7 lucruri pe care să nu i le ceri niciodată soțului tău

Pe lângă iubire necondiționată și fericire, căsătoria vine la pachet cu o serie de responsabilități și compromisuri pe care ambii patreneri trebuie să le facă.

Cheia unui mariaj reușit este înțelegerea, dar  și respectul reciproc. Chiar dacă femeile au tendința de a le cere persoanelor alături de care trăiesc să se schimbe pentru ele, acest lucru nu este tocmai indicat pentru relația de cuplu și poate duce la destrămarea acesteia. Astfel, există 7 lucruri pe care o femeie nu ar trebui să i le ceară niciodată soțului ei, potrivit familyshare.com.

7 lucruri pe care să nu i le ceri niciodată soțului tău

1.  Nu îi cere să nu observe alte femei

Faptul că îți dorești să fii singura femeie din viața lui este de la sine înțeles. Cu toate acestea, nu trebuie să îi impui să nu observe alte femei frumoase pe care le întâlnește. Studiile spun că bărbații sunt programați genetic pentru a face acest lucru. Astfel, dacă îl vei întreba în permanență dacă nu cumva îi fug ochii după alte doamne, nu numai că îți va da un răspuns foarte departe de adevăr, dar va fi și foarte deranjat de faptul că nu ai încredere în el.

2.  Nu îi cere să renunțe la pasiunile sale

Poate că îți dorești să petreceți mai mult timp împreună, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îi impui să renunțe la pasiunile sale. Dacă el te sprijină în tot ceea ce faci și îți susține inițiativele, cel mai bine ar fi ca și tu să procedezi în mod similar.

3. Nu îi cere să se schimbe sau să fie diferit

Probabil că sunt multe lucruri pe care le iubești la soțul tău, dar și o mulțime de defecte pe care ai vrea ca el să le corecteze. Nu îi cere să se schimbe sau să fie diferit, ci încearcă să îi accepți minusurile, așa cum și el face atunci când vine vorba despre tine.

4. Nu îi cere să fie interesat de lucrurile de care ești tu

Faptul că aveți păreri diferite și sunteți interesați de lucruri total opuse nu este un dezavantaj. Acest lucru trebuie privit ca o provocare și nu ar trebui să încerci să schimbi acest aspect.

5. Nu îi cere să te asculte așa cum o face un amic

Soțul tău te va asculta întotdeauna și te va ajuta să găsești o rezolvare a problemelor care te macină. Cu toate acestea, există situații în care chiar dacă te ascultă, nu poate face nimic pentru a te ajuta, motiv pentru care o prietenă este mai potrivită pentru astfel de situații.

6.  Nu îi cere să nu petreacă timp cu prietenii lui

Chiar dacă sunteți căsătoriți de mult timp și e normal să stați cât mai mult împreună, nu îi cere să nu petreacă timp cu prietenii lui. Fiecare dintre noi simțim nevoia să luăm contact și cu alte persoane și să facem diferite activități.

7.  Nu îi cere să aleagă între tine și mama lui

Aceste două persoane sunt foarte importante în viața unui bărbat. Astfel, niciun bărbat nu va putea să aleagă între soție și mamă, motiv pentru care ar fi bine să nu îl pui într-o astfel de situație.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

6 semne care îți arată că partenerul te înșeală prin intermediul rețelelor sociale

Ce este maturitatea sexuală

Ce înseamnă, de fapt, Dăruind vei dobândi'?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii