Cine este iubita lui Aurel Tămaș. Partenera de viață a cântărețului de muzică populară este cu 31 de ani mai tânără decât acesta

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Aurel Tămaș și soția lui, Marieta, sunt căsătoriți de 28 de ani și au un fiu, Antoniu, în vârstă de 18 ani. Aurel și Marieta au avut, până nu demult, una dintre cele mai frumoase, mai discrete și mai lungi relații de dragoste, până când Cupidon și-a băgat coada și și-a îndreptat săgeata către artistul de muzică populară. 

O altă săgeată a fost folosită pentru colega de platou Eliza Ancău. Mai exact, Eliza a fost asistenta lui Aurel Tămaș la emisiunea 'Minunile lui Tămaş', difuzată la Look TV. Iată cine este iubita lui Aurel Tămaș.

Cine este iubita lui Aurel Tămaș

Eliza Ancău are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice din Cluj și are mai multe titluri de miss în palmares. În plus, ea îl impresariază pe cântărețul de muzică populară.

Aurel Tămaș si iubita cu 31 de ani mai tânără și-au ținut relația ascunsă timp de câțiva ani și nu au dat nicio declarație pe acest subiect. Relația extraconjugală a fost confirmată chiar de către soția artistului, avocata Marieta Tămaș, pentru click.ro: “Fiecare își trăiește viața cum vrea pentru că suntem liberi. Domnișoara cu care e soțul meu e și ea o domnișoară și nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorțată de Aurel Tămaș și îl iubesc pentru că e soțul meu“.

După cum reiese din această declarație, soția lui Aurel Tămaș a fost la curent cu faptul că soțul ei are o amantă, dar, cu eleganța care o caracterizează, a încercat să evite scandalul.

Cine este iubita lui Aurel TămașSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

 

Aurel Tămaș i-a deschis iubitei o gogoșerie

A devenit o tradiție ca bărbații să-și cadorisească iubitele mai tinere cu tot felul de lucruri de preț. Aurel Tămaș i-a oferit Elizei propria afacere: o gogoșerie amplasată în centrul Clujului. „I-a deschis ceva cu gogoşi, cornuleţe şi alte chestii de patiserie, dar nu prea îi merg. Fata vine tot timpul pe acolo, se implică, însă mai are de investit. Câteodată mai vine şi Aurică pe aici, dar se feresc, nu fac exces de gesturi în public. Sunt serioşi', au declarat surse din anturajul artistului au declarat pentru click.ro.

Lucrurile au devenit foarte serioase între Aurel și Eliza, astfel încât cei doi împart acum aceeași casă. Artistul o ia cu el peste tot, la concerte, la TV, transformând-o în propriul manager. În pofida evidențelor, însă, cântărețul de muzică populară refuză să-și asume public relația: „Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!', le-a răspuns artistul jurnaliștilor de la click.ro.

Citeste si

Povestea de viață incredibilă a cântăreței Margareta Clipa. S-a căsătorit cu cel care-i fusese naș de cununie

Ce secret ascunde Nicolae Botgros. Rapsodul din Republica Moldova refuză să vorbească despre acest subiect

Motivul pentru care Veta Biriș a trebuit să se dezbrace de rochia de mireasă și să-și dea jos coronița de pe cap înainte de a intra în biserică, în ziua nunții

Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei: Nu o mai vreau în viața mea, este dușmanul meu!' Scandalul i-a afectat sănătatea cântăreței!

Viața tumultuoasă a actriței Vasilica Tastaman. A iubit teatrul și bărbații în egală măsură

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri