Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu celelalte zodii pornește de la natura expansivă și independentă a acestei zodii, dar și de la umorul caracteristic.

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Berbecul

Când doi Berbeci se reunesc într-o relație de dragoste, ies scântei. Cei doi sunt într-o permanentă competiție. O relație între doi Berbeci este ca o continuă privire în oglindă: fiecare caută independența și fiecare i-o refuză celuilalt, pentru că sunt amândoi la fel. Uneori, pot fi posesivi, alteori se ciocnesc ca doi berbeci care se izbesc cap în cap. Dacă învață să renunțe la competiție, cuplul lor poate fi unul foarte puternic.

Un cuplu de Berbeci este un tandem de spirite puternice. În general, relația este pozitivă și entuziastă. Sunt mereu atrași de lucruri noi – adesea, sporturi extreme sau alte activități intense. Rezolvarea problemelor inevitabile se poate dovedi dură, din cauza celor două egouri veșnic agresive. Cei doi trebuie să învețe să lucreze împreună. Fiecare vrea ca lucruile să meargă în felul lui, dar este necesar să ajungă la un compromis și să-și depășească egoismul.

Berbecii sunt generoși și își vor face pe rând cadouri și favoruri, deci niciunul dintre ei nu se va simți frustrat. Obișnuiesc să-și ascundă sentimentele și să-și cenzureze gesturile doveditoare, deci între ei nu va exista ipocrizie și înșelătorie.

Temperamentul e marea problemă a Berbecului, deci va trebui ca ambii parteneri să se obișnuiască să-și cezureze izbucnirile, sau, cel puțin, să și le treacă cu vederea unul altuia. Lipsa de răbdare îi poate aduce deseori în starea de conflict.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, Zeul Războiului. Doi Berbeci fie vor lupta unul împotriva celuilalt, fie vor lupta ca aliați împotriva tuturor. Marte reprezintă, de asemenea, pasiunea, iar asta se reflectă deplin în viața amoroasă a Berbecului. Pasiunea se intensifică exponențial între doi Berbeci. Certurile sunt inevitabile între cei doi, dar nu le stă în fire să țină supărarea multă vreme. În plus, împăcarea este un prilej de pasiune sporită.

Semnul Berbecului este Focul. Rareori unul dintre Berbeci se plictisește cât timp celălalt dorește să continue relația. În cel mai rău caz, se vor plictisi amândoi odată, iar despărțirea va fi una pașnică, fără resentimente, cei doi rămânând într-o relație de prietenie privilegiată. Asta le va crea mari probleme cu noii parteneri.

Niciunul dintre cei doi Berbeci nu agreează să se supună, fiecare vrea să fie liderul cuplului – de fapt, nu are nevoie de recunoașterea ca atare, doar vrea să decidă. Soluția ar fi să-și împartă viața pe domenii și fiecare să aibă domeniile lui de leadership: bucătăria, studiile copiilor, activitățile extrașcolare, vacanțele, administrarea banilor, treburile gospodărești, relațiile sociale și așa mai departe.

Berbecul este un semn cardinal. Este cel care ia inițiativa. Iar dacă se întâlnesc doi Berbeci, ei nu vor sta prea mult să cerceteze terenul ci se vor arunca imediat în relație.

Cel mai bun aspect al unei relații între doi Berbeci este spontaneitatea lor, iscusința de a păstra relația proaspătă și de a găsi mereu noi forme de exprimare a sentimentelor. Împreună vor feriți de plictiseală într-un mod de care puține alte semne mai beneficiază. Energia și abilitatea de a-și reveni după o neînțelegere va face cuplul lor compatibil și pasional.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii