Citeste-ti sanatatea in iris

Citeste-ti sanatatea in iris

Curiozitatea m-a impins sa experimentez o consultatie iridologica si acuratetea u­­­nui diagnostic pus cu ajutorul acestei metode neconventionale. Astfel, am ajuns la cabinetul unui iridolog. Mi-am fixat barbia pe dispozitivul special pentru fotografiere digitala, intre reperele indicate de medic, si am privit direct in cercul de lumini – asa, cam ca la oculist. Unu, doi, trei: un clic la ochiul drept, apoi inca unul la ochiul stang. Apoi mi-am vazut ochii mariti de cateva sute de ori pe ecranul monitorului si… mi-am aflat problemele de sanatate.

Fara dureri, iradieri si absolut neinvaziv. Incredibil, dar adevarat! Suferinte mari si mici stateau inscrise in cercul minuscul al irisului. Am aflat despre predispozitiile mele genetice, dar si despre afectiunile aparute ulterior, din cauza stilului de viata nesanatos. Apoi am primit o schema de tratament la fel de neconventionala, dar asta este alta poveste…

Specialistii despre iridologie
Dr. Andreea Dragomirescu este medic de familie, cu competente de apifitoterapie, pasionata de terapii si metode de investigare alternative. A studiat iridologia la Timisoara, apoi s-a specializat in domeniu cu un iridolog ceh, Frank Navratil.

„Iridologia este o modalitatate de apreciere generala a starii de sanatate a organismului prin interpretarea imaginii irisului. Principiul e stravechi, acelasi care sta la baza tuturor terapiilor neconventionale, acela al reflectarii partii in tot si a totului in parte. Mai exact, intreg organismul se reflecta in anumite parti ale sale – pe suprafata pielii, pe talpi, la nivelul pavilioanelor urechii, limbii, foselor nazale etc. Iridologia este o stiinta straveche, exista dovezi ale folosirii ei in Egiptul Antic.

In vremurile moderne, a fost dezvoltata de un medic maghiar, Ignaty von Pecyelz, despre care se spune ca, pe vremea cand era copil, a prins o bufnita, careia i-a rupt din greseala un picior. A observat ca, in urma fracturii, pe irisul bufnitei a aparut un mic semn, care s-a redus foarte mult pe masura ce piciorul s-a vindecat. Devenit medic, el a studiat fenomenul si a elaborat o tehnica a iridologiei moderne“.

Amprenta irisului vs amprenta digitala
Dr. Andreea Dragomirescu: „Interesul pentru iridologia contemporana a aparut cu o observatie uluitoare: amprenta irisului este cam de 10 ori mai exacta decat amprenta digitala! Drept pentru care, cele mai moderne sisteme de scanare si identificare a persoanelor au la baza citirea fotografiei irisului.

Specialistii rusi au mai observat ca, dupa zeci si sute de re­cu­noas­teri ale amprentei irisului, la un moment dat, in anumite cazuri, sistemul dadea eroare… si au aflat de ce: in timp, irisul se modifica! Studiul acestor modificari a devenit iridologia moderna. Scoli de iridologie se afla peste tot in lume, dar cele mai avansate sunt in Rusia, Italia, Germania, Austria si Statele Unite. La noi, au fost organizate cursuri de iridologie (o singura data) la Arad“.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Tratamente naturiste