Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu celelalte zodii pornește de la natura expansivă și independentă a acestei zodii, dar și de la umorul caracteristic.

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Berbecul

Când doi Berbeci se reunesc într-o relație de dragoste, ies scântei. Cei doi sunt într-o permanentă competiție. O relație între doi Berbeci este ca o continuă privire în oglindă: fiecare caută independența și fiecare i-o refuză celuilalt, pentru că sunt amândoi la fel. Uneori, pot fi posesivi, alteori se ciocnesc ca doi berbeci care se izbesc cap în cap. Dacă învață să renunțe la competiție, cuplul lor poate fi unul foarte puternic.

Un cuplu de Berbeci este un tandem de spirite puternice. În general, relația este pozitivă și entuziastă. Sunt mereu atrași de lucruri noi – adesea, sporturi extreme sau alte activități intense. Rezolvarea problemelor inevitabile se poate dovedi dură, din cauza celor două egouri veșnic agresive. Cei doi trebuie să învețe să lucreze împreună. Fiecare vrea ca lucruile să meargă în felul lui, dar este necesar să ajungă la un compromis și să-și depășească egoismul.

Berbecii sunt generoși și își vor face pe rând cadouri și favoruri, deci niciunul dintre ei nu se va simți frustrat. Obișnuiesc să-și ascundă sentimentele și să-și cenzureze gesturile doveditoare, deci între ei nu va exista ipocrizie și înșelătorie.

Temperamentul e marea problemă a Berbecului, deci va trebui ca ambii parteneri să se obișnuiască să-și cezureze izbucnirile, sau, cel puțin, să și le treacă cu vederea unul altuia. Lipsa de răbdare îi poate aduce deseori în starea de conflict.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, Zeul Războiului. Doi Berbeci fie vor lupta unul împotriva celuilalt, fie vor lupta ca aliați împotriva tuturor. Marte reprezintă, de asemenea, pasiunea, iar asta se reflectă deplin în viața amoroasă a Berbecului. Pasiunea se intensifică exponențial între doi Berbeci. Certurile sunt inevitabile între cei doi, dar nu le stă în fire să țină supărarea multă vreme. În plus, împăcarea este un prilej de pasiune sporită.

Semnul Berbecului este Focul. Rareori unul dintre Berbeci se plictisește cât timp celălalt dorește să continue relația. În cel mai rău caz, se vor plictisi amândoi odată, iar despărțirea va fi una pașnică, fără resentimente, cei doi rămânând într-o relație de prietenie privilegiată. Asta le va crea mari probleme cu noii parteneri.

Niciunul dintre cei doi Berbeci nu agreează să se supună, fiecare vrea să fie liderul cuplului – de fapt, nu are nevoie de recunoașterea ca atare, doar vrea să decidă. Soluția ar fi să-și împartă viața pe domenii și fiecare să aibă domeniile lui de leadership: bucătăria, studiile copiilor, activitățile extrașcolare, vacanțele, administrarea banilor, treburile gospodărești, relațiile sociale și așa mai departe.

Berbecul este un semn cardinal. Este cel care ia inițiativa. Iar dacă se întâlnesc doi Berbeci, ei nu vor sta prea mult să cerceteze terenul ci se vor arunca imediat în relație.

Cel mai bun aspect al unei relații între doi Berbeci este spontaneitatea lor, iscusința de a păstra relația proaspătă și de a găsi mereu noi forme de exprimare a sentimentelor. Împreună vor feriți de plictiseală într-un mod de care puține alte semne mai beneficiază. Energia și abilitatea de a-și reveni după o neînțelegere va face cuplul lor compatibil și pasional.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Taurul

Un Taur și un Berbec formează un cuplu care excelează în dragoste fără rezerve – contribuția Taurului – și pasiune arzătoare – din partea Berbecului. Cheia succesului este echilibrul. Berbecul vrea să acționeze instantaneu, în timp ce Taurul vrea s-o ia cu ceva mai calm. Aici poate să apară o problemă.

Taurului îi place să fi curtat, îi place perioada romantică. Berbecul e foarte direct și nu prea înțelege rostul unor astfel de subtilități. Un parteneriat între un Taur și un Berbec poate să devină o mare experiență de învățare. Taurul poate să-l tempereze pe Berbec în inițiativele lui cele mai necugetate iar Berbecul îi poate deschide Taurului gustul pentru spontaneitate și asumarea riscului.

Taurul este senzual, răbdător și blând, până la un punct. Berbecul este atras de aceste calități și are încredere în Taur, este simte elementul de stabilitate din viața lui. Taurul recunoaște în Berbec acea calitate pe care și-o dorește și el mai bine conturată: capacitatea de a se orienta rapid asupra oportunutităților. Aceste două semne se completează de minune.

Berbecul îl tachinează deseori pe Taur, zorindu-l să ia decizii și să iasă brusc din faza de calcul și pregătire care-i este atât de necesară. Dar Taurul îl poate convinge să reducă puțin viteza, pentru că Berbecul nu este nciodată încrâncenat. Berbecul aduce distracție în cuplu; Taurul aduce siguranță și romantism. Când Berbecul își doreșe satisfacție imediată, Taurul arată cât de sexy poate să fie și de ce tehnici dispune.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, planeta pasiunii, iar Zodia Taurului, de Venus, plaenta dragostei. Venus și Marte merg foarte bine împreună, reprezentând cele două fațete necesare pentru o relație completă. Cele două planete reprezintă masculinul (Marte) și femininul (Venus), în consecință relația lor este echilibrată energetic.

Berbecul este un semn de Foc; Taurul este un semn de Pământ. Berbecul vrea să-și conducă propriul destin, în timp ce Taurul are nevoie de securitate și stabilitate. De aceea, Taurul poate fi uneori posesiv, ceea ce nu-i place deloc Berbecului independent. Dacă Berbecul reușește să câștige încerederea Taurului și să-l asigure că nu pleacă nicăieri, Taurul poate fi ceva mai flexibil și îi poate acorda independența necesară.

Berbecul este semn cardinal; Taurul este semn fix. În această relație, Berbecul nu va putea să-și impună punctul de vedere oricât ar încerca – deci e mai bine să nu încerce. Taurul este un semn fix, neclintit. Berbecul va obține mai mult cu finețea și farmecul decât în dispută, pentru că Taurul nu pierde niciodată lupta. Ambele semne vor să conducă, deci compromisul este esențial.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Taur? Natura pasională a parteneriatului. Este un echilibru energetic perfect între masculin și feminin, impulsivitate și deliberare. Personalitățile contrastante alături de capacitatea lor de a învăța unul de la altul face relația satisfăcătoare și gratificatoare pentru amândoi.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Gemenii

Când Berbecul se combină cu Gemenii, conexiunea lor este atât fizică cât și intelectuală. Cei doi rămân optimiști chiar și în cele mai provocatoare situații. Semnele care se află la două zodii distanță comunică, de obicei, foarte bine și se înțeleg în profunzime unul pe celălalt. Spiritul independent și temerar al Berbecului se potrivește cu spiritul independent al Geamănului. Dacă Geamănul simte că Berbecul vea să preia controlul, sau dacă Berbecul ia în serios obiceiul Geamănului de a flirta ocazional, apar certurile.

Împreună, cei doi sunt într-un echilibru: Berbecul vrea să experimenteze, Geamănul este deschis la orice discuție. Împreună pot face tot felul de lucruri pe care le-au ratat când erau singuri.

Atât Berbecul cât și Geamănul au multă energie și au multe obiective comune. Geamănul este un gânditor și un bun vorbitor, prețuiește stimularea intelectuală și îi place să întoarcă lucrurile pe toate părțile. Berbecului îi place să pună imediat pe treabă, indiferent dacă e una intelectuală sau una fizică. Împreună pot să se echilibreze perfect dacă acceptă fiecare argumentele și felul de a fi al celuilalt.

Zodia Berbecului este guvernată de Marte. Zodia Gemenilor, de Mercur. Cele două planete reprezintă pasiunea și comunicarea. Dată fiind abordarea diferită, cele două zodii funcționează minunat în tandem – ei ajung la destinație pe căi diferite, dar sigur ajung. Dezbaterile aprinse fie vor da sare și piper relației, fie o vor distruge. Berbecul trebuie să înțeleagă că pentru Geamăn o dispută este un mod de a-și ține mintea în formă; să n-o ia foarte tare în serios și să nu recurgă la jigniri.

Berbecul e semn de Foc; Geamănul e semn de Aer. Aceasta este o combinație specială. Geamănul îl ajută pe Berbec să-și atingă potențialul maxim și are energia necesară să țină pasul cu ritmul Berbecului și cu ideile lui nebunești. Combinația dintre pasiunea Berbecului și mintea deschisă a Geamănului face ca totul să fie posibil pentru acest cuplu. Ambele semne au o arie de preocupări largă, iar partea bună este că, la sfârșitul unei zile grele, cei doi încă sunt energici și au chef unul de altul.

Berbecul este un semn cardinal iar Geamănul este mobil. Prin natura sa, Berbecul inițiază planuri – călătorii, sport, amenăjarea casei – iar Geamănul este mereu dispus să le dea curs, cu condiția să i se dea puțin timp de acomodare cu ideea. Un alt aspect foarte bun al acestei relații este nivelul foarte scăzut de competiție. Dacă Berbecul iubește gloria, Geamănul se simte perfect în planul al doilea, trăgând sforile.

Ambele semne sunt foarte bune când vine vorba să înceapă lucruri dar nu mai sunt la fel de bune când trebuie să le și încheie. Dacă unul dintre parteneri se va plictisi de direcția în care merge relația, pe celălalt nu-l va deranja să se îndrepte către ceva nou.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Berbec și Geamăn? Abilitatea lor de a acționa împreună ca unul singur. Împreună pot învăța mult mai mult decât fiecare pe cont propriu.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Racul

Racul și Berbecul într-o legătură amoroasă? Este un caz tipic în care contrariile se atrag. Berbecul este repezit și flamboaiiant, în timp ce Racul e sensibil și emoțional. Berbecul poate fi și el emoțional, în felul său impetuos, ceea ce îl copleșește pe Rac.

Deși de obicei Racul preferă s-o ia încet într-o realție, abordarea directă a Berbecului ar putea să-l stimuleze. Berbecului, pe de altă parte, i s-ar putea părea atrăgătoare sensibilitatea Racului. Problemele pot să apară atunci când dispoziția schimbătoare a Racului sau agresiunea Berbecului întrec măsura. Ambii trebuie să-și facă timp să-și asculte și să-și înțeleagă partenerul.

Racul este dedicat casei, pe când Berbecul este dedicat lui însuși. Un punct comun al acestor două zodii este acela că sunt foarte protective cu cei pe care-i iubesc. Racul consruiește cazemate în jurul alor lui atunci când ceva îi amenință, iar Berbecul își folosește toată forța și furia pentru a-i proteja. Racul îi oferă Berbecului confortul vieții de acasă. Uneori își idealizează partenerul dar poate să fie și posesiv ceea ce îl va agasa pe independentul Berbec. Berbecul trebuie să-l asigure pe Rac de dragostea și grija lui.

Berbecului i-ar prinde bine să învețe să-l asculte pe Rac care, cu intuiția lui, îl poate feri de greșeli stupide pornite din obiceiul Berbecului de a acționa fără să se gândească prea mult.

Berbecul esteguvernat de Marte; Racul, de Lună. Marte este zeul războiului, iar berbecul este un soldat care merge la luptă cu pieptul înainte. Natura pasională, deschisă a Berbecului îl fascinează pe Rac care este emoțional dar tinde să-și internalizeze emoțiile. Berbecul îl poate ajuta pe Rac să se exteriorizeze, să se exprime.

Luna controlează mareea și afectează multe aspecte ale vieții, mai ales pe cele emoționale. Racul lucrează mai bine din umbră, în timp ce Berbecul este cel care iese înfață. Racul care sentimental îl poate învăța pe Berbec s-o ia mai încet și să se bucure de tihnă, înainte de a se repezi spre experiențe noi.

Berbecul este semn de Foc; Racul este semn de Apă. Aceste două semne pot face o combinație reușită atunci când pun la un loc emoțiile și acțiunea. Racul îl poate determina pe Berbec să reducă ritmul și să fie mai blând, în timp ce berbecul îi poate arăta Racului cum să iasă din când în când din carapacea lui. Racul, însă, poate să manipuleze emoțional – uneori e prea multă apă care amenință să-i stingă Berbecului entuziasmul. În mod reciproc, prea mult foc poate duce la evaporarea apei, ceea ce s-ar traduce printr-o volatilitate emoțională periculoasă din partea Racului. În timp, cei doi vor reuși să se cenzureze instinctiv ca să nu depășească măsura.

Racul și Berbecul sunt ambii semne cardinale. Ambii sunt caracterizați prin inițiativă, dar trebuie să învețe să colaboreze. La suprafață, Berbecul e lider, dar Racul are rolul în conducere, prin controlul emoțional și prin abilitatea de a cântări situația. Racul este mai dispus la compromis, în timp ce Berbecul se încăpățânează – deci Racului îi va reveni mai mereu rolul de a ceda.

Care este cel mai bun aspect în relația Berbec-Rac? Odată ce acceptă că sunt în aceeași echipă, combinația între foc și apă funcționează bine. Berbecul iese la înaintare iar Racul îl susține din spate. Fiecare dintre parteneri poate furniza ceea ce-i lipsește celulilalt, iar relația va funcționa în deplină egalitate.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Leul

Când un Berbec și un Leu sunt într-o relație de dragoste, lucrurile se încing. Amândoi sunt semne de foc, pasionale și dinamice, cu un simț sănătos al competiției și al fair play-ului. Această relație e plină de acțiune. Fiecare dintre cei doi vrea să fie șef și problemele apar atunci când ambele ego-uri se inflamează.

Acești parteneri se admiră și se repsectă sincer, dar trebuie să învețe să-și aștepte rândul la comandă și la dat ordine – chiar și atunci când fac cele mai banale lucruri. Ambii pot fi nerăbdători și orgolioși. Leului îi place să fie adorat și lăudat, ceea ce Berbecul, care se plictisește repede, s-ar putea să un-i acorde suficient. Berbecul poate să fie deranjat de obiceiul Leului de a flirta.

În ciuda disputelor uneori zgomotoase, Berbecul va aștepta întotdeauna de la Leu îndrumare și consiliere. Ambii sunt respectați de cei din jur și ar fi de așteptat să se respecte și între ei.

Berbecul este guvernat de Marte; Leul, de Soare. Ambii au energii de tip masculin și fac o combinație bună împreună – se înțeleg unul pe celălalt pentru că vin din același loc. Soarele este orientat spre sine; marte, spre energia agresivă, deci sunt compatibili și fac o echipă puternică.

Ambii sunt semne de Foc. Relația lor tinde să fie fierbinte, pasională. Când e bine, e foarte foarte bine; când e rău, sunt certuri zgomotooase și egouri rănite. În această relație, este veșnic o competiție pentru rolul de lider. Dragostea n-ar trebui să lase loc unei asemenea lupte, deci pot fi probleme.

Ambele zodii sunt caracterizate de multă energie și multă agitație. Deși deseori nu cad de acord, Berbecul e prea preocupat de noi provocări ca să țină supărare. Leul trebuie să-și amintească să nu ia lucrurile prea mult în serios și să nu-i poarte pică Berbecului dacă uită uneori să-i arate respectul cuvenit.

Berbecul e semn cardinal; Leul, semn fix. Berbecul îi dă Leului încrederea să ia inițiativa și să-și încerce șansele, în timp ce leul îl poate ajuta pe Berbec să se concentreze și să urmeze consecvent un drum pe care a pornit.

Berbecul poate să-l rănească pe Leu vorbind fără să fi gândit suficient înainte; Leul poate să-l irite pe Berbec cu manierele lui de șef și cu tendința de a se impune. Dar sunt ambii loiali și țin mult unul la celălalt, iar dacă înțeleg că nu e nevoie să existe un șef, relația lor poate să fie fascinantă.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Berbec și un Leu? Admirația lor reciprocă. Cu Berbecul la inițiativă și Leul la execuția consecventă, ambii se valorifică la capacitatea maximă. Energia și pasiunea pe care le împărtășesc fac ca relația lor să fie una foarte dinamică.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Fecioara

Când Berbecul se pregătește să intre într-o relație cu Fecioara, te gândești că n-au nimic în comun și nimic de învățat unul de la altul. Relația se va dezvolta lent, pe măsură ce fiecare descoperă despre celălalt cine este și de unde vine.

Berbecul și Fecioara pot să pară total opuși din punctul de vedeer al caracterului, temperamentului și preocupărilor. În timp ce Berbecul este insolent, dominant și agresiv, Fecioara este orientată spre detaliu, tăcută, chiar timidă și răbdătoare cu proiectele pe termen lung. Exact aceste diferențe pot să-i învețe pe ambii atât de multe, odată ce privesc dincolo de aparențe.

La începutul relației, Berbecul și Fecioara nu-și văd unul altuia decât defectele. Fecioara îl consideră pe Berbec prea insolent; Berbecul o consideră pe Fecioară prea tipicară. Dacă se concentrează fiecare pe calitățile celuilalt, își vor descoperi adevăratele puncte tari.

Berbecul o va învăța pe Fecioară despre distracție, despre spontaneitate și curaj. Fecioara îl va învăța pe Berbec despre răbdare și atenția pentru detalii, despre importanța aspectelor mărunte și a momentelor aparent nesemnificative. Berbecul își poate învăța partenerul fecioară să ia lucrurile mai puțin în serios. Fecioara îl poate învăța pe Berbec să fie politicos și să aprecieze munca serioasă.

Berbecul este guvernat de planeta Marte; Fecioara, de Mercur. Berbecul vrea să înainteze repede și să se arunce în luptă fără un plan bine stabilit. Fecioara vrea să analizeze minuțios și să stabilească fiecare detaliu înainte de a intra în acțiune. Aceste abordări sunt atât de diferite încât sunt susceptibile de a duce la conflict. Ambii parteneri trebuie să facă eforturi conștiente pentru a înțelege fiecare metoda celuilalt în loc să se lase deranjați de diferență.

Berbecul este semn de Foc; Fecioara este semn de Pământ. Acolo unde berbecul este aprins, Fecioara este calmă și așezată. Fecioara ia în considerare fiecare opțiune înainte de a face vreun efort, în timp ce Berbecul vede doar scopul și plonjează în acțiune. Iar asta este tactica fiecăruia, atât în carieră cât și în relațiile personale. Dacă Berbecul a hotărât că-și dorește această relație, s-ar putea să simtă frustrat așteptând ca Fecioara să se decidă dacă e o idee bună sau nu.

Berbecul este un semn cardinal; Fecioara, un semn mobil. Fecioara nu simte nevoia să fie la conducere. Este mulțumită să urmeze sugestia celuilalt, odată ce decide că e o sugestie bună. Berbecul, pe de altă parte, este mereu dispus să facă acea sugestie. Acesta este un beneficiu în dinamica relației.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Berbec și o Fecioară? Eficiența ridicată a tandemului, atât în afaceri cât și în plan personal. Personalitățile lor opuse în atâtea privințe sunt capabile să formeze un cuplu care se completează atât de bine!

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Balanța

Berbecul și Balanța sunt semne opuse în zodiac. Fiecare dintre cele două semne posedă calități care-i lipsesc celuilalt. Dacă Berbecul își combină temperamentul impetuos cu simțul armoniei atât de natural la Balanță, relația va dobândi echilibru dar nu va duce lipsă de anvergură a trăirilor.

Berbecul este un semn orientat spre sine; Balanța este orientată spre parteneriat. Berbecul este impulsiv, nerăbdător, mereu gata să se arunce într-o nouă experiență, în timp ce Balanța este indecisă, iubitoare de pace și căutătoare de calm și abordare lentă. Berbecul ar putea să învețe că modul lui de a face lucrurile nu este neapărat cel mai bun.

Așa cum se întâmplă de obicei cu semnele opuse în zodiac, Berbecul și Balanța manifestă între ei o deosebită atracție sexuală. Conexiunea dintre cei doi este uimitoare atunci când e bine, dar poate să-i pună la grea încercare atunci când e rău. Semnele opuse dețin energii care tind să se încurce și să se înnoade dacă nu se ajunge la o înțelegere.

Berbecul și Balanța sunt o combinație echilibrată. Balanța fermecătoare și cultivată îl poate învăța pe Berbecul insolent câte ceva despre stil și maniere. Balanța prețuiește armonia în relație și face eforturi deosebite ca s-o mențină. Berbecul e foarte hotărât și poate s-o învețe pe Balanță să aibă încredere în intuiție și să decidă mai ușor.

Zodia Berbecului este guvernată de planeta marte; Balanța, de Venus. Aceasta este o potrivire minunată, pentru că acestea sunt planetele pasiunii și, respectiv, a iubirii. Energia masculină a lui Marte se armonizează cu energia de tip feminin a lui Venus. Marte este despre pasiune și romantism; Venus este despre frumusețe și romantism – iată o combinație reușită.

Berbecul e semn de Foc; Balanța e semn de Aer. Aerul alimentează focul, îl ajută să crească și să se disipe. Berbecul are un efect pozitiv puternic asupra dezvoltării și progresului Balanței: el o poate ajuta să-și pună în practică ideile.

Ritmul rapid în care se mișcă Berbecul poate intra în conflict cu maniera mai calmă, mai studiată a Balanței. În orice caz, ambii au arii largi de interese și, la sfârșitul unei zile grele, Berbecul va veni acasă cu o tolbă de povești interesante și amuzante pe care i le va spune cerebralei Balanțe.

Berbecul și Balanța sunt ambii semne cardinale. Ambii au inițiative, dar le e mai greu să continue proiectele începute. Ambii sunt tentați să se apuce de lucruri pe care n-au de gând să le ducă la bun sfârșit, fie că e în domeniul profesional, fie e că e în plan personal.

Berbecul o să apară ca fiind liderul, din cauza energiei lui impulsive, dar Balanța va conduce în plan intelectual de la punct fix. Ambele semne vor să fie la conducere, dar Berbecul va folosi forța și intimidarea ca să se impună, în timp ce Balanța se va folosi de farmec și de abilitatea de a manipula. Pentru sănătatea acestei relații, compromisul este esențial. Balanța cea diplomată se descurcă mult mai ușor cu noțiunea de compromis decât berbecul cel orgolios și încăpățânat. De aceea, pacea și armonia cad mai mult în sarcina Balanței și sunt mai mult meritul ei.

Care este cel mai bun aspect în această relație? Armonia rezultată din uniunea lui Marte cu Venus. Echilibrul dintre sine și ceilalți este marea lecție pe care cele două zodii o vor învăța una de la alta. Fiecare dintre parteneri aduce în relație ceea ce îi lipsește celuilalt.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Scorpionul

Când un Berbec și un Scorpion sunt împreună, au o asemenea relație încât se întreabă cum s-au descurcat separat. Ambele zodii iubesc puterea și pot realiza aproape orice atât timp cât învață să împartă lumina reflectoarelor. Scorpionul este foarte focusat; odată ce a pus ochii pe Berbec, acesta n-are cum să-i reziste. Scorpionul este mai profund devotat acestei relații decât Berbecul.

Acești parteneri tind să se angajeze în certuri aprinse. Conexiunea lor este foarte pasională și conflictuală pentru că ambii sunt geloși din fire. Scorpionul este mai răbdător decât Berbecul, dar este și mai posesiv. În ciuda diferențelor de implicare emoțională, amândurora le place riscul. Această relație sigur nu e una plictisitoare. Berbecul și Scorpionul pot avea o mulțime de aventuri împreună. Pot avea dificultăți în a se înțelege unul pe celălalt – Berbecul este extrovertit, deschis și spune în față ce gândește, în timp ce Scorpionul este mai ascuns, mai suspicios și uneori știe să manipuleze. Este necesat un tratat de pace între cei doi.

Berbecul și Scorpionul sunt guvernați ambii de planeta Marte, planeta pasiunii; Scorpionul este, de asemenea, influențat de Pluto, planeta puterii. Când se întâlnesc două semne guvernate de Marte este ca și cum s-ar întâlni doi soldați pe câmpul de luptă – ori sunt aliați, ori inamici. Pentru că Marte reprezintă pasiunea, cei doi pot avea o relație intensă, pasională, atât în dormitor cât și în afara lui. Certurile sunt normale între doi parteneri atât de receptivi la provocări, dar împăcările sunt ceva ce merită trăit. Pluto adaugă dinamică suplimentară acestei relații.

Berbecul este semn de Foc; Scorpionul este semn de Apă. Asta poate fi o combinație de zile mari dacă cei doi parteneri se aliază, pentru că pune împreună emoția și acțiunea. Scorpionul este un bun strateg și îl poate ajuta pe Berbec să reducă puțin viteza și să planifice bătălia înainte de sa ataca.

Berbecul îl poate învăța pe Scorpion să se decidă să acționeze atunci când premisele s-au copt. Pe de altă parte, apa poate stinge focul și aceasta este tendința Scorpionului când, prin manipulare emoțională, potolește entuziasmul Berbecului. În mod reciproc, focul poate evapora apa; când pui Scorpionul sub stres emoțional, acesta poate să devină răzbunător. Este esențial ca Berbecul și Scorpionul să acționeze împreună, nu unul împotriva celuilalt.

Berbecul este semn cardinal; Scorpionul este semn fix. Berbecul poate să-l învețe pe Scorpion despre spontaneitate, despre experiențe de dragul experienței, fără a avea un scop precizat. Scorpionul îl poate învăța pe Berbec despre stabilitatea în acțiune și finalizarea lucrului început, înainte de a sări la alt proiect. Odată ce înțeleg că sunt amândoi loiali și devotați unul altuia, pot fi amândoi șefi – Berbecul, ca inițiator iar Scorpionul, ca lider emoțional.

Care este cel mai bun aspect al relației? Puterea care rezultă din forțele lor combinate. Amândoi sunt câștigători și nu renunță, făcând din cuplul lor unul care tinde mereu spre locul întâi.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Săgetătorul

Între un Berbec și un Săgetător poate să fie o potrivire perfectă. Acești doi parteneri au multe în comun – energii și interese similare – și sunt înalt compatibili. Amândoi sunt exploratori și inițiatori. Această relație este toridă și icitantă și ambii parteneri sunt gata întotdeauna pentru o nouă aventură. Amândoi caută să trăiască experiențe extreme și nu se mulțumesc să citească, doar, despre ele. Chiar li se recomandă prudență, pentru că Berbecul este ceea ce s-ar putea numi repezit, iar Săgetătorul este atent la toate, mai puțin pe unde calcă.

Această relație, așa perfectă cum este, nu este lipsită de pericolul unui sfârșit intempestiv, întrucât ambii parteneri sunt atât de dornici de a începe noi și noi experiențe, dar atât de puțin răbdători să continue ceea ce au început.

Berbecul și Săgetătorul pot fi foarte buni prieteni dar și foarte buni iubiți. Ei își înțeleg cu adevărat unul altuia optimismul. Problemele sunt rare. Doar că Săgetătorul are mai multă nevoie de independență decât Berbecul, care poate, uneori să fie posesiv. Berbecul este ceva mai sensibil decât Săgetătorul care se distrează și flirtează. Săgetătorul are o mai pronunțată tendință de a vorbi fără să gândească. Partea bună este că ambele semne sunt capabile să uite și să ierte repede. Nu au timp să țină supărare.

Berbecul este guvernat de Marte, palneta pasiunii; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Ambele planete sunt masculine, deci cele două semne tind să privească lumea în același fel. Săgetătorului îi place să riște, sub influența lui Jupiter. Marte îndeamnă la inițiativă, uneori chiar agresivă. Când Berbecul are o idee trăznită, Săgetătorul e gata să i se alăture.

Ambele zodii sunt semne de Foc. Această combinație produce flăcări durabile. Ambele zodii sunt mereu gata de acțiune. Au resurse nesfârșite de energie. Rareori se poate întâmpla ca unul dintre parteneri să se plictisească de celălalt.

Berbecul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Berbecul are inițiativa; Săgetătorul duce acțiunea mai departe. Nu este nicio competiție între cei doi legată de poziția dominantă. Berbecului îi place să-i revină gloria, în timp ce Săgetătorul adoră să controleze acțiunea din spatele scenei.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Săgetător? Tendința lor comună de a iniția și experimenta în domenii noi. Se potrivesc bine în entuziasmul și energia lor. Interesele lor comune și personalitățile asemănătoare fac din ei un cuplu cât se poate de comaptibil.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Capricornul

Un Berbec și un Capricorn împreună trebuie să muncească din greu ca să-și mențină energia. Abordările lor par opuse – Berbecul este preocupat numai de acțiune, fără să-și bată capul încotro e îndreptată acțiunea și ce va obține, în timp ce Capricornul își petrece mult timp cumpănind dacă și în ce măsură va beneficia de pe urma unei anumite acțiuni. Berbecul se mișcă rapid ceea ce Capricornului i se pare riscant, iar el detestă riscul inutil. Relația merge greu, cu mare bătaie de cap pentru definirea obiectivelor comune. Fiecare ajunge unde și-a propus, dar pe căi diferite și în locuri diferite.

Capricornul e mai degrabă liniștit și discret, în timp ce Berbecul este gălăgios și se expune. Sunt amândoi încăpățânați și fiecare își închipuie că numai calea lui e cea bună. Ca să lucreze împreună, trebuie să fie de acord că nu sunt de acord. Filosofiile lor sunt diferite: Berbecul caută scurtături; Capricornul vrea să urmeze regulile, căile încercate și dovedite ciabile.

Cum se manifestă toate acestea într-o relație romantică? Berbecul se îndreaptă impetuos și pasionat spre partenerul ales, fără să se gândească dacă acesta este cel potrivit. Capricornul, pe de altă parte, analizează îndelung potențialul unei relații, posibilitatea progresului împreună. Dacă reușesc să ajungă la un numitor comun, cei doi pot învăța unul de la altul lucruri care le-ar fi rămas străine dacă nu se întâlneau.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii; Capricornul, de Saturn, planeta karmei. Aceste două planete, de obicei, se opun una alteia, tot așa cum Berbecul și Capricornul au de luptat ca să-și găsească un teren comun. Iar dacă și-l găsesc, planetele care-i patronează pot face ca cei doi să se completeze. Saturn are puterea perseverenței în timp ce Marte are energia inițiativei și a învingerii obstacolelor. Berbecul și Capricornul ar face un tandem mai reușit în muncă decât în dragoste.

Niciunul dintre cei doi parteneri nu renunță ușor. Dacă nu-și stabilesc un țel comun – sau dacă au mai multe de făcut împreună și într-un timp mai îndelungat, ca în cazul partenerilor de viață – încăpățânarea lor îi poate duce fie la ciocniri violente, fie la reprimarea sistematică a sentimentelor.

Berbecul e semn de Foc; Capricornul, de Pământ. În timp ce Berbecul e mai dinamic, Capricornul e mai stabil și mai practic. Capricornul se întreabă de ce ar face ceva care nu-i slujește adevăratele scopuri în viață; Berbecul face ceea ce-și dorește pe moment, fără să elaboreze planuri și strategii.

Atât Berbecul cât li Capricornul sunt semne cardinale. Ambii sunt plini de inițiativă, dar au interese și abordări atât de diferite încât se descurcă mai bine dacă-și asumă roluri separate. La suprafață, Berbecul este liderul, pentru că e mai energic, și dărâmă mai mai zgomotos obstacolele. Capricornul este liderul indirect: el este cel care urmărește cu consecvență realizarea scopurilor. Este important pentru acești doi parteneri să înțeleagă că compromisul este cheia pentru ca relația lor să funcționeze.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Berbec și Capricorn? Fiecare aduce cu sine calități unice. Odată ce înțeleg să-i permită fiecare celuilalt să fie el însuși, lucrurile încep să iasă la un nivel deosebit. Este o relație plină de provocări, dar dacă cei doi pot învăța unul de la altul, merită!

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Vărsătorul

Combinația dintre viziunea Vărsătorului și acțiunea Berbecului poate face acest cuplu foarte creativ. Relația lor este oricum, numai statică nu. Pot fi competitivi, dar viața lor împreună nu e niciodată plictisitoare.

Aceste două semne zodiacale, aflate la distanță de alte două semne, tind să aibă o conexiune specială. Sunt prieteni foarte buni și comunică perfect. Au o înțelegere specială unul pentru celălalt în privința viziunii idealiste, entuziaste asupra vieții. Ambii caută acțiune și experiențe noi. Ambii sunt demonstativi și se dau în spectacol.

Multe relații Berbec-Vărsător se bazează pe admirația reciprocă. Berbecului îi place unicitatea Vărsătorului, viziunea sa inventivă asupra lumii; Vărsătorul îl iubește pe Berbec pentru energie și inițiativă – vărsătorul are tot timpul idei noi, dar uneori i se pare greu să le pună în practică.

Câtă vreme ambele zodii prețuiesc independența, tendința posesivă a Berbecului îl poate face pe Vărsător să reacționeze prin respingere și detașare, ca tactică de a se proteja. Totuși, între ei există acea conexiune specială de dragul căreia trebuie să învețe să se înțeleagă și să se accepte.

Berbecul poate fi prea implicat pentru gustul Vărsătorului; pentru gustul Berbecului, Vărsătorul poate fi prea imprevizibil. Se pare că, în sfârșit, s-a găsit un semn care să-l întreacă pe Berbec la capitolul impredictibilitate. Atâta timp cât ambii parteneri furnizează asigurări că relația este solidă și importantă pentru fiecare, totul e bine.

Berbecul este guvernat de planeta Marte, a pasiunii; Vărsătorul, de Saturn, planeta karmei, și de Uranus, planeta rebeliunii. Vărsătorul își ia viziunile sale progresiste de la Uranus și conștiința sa socială de la Saturn. Marte poate să aducă valoare suplimentară: pasiune, acțiune practică.

Berbecul e semn de Foc; Vărsătorul, semn de Aer. Aerul întreține focul și îl ajută să se dezvolte. În mod similar, Vărsătorul îl poate ajuta pe Berbec să gândească planuri noi și apoi să le realizeze. Vărsătorul poate să-l stimuleze intelectual pe Berbec, ceea ce alte zodii nu reușesc. Având arii largi de interese, Vărsătorul activ intelectual îi furnizează Berbecului activ fizic o mulțime de idei pentru noi aventuri și cruciade.

Berbecul este semn cardinal; Vărsătorul este semn fix. Berbecul îi dă Vărsătorului curajul de a trece la acțiune practică, în loc să rămână la faze de elaborare teoretică. Vărsătorul î poate ajuta pe Berbec să se stabilizeze și să finalizeze un proiect în loc să sară la altul nou lăsându-l pe cel vechi neterminat. Cei doi au mult respect și admirație unul pentru celălalt, ceea ce ajută la depășirea obstacolelor din relația lor.

Care este cel mai bun aspect din această relație? Abilitatea lor de a realiza atât de multe atunci când sunt împreună. Focul și aerul, tipul cardinal și tipul fix – acoperă toate variantele necesare progresului. Aceasta este o realiție a viziunii și a practicii.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Berbecului cu Peștii

Când se întâlnește un nativ în Berbec cu un nativ în Pești, lucrurile pot să meargă foarte bine. Berbecul e un semn puternic; este aproape total supus impulsurilor pe care le urmează fără să se gândească la consecințe. Peștii sunt liniștiți și interiorizați; sunt poeții zodiacului.

La suprafață, Berbecul și Peștii formează un cuplu puțin probabil, dar când e vorba de dragoste, ei pot să-și împlinească unul altuia nevoile. Peștii sunt foarte intuitivi, atât ca persoane cât și ca iubiți. Berbecul trebuie să aibă grijă să întoarcă această favoare, astfel încât Peștii să nu-i perceapă ca egoiști și nepăsători.

Când Berbecul este atras de cineva, își urmează chemarea fără să stea pe gânduri. Față de Pești, își asumă rolul de protector. Nostim este că, de fapt, nativul în Pești este adevăratul protector, fiind un partener intuitiv, înțelegător, care oferă un refugiu confortabil pentru agitatul Berbec. Peștii sunt semn de apă; se pot adapta oricărei incinte. Sunt atât de înțelegători și empatici încât se dăruiesc complet partenerului, iar dacă partenerul nu poate face același lucru, pot să apară probleme.

Împreună, Peștii și Berbecul pot forma un cuplu dinamic, care combină stilul direct al Berbecului cu intuiția înțelegătoare a Peștilor.

Berbecul este guvernat de Marte, planeta pasiunii; Peștii sunt guvernați de Jupiter, planet anorocului, și de Neptun, planeta iluziilor. Marte aduce acțiunea pasională în visurile lui Neptun. Jupiter le permite Peștilor să-l ajute pe Berbec în acțiunile lui riscante.

Berbecul este semn de Foc; Peștii, semn de Apă. Deși aceste semne opuse își pot crea necazuri unul altuia (focul evaporă apa; apa stinge focul), se pot combina, totuși, într-un cuplu de succes. Peștii pot ajuta Berbecul să se calmeze, să se relaxeze și să-i asculte pe ceilalți, în timp ce Berbecul îi învață pe Pești să se exteriorizeze și să-și asume riscurile necesare pentru atingerea scopurilor. Este o lecție utilă pentru Pești care știu să-și dea seama ce riscuri merită asumate și ce riscuri sunt inutile. Berbecul și Peștii trebuie să negocieze și să-și mențină echilibrul în cuplu.

Berbecul este semn cardinal; Peștii, semn mobil. Spre deosebire de Berbec, Peștii n-au nevoie să conducă. Le place să dea o mână de ajutor dar nu țin neapărat să aibă ultimul cuvânt, ceea ce îi va conveni Berbecului. Împreună, ei au și partea de inițiativă, prin Berbec, dar și partea de mobilitate, de continuare și finalizare a proiectelor, prin Pești.

Care este cel mai bun aspect al unui cuplu Berbec-Pești? Au ce învăța unul de la altul. Peștii îi arată Berbecului cum să empatizeze și să-i pese de ceilalți. Berbecul îi învață pe Pești să acționeze pentru îndeplinirea visurilor în loc să stea, doar, și să viseze. Este o relație benefică de ambele părți.

Citește și
Zodia Berbecului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii