Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei: “Nu o mai vreau în viața mea, este dușmanul meu!” Scandalul i-a afectat sănătatea cântăreței!

Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei

În urmă cu mai mulți ani, Laura Lavric a fost în centrul unui scandal de proporții, iscat chiar de sora acesteia. Situația a degenerat, s-au spus cuvinte grele, iar cele două au ajuns în instanță. Între timp lucrurile s-au calmat, însă cele două nu au îngropat nici acum securea războiului, Laura Lavric dezvăluind că a rupt definitiv legătura cu Ecaterina Traian, sora ei.

Nu au avut niciodată o relație foarte apropiată și mereu au existat tensiuni între ele, însă lucrurile s-au complicat după decesul părinților. Laura Lavric și Ecaterina Traian s-au luptat ani la rând pentru a intra în posesia moștenirii. În plus, cântăreața de muzică populară a apelat la ajutorul justiției după ce sora sa a denigrat-o, proces pe care vedeta l-a câștigat ulterior.

Laura Lavric a rupt legătura cu sora ei: “Nu o mai vreau în viața mea, este dușmanul meu!”

Scandalul izbucnit în trecut a avut un impact puternic asupra Laurei Lavric, vedeta dezvăluind că situația tensionată i-a afectat nu doar imaginea, ci și starea de sănătate. Deși spune că și-a iertat sora, cântăreața de muzică populară a întrerupt orice legătură cu aceasta, considerând-o un dușman de temut.

“Singurul regret pe care îl am este necazul pe care l-am avut cu sora mea. Am iertat, dar nu am uitat și în viața mea nu îmi mai trebuie pentru că este un om periculos. Acum caută împăcare, dar nu. Să ștergi pe jos cu sora ta și apoi să vii să te iert. Sunt lucruri care se pot ierta și lucruri care nu se pot ierta. Eu, în fața lui Dumnezeu, este iertată, dar nu o mai vreau în viața mea. E dureros. Eu am avut un divorț, mi-au murit părinții, dar acest șoc a fost îngrozitor pentru că mi-a terfelit atâția ani de muncă și vorbele grele pe care a putut să le spună. Eu am câștigat procesul. Am făcut un șoc când vedeam ce spune la televizor, m-am trezit cu pete albe pe față. Nu îndrăzneam să ies din casă pentru că nu știam cum mă primește lumea. (…) Eu o consider o cumpănă pentru că mi-a fost foarte greu, iar de atunci apelez la pastile de tensiune. “, a spus Laura Lavric, potrivit a1.ro.

După ani în care s-au luptat în justiție, Laura Lavric a ținut să îi transmită și un mesaj surorii ei.

“Să fie sănătoasă și să nu mă mai considere niciodată sora ei, niciodată. Așa soră nu poate fi. Este dușmanul meu, nu sora mea!”, a fost mesajul cântăreței de muzică populară.

Foto: facebook

Citește și:

Mădălin Voicu are conturile blocate pentru că ar fi refuzat să le plătească pensia alimentară fiilor lui

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Simona Halep a purtat un accesoriu în valoare de 50.000 de mii de euro la dineul organizat duminică în Beijing

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete