Cea mai puternică rugăciune pe care să o spui astăzi. Sfânta Maria te va ajuta să treci mai ușor peste probleme

rugăciune sfânta maria

Pe 8 septembrie este mare sărbătoare pentru creștini, în această zi fiind celebrată Nașterea Fecioarei Maria. 

În această zi de sărbătoare, toate rugăciunile sunt îndreptate către Fecioara Maria, iar tradiția spune că astăzi, chiar și cele mai arzătoare dorințe se împlinesc. Astfel, credincioșii care fie au probleme pe care nu le pot depăși, fie nu își găsesc liniștea sufletească și au nevoie de sprijin, trebuie să rostească aceste cuvinte. Aceasta este una dintre cele mai puternice rugăciuni adresate Fecioarei Maria și orice credincios ar trebui să o rostească pe 8 septembrie.

Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Maria

Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.'

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.

Rostind această rugăciune, necazurile vor dispărea, iar tu vei reuși să depășești mult mai ușor perioadele grele din viața ta.

Foto: pixabay.com

Citește și:

Înălțarea Sfintei Cruci. Tradiții și superstiții

Tradiții și superstiții de Sfânta Maria Mică

Cea mai puternică rugăciune pentru împăcare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate