Ce înseamnă dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră

ce înseamnă dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră

ce înseamnă dacă te trezești în fiecare noapte la aceeași oră

Orice persoană s-a confruntat măcar o dată în viața cu situația în care s-a trezit mai multe nopți la rând, la aceeași oră, iar specialiștii sunt de părere că acest semn nu ar trebui ignorat.

Trezitul la aceeași oră, fără a avea nevoie de ajutorul ceasului deșteptător, poate fi un semn care indică existența unor probleme de sănătate. Mai exact, medicii sunt de părere că atunci când se întâmplă acest lucru, energia fie este blocată la nivelul organsimului, fie este greșit direcționată, potrivit fitnessandhealthyworld.com. Acest lucru poate afecta organismul și poate produce dezechilibre la nivelul acestuia. Pentru a putea funcționa la capacitate maximă, organele au nevoie de odihnă și de recuperare.

Ce se întâmplă cu organismul uman în timpul nopții

Între orele 21-23

Aceasta este perioada în care cele mai multe persoane încearcă să se odihnească. Astfel, sistemul endocrin își redobândește echilibrul, lucru foarte important și asta pentru că acesta are un rol vital în gestionarea hormonilor și buna funcționare a metabolismului.

Între orele 23-1

În acest interval, vezica biliară secretă bila, care este foarte importantă în procesul de digestie. Trezitul între aceste ore ar putea întrerupe acest proces, astfel putând să apară dureri în zona abdominală.

Între orele 1-3

Trezitul între aceste ore indică un nivel crescut de stres sau existența unor emoții puternice. Acestea împiedică organismul să se odihnească așa cum ar trebui. Această problemă ar putea fi rezolvată cu ajutorul unui pahar rece de apă, acesta având capacitatea de a relaxa organismul.

Între orele 3-5

Acesta este momentul din noapte în care plămânii se oxigenează cel mai bine. Astfel, aceștia primesc un impuls de energie și sunt alimentați cu oxigen pentru ziua ce urmează. Pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie ca organismul să fie perfect relaxat. Dacă vă treziți în acest interval, puteți bloca procesul de oxigenare, lucru care vă va face să vă simțiti obosiți și apatici pe toată durata zilei.

Între orele 5-7

Între aceste ore, organismul reușește să elimine toxinele. Mâncatul la ore târzii ar putea întârzia acest proces, fapt ce duce la apariția problemelor de sănătate.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Legătura dintre nivelul scăzut de estrogen și infecțiile urinare

Ce să faci rapid dacă îți apare un furuncul

Semnele care anunță o boală cruntă: cancer renal

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate