Am aflat secretele bărbaților! Citește și dă mai departe…

Există lucruri pe care partenerul tău de viață nu ți le va spune niciodată. E adevărat, unele sunt nimicuri, altele sunt adevărate bombe cu ceas. Care așteaptă momentul potrivit să explodeze. Secretele bărbaților sunt numeroase, unele grave, altele puerile, unele ne rănesc dacă le-am cunoaște, altele ne-ar face să ne schimbăm părerea despre partener. Sigur vrei să le afli?

Secretele bărbaților – subiect pentru examenul vieții

Este normal ca la începutul relației să păstreze pentru el anumite detalii cum ar fi dezordinea monstruoasă din apartament, faptul că mama lui îl sună zilnic sau că nu merge la sală de trei ori pe săptămână cum s-a lăudat în prima zi. Ci de trei ori în trei luni. Dar astea sunt nimicuri. Un studiu publicat în The Journal of Sex and Marital Therapy arată că unul din zece bărbați ascunde ceva legat de viața sexuală. Specialiștii spun că există două tipuri de secrete pe care bărbații nu vor să le dezvăluie:

  1. Lucrurile pe care și-ar dori ca partenerii să le înțeleagă, dar le este teamă că nu o va face
  2. Lucrurile pe care încearcă să le țină sub tăcere pentru totdeauna

Avantaje îți dezvăluie în exclusivitate tot ceea ce bărbații ascund în diverse etape ale relației. Concluzia e că fiecare partener are cel puțin un lucru de ținut sub cheie.

SECRETELE BĂRBAȚILOR LA ÎNCEPUTUL RELAȚIEI

Ce ascunde: numărul femeilor cu care a făcut sex

Unii bărbați exagerează cifra. Cel mai probabil pentru a părea mai experimentați în ochii iubitei. Alții, însă, reduc cifra pentru a nu fi judecați drept neserioși. Domnilor le este teamă să declare că au avut relații cu prea multe femei întrucât se tem ca iubitele lor să nu creadă că nu pot fi fideli pe termen lung.

Secretul lui: vizionează foarte des filme porno

Un studiu efectuat la Universitatea Bringham Young arată că 87% dintre bărbați se uită la filme pentru adulți în decursul unui an. Unul din cinci vizionează zilnic astfel de filme.

Bărbații adoră să privească femei dezbrăcate – până aici nimic șocant – dar este de-a dreptul impresionant cât de repede devin dependenți de imaginile cu conținut erotic. În timp ce urmăresc astfel de pelicule, în corpul lor se eliberează un adevărat cocktail de endorfine și epinefrine, hormoni care declanșează senzația de fericire și excitare. Iar aceste trăiri dau dependență, spun experții.

Ce nu vrea să afli: te compară cu fosta parteneră

Are încă proaspătă amintirea ei, te măsoară din cap până-n picioare îți analizează mișcările și acțiunile. Specialiștii spun că acest lucru nu este neapărat un lucru rău: este normal să facem comparații, iar partenerii de care ne-am despărțit recent sunt cele mai îndemână puncte de referință. Nevoia de a face comparații dispare când se va convinge că tu ești cea potrivită.

SECRETELE BĂRBAȚILOR ÎN TIMP CE SUNTEȚI LOGODIȚI

Secretul lui: încă se masturbează, mai mult decât crezi

20% dintre bărbați recunosc faptul că se autosatisfac zilnic, alți 33% fac asta de trei ori pe săptămână, de obicei atunci când sunt singuri acasă sau la duș.

Ce îți ascunde: vorbește on line cu cel puțin una din fostele partenere

Specialiștii spun că bărbații apelează la fostele relații ca la un fel de poliță de asigurare. Oamenii se simt în siguranță dacă au o soluție de avarie, o rezervă. În situația în care actuala relație ia sfârșit, nu vor fi ei cuprinși de disperare și singurătate, pentru că sunt acoperiți.

Ce nu îți spune: îi e teamă că nu va putea fi fidel toată viața

Foarte multe persoane au legături extraconjugale. Și datorită faptului că societatea promovează ideea că viața sexuală are de suferit imediat după căsătorie.

SECRETELE BĂRBAȚILOR DUPĂ CE V-AȚI CĂSĂTORIT

Secretul lui: ar vrea să faceți sex de două mai des decât în prezent.

O cercetare arată că bărbații căsătoriți își doresc cu 50% mai multe partide de amor decât au. Cu toate acestea cei mai mulți suferă în tăcere și nu vorbesc cu partenera de viață acest lucru. Un motiv plauzibil este teama ca discuția să nu se transforme într-o ceartă cu reproșuri.

Ce îți ascunde: flirtează cu o colegă de birou

Două treimi din adulți declară că la locul de muncă există zilnic scene de flirt între colegi. Terapeuții spun că acestea sunt lucruri normale deoarece colegii sunt cei cu care ne petrecem o importantă parte din zi și alături de care trăim multe ore.

Foto:123rf

Florentina Mușat

Citește și:

Nu ți-ai găsit încă alesul? Profită de beneficiile singurătății

Ce poți face pentru a nu pica în capcana aventurilor online? 4 sfaturi prețioase

Povești de dragoste pe Internet: 'Relația noastră de cuplu a început pe Instagram, a continuat în viața reală și la doar un an ne căsătorim'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Psihologie