A rămas însărcinată la 15 ani, iar apropiații ei au încercat să o convingă să avorteze. Ce s-a întâmplat după aceea

Povestea unei femei din Australia pare a fi desprinsă din filme. A rămas însărcinată la vârsta de 15 ani, iar pe atunci a fost încurajată de apropiații ei să facă avort. Cu toate aceastea, ea nici nu a vrut să audă de așa ceva, a păstrat copilul și a născut pentru prima dată la 16 ani.

A rămas însărcinată la 15 ani

Sharon Jabbour din Melbourne, Australia, era elevă la liceu când a rămas însărcinată pentru prima dată în anul 1999. Femeia a povestit că la acea vreme a fost aspru criticată pentru faptul că nu a vrut să facă avort, potrivit Daily Mail. La 16 ani și două luni, ea a născut-o pe Symonne, primul ei copil. Astăzi, Sharon are încă 7 copii cu același bărbat.

„Majoritatea oamenilor mi-au spus că eram prea tânăra că să fiu mamă, de aceea mi-au recomandat să fac avort. Nu am luat în considerare această opțiune', a spus Sharon Jabbour, potrivit sursei citate.

La scurt timp, după ce a devenit mamă atât de devreme, Sharon și-a dat seama că își dorește să aibă o familie numeroasă alături de tatăl copilului ei. În prezent, Sheron, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei, Ramsey, au opt copii împreună, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu familia celor doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce i s-a spus că poate muri în orice clipă, o femeie și-a schimbat radical stilul de viață. Cum a reușit să slăbească 115 kilograme?

Alex Alexandrescu și Silviu Chirilă sprijină educația copiilor defavorizați într-o manieră inedită

Povestea copilului care nu plânge niciodată. Cum este posibil?

Câștigătorul concursului Avantaje „Supertătici', Cristian Ionuț Țonef-Filip, un tătic de 10 stele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate