Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Taurului cu celelalte zodii ține în mod esențial de firea foarte hotărâtă și onestă a acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Taurului

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Taurul

Un Taur și un Berbec formează un cuplu care excelează în dragoste fără rezerve – contribuția Taurului – și pasiune arzătoare – din partea Berbecului. Cheia succesului este echilibrul. Berbecul vrea să acționeze instantaneu, în timp ce Taurul vrea s-o ia cu ceva mai calm. Aici poate să apară o problemă. Taurului îi place să fi curtat, îi place perioada romantică. Berbecul e foarte direct și nu prea înțelege rostul unor astfel de subtilități. Un parteneriat între un Taur și un Berbec poate să devină o mare experiență de învățare. Taurul poate să-l tempereze pe Berbec în inițiativele lui cele mai necugetate iar Berbecul îi poate deschide Taurului gustul pentru spontaneitate și asumarea riscului.

Taurul este senzual, răbdător și blând, până la un punct. Berbecul este atras de aceste calități și are încredere în Taur, este simte elementul de stabilitate din viața lui. Taurul recunoaște în Berbec acea calitate pe care și-o dorește și el mai bine conturată: capacitatea de a se orienta rapid asupra oportunutităților. Aceste două semne se completează de minune.

Berbecul îl tachinează deseori pe Taur, zorindu-l să ia decizii și să iasă brusc din faza de calcul și pregătire care-i este atât de necesară. Dar Taurul îl poate convinge să reducă puțin viteza, pentru că Berbecul nu este nciodată încrâncenat. Berbecul aduce distracție în cuplu; Taurul aduce siguranță și romantism. Când Berbecul își doreșe satisfacție imediată, Taurul arată cât de sexy poate să fie și de ce tehnici dispune.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, planeta pasiunii, iar Zodia Taurului, de Venus, plaenta dragostei. Venus și Marte merg foarte bine împreună, reprezentând cele două fațete necesare pentru o relație completă. Cele două planete reprezintă masculinul (Marte) și femininul (Venus), în consecință relația lor este echilibrată energetic.

Berbecul este un semn de Foc; Taurul este un semn de Pământ. Berbecul vrea să-și conducă propriul destin, în timp ce Taurul are nevoie de securitate și stabilitate. De aceea, Taurul poate fi uneori posesiv, ceea ce nu-i place deloc Berbecului independent. Dacă Berbecul reușește să câștige încerederea Taurului și să-l asigure că nu pleacă nicăieri, Taurul poate fi ceva mai flexibil și îi poate acorda independența necesară.

Berbecul este semn cardinal; Taurul este semn fix. În această relație, Berbecul nu va putea să-și impună punctul de vedere oricât ar încerca – deci e mai bine să nu încerce. Taurul este un semn fix, neclintit. Berbecul va obține mai mult cu finețea și farmecul decât în dispută, pentru că Taurul nu pierde niciodată lupta. Ambele semne vor să conducă, deci compromisul este esențial.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Taur? Natura pasională a parteneriatului. Este un echilibru energetic perfect între masculin și feminin, impulsivitate și deliberare. Personalitățile contrastante alături de capacitatea lor de a învăța unul de la altul face relația satisfăcătoare și gratificatoare pentru amândoi.

Citește și
Zodia Taurului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii