Ce secret ascunde Nicolae Botgros. Rapsodul din Republica Moldova refuză să vorbească despre acest subiect

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Numele rapsodului Nicolae Botgros este sinonim cu talentul și excelența în domeniul artistic. Spectacolele susținute de maestrul Botgros și orchestra Lăutarii din Chișinău sunt unice. Modest, natural, rapsodul din Moldova de peste Prut își încinge mijlocul cu tricolorul românesc și oferă publicului cele mai autentice acorduri de muzică populară.

Discret, maestrul a încercat întotdeauna să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, în 2018, în presă a apărut informația conform căreia artistul ar fi devenit tată la 65 de ani. Informația n-ar fi trezit interesul opiniei publice dacă mama copilului ar fi fost soția rapsodului de peste Prut, Lidia Bejenaru. Nicolae Botgros și soția sa sunt căsătoriți de 48 de ani și au împreună un băiat, Cornel (44 de ani).

Secretul lui Nicolae Botgros a ieșit la iveală

Potrivit click.ro, în 2018, Nicolae Botgros a devenit tată pentru a doua oară. Conform sursei citate, maestrul ar avea o relație paralelă cu o solistă de muzică populară cu 27 de ani mai tânără decât el. Conform unor surse din anturajul artistului, Anișoara Dabija a născut în aprilie 2018 o fetiță, pe care celebrul dirijor din Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Cu toate acestea, Nicolae Botgros nu a făcut nicio declarație pe acest subiect.

Anișoara Dabija (39 de ani) mai are doi băieți din căsătoria cu soțul său, Dumitru Dabija, conform presei de peste Prut. 'Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta', a declarat o sursă din lumea muzicii populare pentru click.ro.

În pofida faptului că secretul a ieșit la iveală, violonistul și dirijorul Nicolae Botgros își vede liniștit de viața de familie. Soția sa pare să fi acceptat această situație. Maestrul a refuzat să discute despre acest subiect cu jurnaliștii de la click.ro, iar Anișoara Dabija a confirmat că are o fetiță, dar nu a vrut să facă alte precizări.

Citeste si

Drama prin care a trecut Ștefan Bănică Junior. Și-a pierdut fratele când acesta avea doar 26 de ani într-un tragic accident rutier

Motivul pentru care Veta Biriș a trebuit să se dezbrace de rochia de mireasă și să-și dea jos coronița de pe cap înainte de a intra în biserică, în ziua nunții

Cine este și cu ce se ocupă partenera de viață a lui Tudor Chirilă?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete