Ai obosit de așa multă nefericire? Urmează aceste 7 reguli ale lui Dalai Lama. Viața ta se va schimba!

Dalai Lama, acest lider spiritual tibetan, este cunoscut în toată lumea pentru dreptele învățături pe care le trimite pământenilor. Mulți sunt cei care îi urmează sfaturile. Astăzi, povețele lui vin țintit către aceia dintre noi care se simt cu adevărat nefericiți, cu adevărat neîmpliniți.

Ai obosit de așa multă nefericire? Urmează aceste 7 reguli ale lui Dalai Lama. Viața ta se va schimba!

1. Viața ta trebuie să fie ghidată de cei 3R. Respectul față de tine, respectul față de ceilalți și responsabilitatea pentru ceea ce faci. Explicate, aceste reguli ar suna în felul următor: dacă te respecți pe tine, vei fi respectat și de ceilalți, nu aștepta să fii respectat, dacă tu la rândul tău nu respecți, asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile pe care le faci.

2. Ascultă-te în singurătate. Stai tu cu tine, din când în când, și ascultă-ți gândurile. Foarte posibil să afli răspunsul multora dintre întrebările pe care ți le pui de multă vreme.

3. Fii liber, dar nu încălca regulile. Foarte important, spune Dalai Lama, este să faci distincția dintre libertate și încălcarea regulilor. Simte-te liber, e foarte bine să fii așa, nu vei avea limitări, însă gândește-te foarte bine care sunt regulile pe care trebuie să le respecți și oprește-te înainte de a le încălca.

4. Iubește! Aceasta trebuie să fie prima poruncă! Dacă iubești, vei fi iubit. Iubește oamenii, natura, iubește pământul, dar iubește și cerul. Fii recunoscător pentru ce ai, mulțumește și intenționează de bine. O să vezi că lucrurile bune vor veni în viața ta.

5. Renunță, ca să primești. Poate părea un non sens, însă uneori Universul vrea ceva la schimb. Bine face, pentru că în ultimă esența e nevoie de un echilibru pentru ca viața să fie perfectă. Așadar, învață să pierzi, nu ține cu îndârjire de o dorință, de un om, de un job, de un lucru. După ce te vei elibera, ai să înțelegi care a fost motivul pentru care a trebuit mai întâi să renunți.

6. Ca să obții marea iubire sau marile realizări trebuie să riști. Dacă vrei să trăiești mediocru, foarte bine, stai în zona de confort. Dacă, însă, îți dorești mai mult și mai bine, asumă-ți riscurile. Fix acestea sunt lucrurile care fac diferența dintre un învingător și restul. Ca să obții ce-ți dorești, mergi până în pânzele albe. Nu lăsa pe nimeni să te oprească.

Ține minte acest lucru și ori de câte ori îți vine să arunci prietenia la gunoi, mai gândește-te o dată. Învață să ierți, învață să lași orgoliul deoparte, lasă de la tine, este o dovadă de mare putere psihică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate