Trucul care te ajută să scapi imediat de emoții

Trucul care te ajută să scapi imediat de emoții

O întâlnire de afaceri, un examen sau o prezentare importantă te pot face să te simți mai puțin confortabil și să ai o stare de neliniște. Chiar dacă încerci să îți stăpânești emoțiile, de multe ori acest lucru se dovedește aproape imposibil.

Senzația de gol în stomac sau palmele transpirate sunt primele semne că stresul s-a instalat în organsimul tău. De cele mai multe ori, emoțiile ne pot da planurile peste cap și ne pot împiedica să ne desfășurăm activitățile așa cum trebuie, motiv pentru care trebuie să învățăm să le controlăm.

Trucul care te ajută să scapi imediat de emoții

Poate că ai încercat nenumărate metode pentru a scăpa de emoții în situațiile tensionate, însă fără rezultat. Ei bine, acest truc te va ajuta să te liniștești și să ai o mai bună stăpânire de sine. Tot ce trebuie să faci este să sufli spre degetul mare. Poate părea ciudat, însă acest truc are capacitatea de a-ți regla respirația și de a controla nervul vagus. Degetul mare este responsabil de nervul vagus, cel care provoacă stările de neliniște și de agitație. Atunci când sufli aer rece către acesta, creierul primește informația că organismul nu este în pericol și astfel vei reuși să te liniștești.

Astfel, printr-un gest foarte simplu, poți scăpa rapid de emoții și vei reuși să îți duci sarcinile la bun sfârșit.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Băutura care te scapă de respirația neplăcută în doar 5 minute

14 ani a încercat să rămână însărcinată, însă fără rezultat. Cum a reușit o femeie să devină mamă cu ajutorul citostaticelor? 

Leacul natural care te ajută să adormi doar în câteva minute! Amesteci trei ingrediente simple și gata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse