Ce secret ascunde Nicolae Botgros. Rapsodul din Republica Moldova refuză să vorbească despre acest subiect

Numele rapsodului Nicolae Botgros este sinonim cu talentul și excelența în domeniul artistic. Spectacolele susținute de maestrul Botgros și orchestra Lăutarii din Chișinău sunt unice. Modest, natural, rapsodul din Moldova de peste Prut își încinge mijlocul cu tricolorul românesc și oferă publicului cele mai autentice acorduri de muzică populară.

Discret, maestrul a încercat întotdeauna să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, în 2018, în presă a apărut informația conform căreia artistul ar fi devenit tată la 65 de ani. Informația n-ar fi trezit interesul opiniei publice dacă mama copilului ar fi fost soția rapsodului de peste Prut, Lidia Bejenaru. Nicolae Botgros și soția sa sunt căsătoriți de 48 de ani și au împreună un băiat, Cornel (44 de ani).

Secretul lui Nicolae Botgros a ieșit la iveală

Potrivit click.ro, în 2018, Nicolae Botgros a devenit tată pentru a doua oară. Conform sursei citate, maestrul ar avea o relație paralelă cu o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără decât el. Conform unor surse din anturajul artistului, Anișoara Dabija a născut în aprilie 2018 o fetiță, pe care celebrul dirijor din Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Cu toate acestea, Nicolae Botgros nu a făcut nicio declarație pe acest subiect.

Anișoara Dabija (39 de ani) mai are doi băieți din căsătoria cu soțul său, Dumitru Dabija, conform presei de peste Prut. 'Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta', a declarat o sursă din lumea muzicii populare pentru click.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete