Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie? Semnele care ar trebui să te trimită direct la medic

Pentru că suntem foarte agitați și avem multe pe cap, mulți dintre noi ajungem să uităm anumite detalii, iar acest lucru poate deveni deranjant pentru cei din jur. Dacă în unele cazuri uitarea este normală, există situații în care ar trebui să ne punem un semn de întrebare cu privire la starea noastră de sănătate.

Să uiți lucruri nesemnificative nu este ceva foarte grav, dar dacă începi să uiți informații esențiale, acest lucru nu este ceva tocmai normal. Astfel, există câteva semne pe care trebuie să le iei în calcul și care ar trebui să te trimită la un control cât mai curând, pentru a te asigura că starea ta de sănătate nu este afectată, potrivit bustle.com.

Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie?

Pierderile de memeorie pot fi asociate cu alte câteva stări, care pot duce la agravarea acestora și la apariția problemelor de sănătate.

1. Îți pierzi deseori ideea

Știi acel moment în care începi să povestești ceva, dar pe parcurs îți pierzi ideea? Ei bine, dacă ai avut o zi mai agitată, acest lucru nu trebuie să se îngrijoreze, însă dacă pațești asta mereu, trebuie să te întrebi dacă nu cumva ceva este în neregulă cu tine. În momentul în care începi o acțiune, dar nu reușești să o duci la capăt, mai mult ca sigur există un dezechilibru și ar fi bine să gestionezi cât mai repede această problemă.

2. Ești din ce în ce mai obosită

Dacă nu ai un program foarte încărcat, reușești să te odihnești și să te relaxezi, dar cu toate astea ești foarte obosită, acesta este semnul că la nivelul creierului poate exista o problemă. Această oboseală cronică poate atrage după sine pierderile de memorie.

3. Ai simptome asemănătoare răcelii

Durere de cap, durere de gât, epuizarea sau insomnia sunt asociate adesea cu gripa. Cu toate acestea, ele pot semnala oboseala cronică și ar fi bine să mergi la medic pentru un consult.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cel mai simplu și eficient remediu pentru picioarele umflate! Face minuni pentru sănătate

Băutura care topește grăsimea de pe burtă în cel mai scurt timp! Curăță organismul de toxine și ajută digestia

4 alimente care te ajută să te lași de fumat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului