Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată

Ni se întâmplă de foarte multe ori să visăm lucruri care ne marchează și pentru care încercăm ulterior să găsim o explicație. În majoritatea cazurilor, situațiile din vis nu se transpun în realitate, ci interpretarea este diferită. Acest lucru se întâmplă și atunci când visăm că suntem însărcinate, vis ce are o semnificație cu totul specială.

Poate că ți s-a întâmplat de multe ori să visezi că ești însărcinată, iar acest vis să te pună pe gânduri, considerându-l un semn divin. Ei bine, dacă nu îți propui prea curând să devii mamă, nu ai de ce să îți faci griji. Acest vis are o intrepretare departe de ideea maternității și spune foarte multe lucruri despre tine.

De joi, 19 octombrie 2017, găsiți la chioșcuri cartea „10000 de vise interpretate', la prețul special de 29,99 lei. Recomandată de ziarul LIBERTATEA.

10000 de vise interpretate

Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată?

O femeie care visează că este însărcinată trebuie să facă o analiză atentă a vieții ei din prezent. În momentul în care ai un astfel de vis, înseamnă că nu ești tocmai mulțumită de ceea ce ți se întâmplă și că există o serie de emoții pe care le-ai ascuns în interiorul sufletului tău și pe care a venit momentul să le scoți la suprafață. Acest vis evidențiază o dorință neîmplinită, un lucru la care ai renunțat în trecut și care te-a urmărit de-a lungul timpului, potrivit mirror.co.uk.

Acest vis poate fi semnul că trebuie să faci o schimbare, fie în viața de familie, fie în carieră sau în zona în care simți că nu excelezi. O idee creativă poate fi punctul de plecare pentru a realiza lucruri mărețe, iar dacă ești în dilemă în legătură cu un anumit proiect, acesta ar trebui să fie detaliul care să te facă să îndrăznești.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

De ce e important să porți șosete în timpul somnului

Ce înseamnă dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră

Secretul ascuns atâția ani a ieșit la iveală. Cum au construit egiptenii Piramida din Giza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse