Cartofi copti, cu rozmarin si Placintele cu cartofi si branza

1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Pune cartofii intr-o oala mare cu apa rece si sarata si fierbe-i la foc mic 6 min, scurge-i si pune-i inapoi in oala, acopera cu un capac si agita-i bine.

2. Incinge grasimea de pasare intr-o tava de copt, in cuptor. Pune cu grija cartofii fierti in tava, trece-i prin grasime, presara-i cu sare de mare si coace-i la cuptor 30 min, intorcandu-i o data.

3. Presara cu rozmarin si coace-i inca 30 min, intorcandu-i din cand in cand pana arata rumeniti si crocanti.

Placintele cu cartofi si branza

Daca iti mai raman cartofi, fa-i piure si amesteca-i cu felii de bacon prajite si branza faramitata. Modeleaza placintele si coace-le la cuptor pana se incalzesc bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi