Motivul pentru care Veta Biriș a trebuit să se dezbrace de rochia de mireasă și să-și dea jos coronița de pe cap înainte de a intra în biserică, în ziua nunții

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Îndrăgita interpretă de muzică populară Veta Biriș a împlinit, în vara acestui an, 70 de ani. Artista, înzestrată cu un talent fără egal, este foarte iubită de români mai cu seamă datorită faptului că interpretează cu atât patos și atâta emoție cântece patriotice, acestea reușind să înmoaie până și cele mai reci suflete. 

Talentul și succesul nu au ajutat-o, însă, pe artistă să aibă și o viață ușoară. Dar Veta Biriș a trecut cu demnitate este toate și a devenit un exemplu de putere și ambiție. S-a căsătorit la 17 ani, însă, în ziua nunții, nu a avut voie să intre în biserică îmbrăcată în mireasă, situație pe care a regretat-o pentru tot restul vieții.

În plus, în urmă cu mai mulți ani, cântăreața a trecut prin momente cumplite atunci când a aflat că unul dintre copiii săi a dezvoltat nişte noduli din cauza unor injecţii prost făcute.

Motivul pentru care Veta Biriș nu a avut voie să intre în biserică la nuntă

Interpreta de muzică populară Veta Biriș s-a căsătorit la doar 17 ani, dar, pentru că a locuit sub același acoperiș cu cel care avea să-i devină soț, ea n-a mai fost primită în biserică îmbrăcată în mireasă.

În urmă cu mai mulți ani, artista declara în emisiunea “Agentul VIP” de la Antena Stars că marele său regret este faptul că nu s-a păstrat virgină până în ziua nunții. În consecință, îndrăgita interpretă nu a mai avut voie să intre în biserică îmbrăcată în rochia albă de mireasă sau să poarte coroniță și voal: “Eu am venit și am locuit la bărbatul meu o jumătate de an și în biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă. Cred că și acum regret, așa erau obiceiurile atunci la noi. Nu am avut coroniță, nu am avut cum era la noi șlaierul de mireasă, am intrat cu capul gol în biserică și după ce am ieșit din biserică m-a gătit la loc'', a povestit Veta Biriș în emisiunea menționată anterior.

Veta Biriș a trecut printr-un mare necaz cu unul dintre copii, care a avut probleme grave de sănătate

Indiferent de încercările la care a supus-o destinul, Veta Biriș nu și-a pierdut credința în Dumnezeu: „Am avut probleme cu un copil şi Dumnezeu m-a ajutat tare mult. M-am rugat tare mult la Dumnezeu când cel mic era în spital. Din cauza injecţiilor, i s-a atrofiat muşchiul şi a avut mai multe intervenţii şi doar datorită puterii lui şi ambiţiei lui nu s-a lăsat niciodată', a povestit artista în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Citeste si

Interpreta de muzică populară care l-a văzut pe Iisus Hristos

Ce traume se ascund în sufletul Savetei Bogdan? Cântăreața de muzică populară are o poveste de viață impresionantă

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a sărit cu parașuta: „Am vrut să încerc adrenalina la maximum'

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete