7 lucruri pe care bărbatul care te iubește le va face pentru tine. Rămâi singură până îl vei întâlni

Multe dintre noi nu consideră că singurătatea ar fi chiar o binecuvântare, așa că fug de ea încotro văd cu ochii. Iar ceea ce este cu adevărat îngrijorător este faptul că acceptă lângă ele pe oricine doar pentru ca locul acela să nu fie gol.

Poate ar fi bine să reținem faptul că singurătatea nu este o boală. Nu te naști cu ea și mori cu ea. Este un statut care se schimbă de-a lungul vieții. De aceea nu ar trebui să ne fie frică de ea, s-o urâm sau să devenim anxioase atunci când nu suntem într-o relație de cuplu. Toate vin la timpul lor. Timpul pentru o nouă relație nu este trecut cât suntem încă în viață.

Lucruri pe care bărbatul care te iubește le va face pentru tine

De aceea, în momentul în care ești pe punctul de a începe o nouă relație, fii atentă la potențialul tău partener și vezi dacă face aceste șapte lucruri:

 1. Nu-i place să stea prea mult timp departe de tine. O persoană care te iubește cu adevărat va vrea să petreacă mult timp cu tine, va aprecia fiecare moment alături de tine și va face tot ce ține de el să fiți cât mai mult timp împreună.
 2. Își face griji pentru tine. Alesul va manifesta un interes crescut față de tine. Va vrea să știe periodic ce faci, cum te simți, dacă ai mâncat, dacă ai mult de lucru, dacă te poate ajuta cu ceva.
 3. Nu se teme să-și exprime sentimentele față de tine. Dacă sentimentele pe care le manifestă față de tine sunt reale, nu se va teme și nici nu îi va fi rușine să ți le spună privindu-te în ochi, în așa fel încât să nu ai niciun dubiu asupra lor.
 4. Iubește atât calitățile, cât și defectele tale. Persoana potrivită îți va aprecia calitățile, dar nu va fi deranjată nici de defectele tale. Dimpotrivă, ți le va accepta, conștient fiind de faptul că nu există om perfect. Drept urmare, îți va ierta cu ușurință greșelile și te va iubi exact așa cum ești, fără să încerce să te schimbe.
 5. Își face planuri de viitor cu tine. Bărbatul care te iubește cu adevărat nu-și imaginează cum ar fi viața lui fără tine, așa că simte nevoia să facă planuri cu tine, să te vizualizeze în fiecare moment sau în fiecare etapă ale vieții lui.
 6. Este mândru să meargă cu tine alături. Unii bărbați își poartă partenerele la braț ca pe niște trofee, doar din dorința de a fi admirați, invidiați… validați, până la urmă. Alesul tău va fi copleșit de prezența ta și nu va da doi bani pe ce cred amicii lui. Nu-l va interesa cum te percep ei, nici dacă îl invidiază sau nu. Veți fi doar voi doi și sentimentele lui față de tine. Nicio altă trăire în plus.
  7. Îți demonstrează că mai există dragoste adevărată. Partenerul tău te va convinge că dragostea există și că este timpul să crezi din nou în ea. Îți va demonstra ăn fiecare clipă sentimentele pe care le nutrește față de tine și te va convinge că nu există loc de măști, de prefăcătorie, de falsitate, că totul e real și chiar ți se întâmplă.
  Nu uita că tu ești cea mai importantă persoană din viața ta și meriți tot ce e mai bun. Și ești singura care își poate oferi ce e mai bun, fie că vorbim despre lucruri sau despre oameni. Înconjoară-te de oameni care te iubesc, care te apreciază, în mijlocul cărora te simți bine. Pune preț pe confortul tău. Fie că vorbim despre partenerul de cuplu, fie că vorbim despre prieteni, despre colegi sau despre membrii familiei, stai doar în preajma oamenilor cu care te simți în largul tău.
  Citeste si
  Sursa foto: shutterstock
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dragoste & Sex