“Nu-mi iese din minte aventura soției mele, deși ne-am împăcat…”

Aventura soției mele… sunt cuvinte care lasă urme în sufletul unui bărbat. Ce se întâmplă după un derapaj al unuia dintre soți? Cât de ușor și de repede poate fi iertată aventura?

Pentru lumea care mă cunoaște, am viața perfectă. Îmi place ceea ce am: un job foarte bun, am o casă mare, mașini frumoase și o familie fericită. Dar nu-mi iese din minte aventura soției mele.

Soția mea m-a înșelat acum trei ani cu soțul celei mai bune prietene

Da, m-a înșelat cu soțul celei mai bune prietene. Pentru a o lua de la capăt, am vândut casa, ne-am mutat și am rupt toate legăturile cu fosta ei prietenă și cu… soțul acesteia. La suprafață, ne-am reparat căsnicia. Dar pe dinăuntru este o mizerie. Eu, cel puțin, mă simt mizerabil.

Am 38 de ani și soția mea 36. Avem doi băieți de cinci și trei ani. Părinții mei au trecut printr-un divorț oribil când aveam 16 ani. Am asistat la violențe, țipete și abuzuri și au fost multe vizite ale poliției la noi acasă înainte de a se despărți. Am fost lăsat să o cresc pe sora mea mai mică.

Mama mea s-a comportat ca o adolescentă nesăbuită și fără minte când l-a înșelat pe tatăl meu. Ieșea mereu cu amantul ei așa că de multe ori eu trebuia să-mi hrănesc sora și să o culc. De atunci, am dezvoltat o depresie ascunsă.

Căsnicia mea pare că urmează aceeași cale ca a părinților mei și mă întreb în mod constant de ce soția mea a avut o aventură și cum aș fi putut-o preveni. Am iertat-o ​​și relația noastră este bună acum. Copiii mei sunt minunați, dar mintea mea nu mă lasă să uit ce-a făcut.

Nu simt că mai pot aduce subiectul în discuție, deoarece ne va supăra pe amândoi, dar este mult mai proaspăt în mintea mea decât știe soția mea. Au trecut ani de zile, dar păstrez acest aspect al sănătății mele mintale secret față de ea.

Ea crede că dau vina pentru depresia mea pe divorțul părinților mei, dar, în realitate, nu pot uita lunile în care a avut aventura ei. Simt că viața mea ar fi mult mai bună dacă aș bloca aceste gânduri.

Ce spune specialistul:

“Este mai mult decât dureros să descoperi că cel pe care-l iubești și în care ai avut încredere te-a înșelat. Trădarea poate eroda o relație și construirea încrederii va dura timp.

Trebuie să vezi asta ca pe-un semn că e cazul să-ți înfrunți depresia și să rezolvați problemele de bază – divorțul părinților tăi și repercusiunile acestui divorț asupra ta.

Probabil că a nu vorbi despre asta a fost cel mai bun mod de a te proteja, dar, după cum descoperi, vine cu un preț. Nu-ți poți păstra sentimentele pentru tine pentru totdeauna, așa că spune-i soției tale adevărul. Trebuie să știe că nu te-ai împăcat cu aventura ei.”

Citeste și:

Confesiunea unei cititoare: Nu mai am deloc încredere în mine, sunt o epavă..'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii