7 semne care îți arată că îți distrugi relația


Atunci când lucrurile nu merg tocmai bine în relația de cuplu, fiecare partener are tendința de a da vina pe celălalt. Fără să își analizeze propriul comportament, partenerii poartă discuții interminabile, ajung la certuri puternice, iar toate acestea pot pune capăt relației. 

După ce relația ajunge una serioasă, cei doi parteneri nu mai au ca principal scop impresionarea persoanei care le este alături. În plus, situațiile în care partenerul greșește și niciodată nu face ceea ce trebuie sunt tot mai frecvente. Astfel, relațiile de cuplu ajung în impas, iar până la despărțire mai este doar un pas.

Principala greșeală pe care o fac partenerii este că nu conștientizează că persoana care le este alături nu poate fi vinovată de tot ceea ce se întâmplă rau, iar problema trebuie căutată într-un alt loc. Specialiștii au făcut o listă a celor mai comune 7 semne care pot să distrugă o relație, potrivit brightside.me. Aceste semne îți arată că îți distrugi singură relația, punând pe umerii partenerului întreaga vină pentru problemele existente între voi.

Urmărește materialul video pentru a vedea care sunt cele 7 semne care îți arată că îți distrugi relația.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce este sexualitatea de tip fast food și cum afectează aceasta viața de cuplu

Ce se întâmplă dacă faci sex în ziua de marți. Descoperirea surprinzătoare a cercetătorilor

7 lucruri pe care să nu i le ceri niciodată soțului tău

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex