Un preparat mexican clasic, care merita incercat.
4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 40 min.
220 calorii, 12 g grasimi per portie
Ingrediente:
Mod de preparare:
1 – Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Intr-un vas larg, incingeti 2 linguri de ulei si caliti ceapa timp de 5 minute, amestecand continuu. Adaugati carnea, usturoiul, ienibaharul si boiaua; mariti flacara si prajiti timp de 5 minute.
2 – Presarati sare si piper negru proaspat macinat. Micsorati flacara, adaugati fulgii de migdale, stafidele si pasta de rosii si fierbeti inabusit timp de 5 minute.
3 – Taiati ardeii in doua, pe lungime, si curatati-i de seminte. Umpleti-i cu amestecul de carne si asezati-i intr-o tava de copt. Stropiti-i cu uleiul ramas si dati-i la cuptor timp de 25 de minute.
Serviti ardeii cu salata verde si cate o lingura de smantana sau iaurt.
Pofta buna!