Cartofi copti cu creson si sos de usturoi

Cartofi copti cu creson si sos de usturoi
Incinge cuptorul la 5/190°C. Intr-o tava de copt, amesteca 1 kg cartofi taiati rondele groase, 2 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, taiat felii subtiri; asezoneaza bine. Coace 50 min-1 ora pana se rumenesc bine.

Intr-un robot, amesteca 150 g creson, 4 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi, zdrobit, 25 g seminte de floarea soarelui si sucul de la 1⁄2 lamaie.

Toarna peste cartofi, amesteca si serveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Garnituri de cartofi