Cum faci o decorațiune elegantă pentru masa de Crăciun?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și mai este foarte puțin până când casa se va umple de invitați, iar dacă anul acesta vrei să surprinzi pe toată lumea, atunci trebuie să știi cum faci o decorațiune elegantă pentru masa de Crăciun.

Este adevărat că acum le găsești peste tot, dar dacă vrei ceva cu adevărat special și ai puțin timp la dispoziție, merită să pui în practică ideea noastră. Cu siguranță decorațiunea pentru masa de Crăciun va fi în centrul atenției și toți cei dragi o vor aprecia.

Cum faci o decorațiune elegantă pentru masa de Crăciun?

Pentru a obține o decorațiune specială pentru masa de Crăciun ai nevoie de câteva batoane de scorțișoară, o lumânare mai groasă, conuri de brad, anason stelat și o plantă verde pentru un plus de culoare, de preferat cetină de brad, pentru a răspândi mireasma puternică a acestuia în toată casa și lipici, pentru a asambla toate componentele.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o decorațiune elegantă și originală pentru masa de Crăciun.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cei mai frumoși brazi de Crăciun. Ce decorațiuni să folosești dacă vrei ca bradul tău să iasă superb?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri