Bea acest suc cu o oră înainte de a te culca și vei rezolva definitiv problema insomniei

Insomnia a devenit deja o problemă generală, care afectează un număr mare de persoane și care poate favoriza apariția unor probleme grave de sănătate.

Pentru că multe persoane se plâng că întâmpină dificultăți atunci când încearcă să se odihnească, specialiștii au încercat să găsească tot felul de soluții pentru a rezolva această problemă deranjantă. Astfel, oamenii de știință au ajuns la concluzia că există un suc 100% natural, care consumat cu o oră înainte de culcare îmbunătățește calitatea somnului și luptă împotriva insomniei.

Sucul natural care alungă insomnia

Sucul de cireșe nu este numai foarte gustos, ci el ne poate ajuta să scăpăm definitiv de problemele legate de somn. Mai exact, într-un studiu realizat recent, oamenii de știință au descoperit că persoanele care consumă această băutură înainte de culcare au șansa de a-și prelungi somnul cu 84 de minute, potrivit dailymail.co.uk. Sucul de cireșe reușește să oprească acumularea substanțelor chimice care există la nivelul creierului și care ne împiedică să ne odihnim, dar are capacitatea de a reduce și inflamațiile.

Studiul a urmărit activitatea mai multor persoane care au probleme cu somnul, acestea fiind sfătuite să consume sucul de două ori pe zi, un pahar dimineața și unul cu o oră înainte de culcare. După două săptămâni, testele au fost repetate, iar persoanele care sufereau de insomnie au putut observa o îmbunătățire a calității somnului, ele reușind să se odihnească fără să apeleze la pastile care să inducă somnul. Astfel, sucul de cireșe ar putea reprezenta un tratament natural împotriva insomniei.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cel mai tare remediu natural pentru tusea seacă! Secretul este siropul de bere făcut în casă

3 situații în care ar fi bine să nu porți lentilele de contact. Ținte cont de aceste trucuri pentru a evita apariția infecțiilor puternice

3 obiceiuri zilnice care favorizează apariția pietrelor la rinichi

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului