Mesaje frumoase de Sfântul Andrei


Numele Sfântului Apostol Andrei este foarte răspândit pe teritoriul României. Din acest motiv, pe 30 noiembrie o mulțime de români și românce își serbează onomastica, iar dacă vrei să îi impresionezi, atunci trebuie să le trimiți cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei. 

Mesaje frumoase de Sfântul Andrei

Cu siguranță cunoști cel puțin o persoană care să își serbeze ziua de nume pe 30 noiembrie. Dacă îți dorești să le faci sărbătoriților o urare călduroasă, dar clasicul “La mulți ani!” nu te mulțumește și nici la capitolul imaginație nu stai tocmai bine, noi am făcut o selecție a celor mai frumoase mesaje pe care le poți trimite în această zi specială.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru iubit sau iubită

“Iubirea ta a fost cel mai frumos dar pentru mine, iar astăzi, de ziua numelui tău, vreau să știi că ești cea mai importantă persoană pentru mine. Îți doresc fericire, sănătate și noroc în toate. La mulți ani!”

“Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani!”

“Să te am aproape este o binecuvântare, iar în această zi specială, îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun și toate visele să îți devină realitate. Te iubesc! La mulți ani!”

“Ziua de azi e menită să-ți împlinească cele mai arzătoare dorințe. Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus și să parte de sănătate și fericire. La mulți ani!”

“Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani! “

Mesaje de Sfântul Andrei pentru părinți

“Pentru cp porți acest nume special, îți doresc ca Sfântul Andrei să-și coboare ochii asupra ta, să te protejeze mereu și să îți dăruiască fericire și liniște interioară. La mulți ani!”

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

“Îți mulțumesc că m-ai învățat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăția culorilor vieții. La mulți ani!

“Ție îți datorez tot ce sunt astăzi, iar de ziua ta, nu pot decât să îți urez fericire, iubire, liniște și sănătate. La mulți ani!”

“Această sărbătoare este cea mai frumoasă dintre toate și asta pentru că este ziua ta. Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos! La mulți ani!”

Mesaje amuzante de Sfântul Andrei

“Chiar dacă ai nume de sfânt, să știi că diseară o să ne dai de băut și o să ne primești cu masa plină. La mulţi ani!”

“Andrei, Andrei, dacă n-ai cu cine să bei, voi veni eu pe la tine, să-ţi urez numai de bine. La mulţi ani şi la mulț bani!”

”De ziua ta, eu îți dau un sfat înțelept: zâmbește atâta vreme cât mai ai dinți. La mulți ani!

“Anul ăsta mi-a fost greu să îți aleg cadoul. Am vrut să fie ceva deosebit, ceva inedit, ceva ce sigur nu o să primești de la altcineva. Și atunci mi-am dat seama că deja mă ai în viața ta… așa că mi-a mai rămas doar clasicul La mulți Ani!”

Mesaje de Sfantul Andrei pentru Facebook

“La mulți Ani! Fie ca Facebook-ul tău să fie o avalanșă de mesaje de la toți cei pe care nu îi cunoști și cu care nu ai vorbit niciodată!”

“Toate visele tale să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări! La mulți ani!”

“Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!”

“Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață doar noroc și multă bucurie! La multi ani, Andrei!”

La mulți ani, Andrei, Andreea! Ce nume se mai sărbătoresc?

De Sfântul Andrei, nu doar cei care poartă numele Andrei sau Andreea își sărbătoresc onomastica. Pe 30 noiembrie trebuie să le spui “La mulți ani!” și celor care poartă nume ca Andra, Andrada, Deea, Andu, Andreas, Edra sau Andi.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea care sunt cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Când este Sfântul Andrei?

Când se pune grâu la încolțit. Obiceiul pe care românii îl respectă cu sfințenie de Sfântul Andrei

Tradiții, obiceiuri și superstiții care se respectă de Sfântul Andrei! Ce trebuie să faci în această zi ca să ai noroc în anul nou

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri