Alege să nu fii amantă!

alege-sa-nu-fi-amanta

Se spune că dragostea îşi are propriile legi, nescrise, dar dure. Pe care mulţi le-am aflat în timp ce sufletul ne era pârjolit şi mistuit de flăcările iubirii. Multe dintre noi am aflat într-un anume moment din viaţa noastră că nu-i putem dicta inimii absolut nimic. Dar, chiar ştiind că nu suntem mereu la cârma sufletului, un lucru e cert: alege să nu fii amantă!

Discreţie, rafinament, gingăşie…  iată ce vor bărbaţii de la amante

Eşti prinsă în tăvălugul unei relaţii pe care nu ştii cum s-o defineşti? Nu-l laşi nici tu, dar nu te lasă nici el pe tine în pace? Conştientizezi că nu e tocmai bine ceea ce faci, dar nu te poţi abţine, vraja e mai presus de tine. Partea cea mai urâtă este că la mijloc nu e decât o amăgire şi o prea dureroasă iluzie. Bărbatul pe care-l iubeşti în taină nu-ţi aparţine, nu e al tău şi nu ai niciun motiv de gelozii şi întrebări incomode şi nepotrivite. Dacă ai curaj să te aventurezi în vâltoarea unei astfel de relaţii, te poţi amăgi că trăieşti clipa, dar clipa este atât de trecătoare… După ce toate clipele voastre vor fi trecute, există riscul să rămâi goală şi sleită de puteri. Să te îndrăgosteşti atât de rău încât să-ţi pierzi uzul raţiunii, vorba dramaturgului. Alege să nu fi amantă. Alege să stai deoparte, oricât de greu ţi-ar fi… Suferinţa finalului e mai dureroasă decât plăcerea unor momente întâmplate pe furiş.

Fără implicări emoţionale. Doar sex. Fără promisiuni

Bărbaţii nu oferă suficientă dragoste nici măcar nevestelor oficiale, mamelor copiilor lor, darămite amantelor… Dacă alegi să intri în tabăra amantelor, emoţiile şi lacrimile din iubire nu-şi au rostul. Nu e filmul potrivit pentru tine. Alege să nu fii amantă, dar dacă pentru inima ta deja e prea târziu, nu te ataşa prea mult emoţional. Rămâi măcar cu suprafaţa zgâriată… nu coborî până la esenţă. O să te alegi cu răni, sechele şi doruri pe care nu le vei mai putea acoperi cu plasturi magici. Aşa că… rezumă-te la sex. Dar sex mişto, pentru că există posibilitatea ca el să vadă în tine instrumentul prin care poate ajunge la plăceri trupeşti nebănuite. Iar tu, dacă stai cu mintea lucidă, poţi să-ţi pui în practică toate fanteziile sexuale. Te poţi simţi liberă şi fără constrângeri, profită de lejeritatea de a te simţi descătuşată şi nu analiza prea mult.

Mereu pregătită. Şi impecabilă.

Dacă ai ales fii amantă, trebuie să te pregăteşti pentru un carusel de emoţii, senzaţii şi stres. Nu ai voie să fii obosită, bosumflată şi nervoasă. Eşti gheişă şi mereu disponibilă. Ca să nu mai pomenim de perfecţiunea pe care trebuie s-o afişezi. De ghiduşiile şi glumele spirituale. De zâmbetele şi siajul parfumului tău. De liniştea pe care trebuie s-o insufli în partener. Şi de care el are atâta nevoie. Dacă alegi să fii amantă, asumă-ţi statutul, eliberează-ţi conştiinţa şi gustă din fruct. Cu gândul că plata vine mai târziu, pentru că legile universului sunt clare: totul se plăteşte.

Florentina Muşat

foto: Shutterstock

Citeşte şi:

Ce poți face pentru a nu pica în capcana aventurilor online? 4 sfaturi prețioase

Povești de dragoste pe Internet: 'Relația noastră de cuplu a început pe Instagram, a continuat în viața reală și la doar un an ne căsătorim'

Ce spune Arsenie Boca despre post: Nu mănânci carne de porc, dar carne de om mănânci…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie