Ardei capia la cuptor

Un preparat mexican clasic, care merita incercat.

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 40 min.
220 calorii, 12 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 catel de usturoi, taiat
  • 1 lingurita ienibahar, macinat
  • 1 lingurita boia iute
  • 250 g carne de vita, tocata
  • 2 linguri fulgi de migdale, rumeniti
  • 2 linguri stafide
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 4 ardei capia

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grd.C. Intr-un vas larg, incingeti 2 linguri de ulei si caliti ceapa timp de 5 minute, amestecand continuu. Adaugati carnea, usturoiul, ienibaharul si boiaua; mariti flacara si prajiti timp de 5 minute.

2 – Presarati sare si piper negru proaspat macinat. Micsorati flacara, adaugati fulgii de migdale, stafidele si pasta de rosii si fierbeti inabusit timp de 5 minute.

3 – Taiati ardeii in doua, pe lungime, si curatati-i de seminte. Umpleti-i cu amestecul de carne si asezati-i intr-o tava de copt. Stropiti-i cu uleiul ramas si dati-i la cuptor timp de 25 de minute.

Serviti ardeii cu salata verde si cate o lingura de smantana sau iaurt.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate mexicane