5 trucuri să economisești bani când faci cumpărături pentru școală

Mai sunt doar câteva zile și începe școala și toți părinții se grăbesc acum să cumpere necesarele pentru copiii lor. Știm că nu este deloc ieftin să îi iei tot ce are nevoie, de aceea am venit cu câteva idei care să te ajute să economistești bani, pe termen scurt și lung.

cumparaturi-scoala

 foto cumpărături pentru școală Shutterstock

Vânează ofertele speciale

Vânzătorii nu au cum să nu profite de această perioadă ca să vândă toate produsele de pe stoc și ce altă cale mai bună să faci asta dacă nu cu ajutorul ofertelor speciale? Vânează-le și tu și profită din plin de prețurile scăzute! Cel mai des le găseși în marile magazine și pe Internet.

Cumpără strictul necesar

Este foarte important ca înainte să pleci la cumpărături să stabilești bugetul și să îți faci o listă cu strictul necesar. Nu lua nimic altceva în afară de ceea ce este pe listă, dacă nu vrei să ajungi să te întrebi pe ce au 'zburat' banii.

Consumabile – ce să iei de calitate și ce nu?

Cumpără caiete de calitate – groase – ca pe termen lung să nu cheltuiești mai mult pe caiete mai puțin calitative și cu mai puține foi. Pe de altă parte, creioanele de colorat, cariocile sau acuarelele nu trebuie să fie din cele mai scumpe, pentru că la fel de bine se pot folosi și cele mai ieftine.

Produse de pe Internet

S-au înmulțit site-urile de pe care poți cumpăra produse la mâna a doua (câteodată și noi), la prețuri mai mici decât în magazine. Aruncă un ochi și pe ele atunci când faci cumpărături pentru școală. De exemplu, un ghiozdan cu un model anume sau o trusă de geometrie de calitate pot fi mai ieftine decât în magazine. Nu strică niciodată să știi prețurile de peste tot.

Pe viitor, pune bani deoparte

Cei mai mulți părinți spun că este foarte greu de fiecare dată când începe școala, pentru că trebuie să facă aceste cumpărături. Ca să nu te mai simți prinsă în cursă data viitoare, pune bani deoparte. Începe cât mai devreme ca să poți economisi cât mai mult!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii