Mămici, atenție la aceste jucării! Sunt extrem de periculoase pentru cei mici

Homepage  / Stiri / Copii

BaylorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Eden Strong a dezvăluit în mediul online că fiul ei, Baylor, s-a stropit în ochi cu o jucărie de cauciuc din baie. Ulterior, ochiul lui a devenit „de două ori mai mare” și a trebuit dus de urgență la spital.

Mămici, atenție la aceste jucării! Sunt extrem de periculoase pentru cei mici

„Ochiul lui era atât de umflat încât partea albă era ieșită în afară, iar irisul său era obturat”, a mai spus Eden.

„Se simțea fierbinte la atingere, iar fiul meu avea o febră îngrozitoare”, a continuat. Eden a fost avertizată de medici că micuțul și-ar putea pierde vederea.

Din fericire, ochiul lui Baylor s-a vindecat, însă Eden a decis să-și împărtășească nefericita experiență pentru a avertiza și alți părinți.

Deși știa că apa poate rămâne în interiorul jucăriilor din cauciuc și deși le scurgea și curăța după fiecare baie, Eden avertizează că bacterii invizibile sunt colectate de către acestea.

Când Baylor s-a stropit în ochi, Eden a crezut că nu era vorba de nimic mai mult decât o iritație de moment.

Ulterior însă, văzând ochiul devenind din ce în ce mai umflat și roșu, și-a dus fiul la medic. Acesta i-a dat picături și au revenit acasă.

La miezul nopții însă, când și-a verificat fiul, Eden a observat că ochiul lui Baylor era extrem de umflat. În urma analizelor, doctorii i-au spus că micuțul avea celulitis, o infecție serioasă a pielii.

„Avea o condiție severă care s-a răspândit pe toată fața, inclusiv la celălalt ochi. M-au avertizat că-și poate pierde vederea în ochiul mai afectat, dar, în cele din urmă, mulțumim lui Dumnezeu, ochii lui s-au vindecat.”

Eden Strong: „Jucăriile din cauciuc pentru baie? ARUNCAȚI-LE”

„Jucăriile din cauciuc pentru baie? ARUNCAȚI-LE. Nu le puteți curăța, pur și simplu nu puteți. Nu am la ce mizerie să fac poze, pentru că nu era nimic vizibil.

Nu puteți vedea bacteriile. Știam asta din clasa a VI-a, dar am crezut că sunt mai inteligentă decât niște simple jucării. Nu eram. Așadar, jucăriile din baie? Doar aruncați-le”, a încheiat mămica.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum arată soţia actorului Andrei Aradits? Andreea predă Yoga de trei ani şi are o siluetă de invidiat!

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Ioana Ginghină a vorbit cu fiica ei Ruxandra despre pictorialul nud făcut pentru revista Playboy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Copii