Ce sunt demisexualii și cum îți dai seama dacă faci parte din această categorie

Ce sunt demisexualii

Atunci când vine vorba despre relațiile de cuplu, oamenii au diferite metode prin care încearcă să atragă atenția celor din jur și sunt interesați de lucruri total diferite.

Probabil că ai o mulțime de prieteni care se îndrăgostesc peste noapte și ajung imediat în pat cu persoana pe care au cunoscut-o destul de recent. Dacă nu te numeri printre aceste persoane, nu înseamnă că ai o problemă, ci mai mult ca sigur faci parte din categoria demisexualilor.

Ce sunt demisexualii?

Persoanele pentru care atracția fizică apare destul de târziu pot face parte din categoria demisexualilor. Demisexualii sunt acele persoane care pun foarte mult accentul pe relația emoțională, potrivit dailymail.co.uk. Astfel, ei urăsc aventurile și consideră relațiile sexuale după prima întâlnire ca fiind o pierdere de timp.

În ceea ce îi privește pe demisexuali, aceștia sunt atrași fizic de o persoană doar după ce ajung să o cunoască destul de bine și să dezvolte anumite sentimente pentru ea. Aceste persoane nu pun un accent foarte mare pe aspectul fizic, ci apreciază în special caracterul unei persoane, ajungând să aibă o relație sexuală doar după ce sunt convinși de faptul că persoana respectivă are o gândire matură. Demisexualitatea a fost definită în urmă cu aproximativ zece ani, termenul devenind cunoscut în momentul în care mai multe multe persoane s-au identificat cu aceste caracteristici.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce vor bărbații după o ceartă

Cine a înșelat o dată, sigur o va face și a doua oară. Care este motivul?

3 trucuri care te ajută să ai o relație de durată

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex