și orientat spre eficiență practică. Aceste moduri opuse de abordare pot să se completeze sau pot să intre în conflict. Întotdeauna vor exista factori secundari care vor decide. Câtă vreme Taurul este constant asigurat de temeinicia relației iar Săgetătorul primește din când în când un element surpriză din partea Taurului, relația nu va obosi.

Taurul este semn fix; Săgetătorul este semn mobil. Taurul este încăpățânat; odată ce a luat o hotărâre, durează mult să-l convingi să și-o schimbe. Săgetătorul iubește diversitatea. Dacă vrea să experimenteze ceva nou, asta poate să includă un nou partener. Taurul nu tolerează infidelitatea; dacă Săgetătorul înșală, relația nu supraviețuiește. Sub această limitare, Taurul trebuie să-i acorde libertate Săgetătorului. Taurul poate să-i demonstreze săgetătorului confortul psihic dat de o relație sigură. Săgetătorul poate să-l scoată pe Taur din monotonie și dintr-un ritm extenuant al vieții.

Care este cel mai bun aspect al acestei realții? Perspectiva nouă pe care fiecare partener i-o poate oferi celuilalt, odată ce între ei s-a instalat încrederea. Odată ce își înțeleg și își acceptă diferențele, relația lor poate deveni una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Capricornul

Parteneriatul dintre un Taur și un Capricorn este, în același timp, sensibil și practic. Cele două zodii împărtășesc simțul practic și interesul penru eficiență. Taurul nu riscă mai mult decât este necesar în privința conexiunii emoționale și a implicării. Capricornul este la fel de puțin dispus să riște, dar asta, mai ales în privința banilor și a carierei. Pentru Capricorn, cariera este o prioritate majoră. Taurul are aceleași standarde ridicate ca și Capricornul, dar mai ales în privința relațiilor și al posesiei materiale.

Aceste două semne admiră fiecare puterea și angajarea celuilalt. Dar, deși au aceeași abordare realistă, responsabilă și oarecum conservatoare (mai ales Capricornul), o relație între ei poate să devină stătută în scurt timp. Problema? Ei sunt mai mult diferiți decât asemănători.

Taurul ar putea să-l considere pe Capricorn prea rigid și conservator. Capricornul poate începe să gândească despre Taur că este prea leneș și prea nepăsător în privința carieirei și a statutului său. Dacă Taurul poate să-l determine pe Capricorn să se relaxeze puțin și să se bucure de rezultatele muncii sale și dacă, la rândul său, Capricornul îl poate motiva pe Taur să-și stabilească ținte și să le atingă, relația lor poate să devină stabilă și durabilă.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Capricornul este guvernat de Saturn, responsabil cu karma. Venus e cald, are o energie feminină și este orientat spre dragoste, plăcere, frumusețe, artă. Energia lui Saturn este rece, masculină, orientată spre muncă, spre disciplină și planificare. Taurul îl poate învăța pe Capricorn să se bucure mai mult de viață, să aprecieze relaxarea, frumosul, confortul. Capricornul îl poate învăța pe Taur că nu strică ceva mai multă disciplină și stăruință în atingerea obiectivelor.

Taurul și Capricornul sunt semne de Pământ. Acest cuplu se bucură de posesiunile materiale. Vor să fie înconjurați de lucruri frumoase – casă, haine, mașini, lucrări de artă. Fiind amândoi foarte muncitori, le pot agonisi până la urmă și nu vor avea conflicte legate de achiziționarea lor.

Taurul este un semn fix; Capricornul este un semn cardinal. Inițiativele vor aparține Capricornului iar dacă Taurul va fi de acord de la început, va pune umărul la realizarea obiectivelor. Capricornului îi place că poate să aibă încredere în hotărârea Taurului cu excepția cazului în care Taurul apucă să spună de la început „nu'.

Care este cel mai bun aspect al relației taur-Capricorn? Valorile lor similare și dedicația cu care își urmăresc scopurile. Ambii parteneri apreciază confortul material, chiar cu o tentă de lux, și sunt dispuși să împartă ceea ce dețin. Relația are șanse reale să fie înalt compatibilă.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Vărăsătorul

Împreună, Taurul și Vărsătorul pot muta munții din loc, cu condiția să-și coordoneze eforturile. Abordarea realistă, practică a taurului este opusă abordării vizionare și temerare a Vărsătorului. Taurul opune rezistență la schimbări, iar Vărsătorul este cel mai progresist semn din zodiac, fiind mereu cu un pas înaintea vremurilor sale. Par să fie cum nu se poate mai diferiți. Dar dacă aceste două universuri diferite s-ar contopi? Asta i-ar face mai degrabă parteneri excelenți în carieră decât în dragoste.

Câtă vreme amândoi sunt foarte atașați de opiniile proprii, trebuie să aibă grijă să nu se lase antrenați în conflict. Reacțiile lor în starea de conflict este diferită: Taurul se înfurie și devine foarte vocal; Vărsătorul se îndepărtează și pune o barieră între el și cel care îl înfruntă. Asta poate să-l facă pe Taur să forțeze și mai mult, iar pe Vărsător, să se îndepărteze și mai tare.

Vărsătorul poate găsi cam plictisitoare rutina statornică a Taurului. La rândul său, Taurul nu poate și nu i se pare util să țină pasul cu Vărsătorul. În ciuda diferențelor majore, cei doi au multe să-și ofere unul altuia. Taurul îl poate opri din când în când pe Vărsător din goană, oferindu-i puțină relaxare într-un mediu sigur și confortabil. Vărsătorul îi poate deschide ochii Taurului asupra unui mod de a-și folosi forța în direcții noi, neexplorate și mult mai profitabile.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Vărsătorul este guvernat de Saturn, planeta responsabilă de karma, și de Uranos, planeta rebeliunii. Venus emite o energie caldă, feminină; Saturn are o energie rece, masculină. Uranus este cel straniu, neobișnuit. Venus este orientat spre frumusețe, dragoste, plăcere, senzualitate. Saturn îl determină pe Vărsător să fie concentrat pe muncă, pe eficiență și rezultate iar Uranus îl face să caute direcții și căi inovatoare.

Taurul este semn de Pământ; Vărsătorul este semn de Aer. Taurul se concentrează pe conexiunile practice, concrete, în timp ce Vărăsătorul se concentrează pe cele intelectuale, bazându-se mult pe intiuție. Cei doi vorbesc limbi diferite și pot avea dificultăți în comunicare. Dacă ajung la un pact de respect și încredere reciprocă, relația poate fi mult mai bună decât pare la prima vedere.

Taurul și Vărsătorul sunt semne fixe. Sunt încăpățânați și, odată ce iau o hotărâre, nu se răzgândesc ușor. Asta se manifestă și în viața personală: Odată ce s-au hotărât să aibă o relație, aproape nimic nu-i poate convinge să se mai despartă. Dacă relația merge bine, acesta este un lucru bun. Dar dacă este o relație care le inhibă dezvoltarea și manifestarea liberă, încăpățânarea lor de a nu admite că ceva nu e în regulă o să-i facă să piardă timp și energie.

Fiind mai practic, Taurul va fi de obicei primul care va ceda într-o dispută și, dacă realizează fiecare ce calități are celălalt și cum pot fi acestea valorificate, cuplul poate să funcționeze cu succes.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre Taur și Vărsător? Puterea de neoprit a echipei pe care o formează. Având amândoi personalități puternice, niciunul nu îl va domina pe celălalt, oricât de mult vor încerca.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu Peștii

Când Taurul și Peștii se întâlnesc, de obicei, au o relație fericită. Aflându-se la distanță de două poziții în zodiac, au o comunicare empatică specială. Nativul în Pești este idealist, visător și impresionabil; Taurul este cu picioarele pe pământ, practic și logic. Ambii prețuiesc armonia și stabilitatea într-o relație.

Cei doi au multe să-și ofere unul altuia. Taurul poate oferi abordarea realistă de care au nevoie Peștii ca să-și pună visele în practică. Peștii oferă blândețe, amabilitate și înțelegere Taurului. Uneori, Taurul are impresia că înțelege simplitatea Peștilor, numai că Peștii nu sunt simpli deloc – apele liniștite sunt adânci.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii. Peștii sunt guvernați de Jupiter, planeta norocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Când Venus și Neptun se întâlnesc, se formează o conexiune spirituală. Ambele planete vibrează într-o energie feminină. Împreună descriu o relație idealistă. Jupiter adaugă combinației energia lui masculină; această planetă reprezintă filosofia, expansiunea și excesele. Aceste două semne pot forma uniunea pe care o visează fiecare. Reversul? O relație de vis poate să fie bazată doar pe vis, pe iluzii.

Taurul este semn de Pământ; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente sunt, în general, compatibile, fiind concrete, tangibile. Taurul îl poate ajuta pe nativul în Pești să se stabilizeze emoțional. La rândul său, nativul în Pești poate să-l ajute pe Taur să pună puțină magie în abordarea lui practică. Taurul poate să obosească de excesele emoționale ale Peștilor, iar Peștii pot să-l perceapă pe Taur ca insensibil și nepăsător.

Taurul este semn fix; Peștii sunt semn mobil. Acolo unde Taurul manifestă încăpățânare și imobilitate, Peștii manifestă dinamism și nevoia de a trece mai departe. Rigiditatea Taurului poate să irite sensibilitatea Peștilor; Taurul va trebui să-i lase nativului în Pești libertatea de a se plia pe curent. Ca recompensă, Taurul va avea în Pești un partener iubitor, care îl va susține foarte mult. Peștii trebuie să-i demonstreze Taurului că mobilitatea este de multe ori o cale mai bună decât determinarea cu orice preț.

Care este cel mai bun aspect al relației dinre Taur și Pești? Natura lor emoțională diferită care se completează și se armonizează. Empatia și devotamentul pe care cei doi o manifestă poate face ca între ei să se lege o relație puternică și de lungă durată.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii