VIZIUNE ÎNFIORĂTOARE: Baba Vanga, cea care „a prezis 11 septembrie”, a spus că Putin va fi…

Baba Vanga, cea care „a prezis 11 septembrie', a spus că Putin va fi…„stăpânul lumii' într-o profeție bântuitoare.

Baba Vanga, prezicătoarea oarbă despre care se spune că a prezis 11 septembrie și invazia Ucrainei de către Rusia a susținut că Putin va deveni „stăpânul lumii'.

Bătrâna, cunoscută sub numele de „Nostradamus al Balcanilor', a murit în urmă cu 25 de ani – dar se crede că avea un talent ciudat de a prezice evenimente mondiale majore. Deși a murit la mijlocul anilor 90 ar fi prezis că tiranul Vladimir Putin va deveni „stăpânul lumii'.

Într-un interviu din 1979 pe care i l-a acordat scriitorului Valentin Sidorov, Baba Vanga a sugerat că ea crede că Rusia va domina lumea. În timpul interviului, Vanga a spus: „Toți se vor topi, cum se topește gheața, doar unul rămâne neatins – gloria lui Vladimir, gloria Rusiei.”

„Prea multe victime vor fi și nimeni nu poate opri Rusia.”

„Va îndepărta totul din cale și nu numai că va fi păstrat acolo unde este, dar va deveni și stăpânul lumii'.

Baba Vanga a făcut, de asemenea, o profeție înfiorătoare despre utilizarea armelor nucleare și al celui de-al treilea război mondial.

Clarvăzătarea a crescut la o fermă din Macedonia și a fost orbită după ce a fost târâtă într-o tornadă în copilărie. Credincioșii spun că ciclonul ciudat este responsabil pentru a doua ei vedere. De-a lungul vieții, se spune că ea a prezis pandemia de Covid-19, atacul din 11 septembrie din 2001, moartea Prințesei Diana și dezastrul de la Cernobîl.

Ea a devenit cunoscută pentru prima dată după ce se pare că a prezis cu exactitate scufundarea submarinului Kursk în 2000. A susținut că, în august 1999, „Kursk va fi acoperit cu apă și întreaga lume va plânge'. Submarinul nuclear rus s-a scufundat la 12 luni după data pe care Vanga ar fi prezis-o, ucigându-i pe toți cei aflați la bord.

Și în 1989, se pare că ea a spus: „Horor, horror! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla într-un tufiș și sânge nevinovat va țâșni.'

Unii spun că acest lucru este legat de atacurile asupra World Trade Center din New York.

Experții care au cercetat profețiile ei spun că 68% sunt corecte – în timp ce adepții ei spun că 85% sunt corecte.

Printre previziunile ei incorecte se numără că cel de-al 45-lea președinte al SUA s-ar confrunta cu o criză care „ar dărâma țara'. Donald Trump s-a confruntat cu siguranță cu niște provocări uriașe în timpul mandatului, dar America este încă în picioare.

Foto: 123rf

Citeste și:

Câtă suferință există pe lumea aceasta: iată o fotografie greu de privit…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate