5 lucruri pe care bărbații le apreciază la femei. Ce trebuie să faci pentru ca el să te considere irezistibilă?

Înainte de o întâlnire, femeile petrec ore bune în fața oglinzii, aranjându-se, astfel încât să arate perfect în momentul în care se vor întâlni cu bărbatul ce le poate deveni partener. Chiar dacă aspectul fizic este apreciat de bărbați, există și alte lucruri care le atrag acestora atenția.

Pe lângă aspectul fizic, bărbații sunt atrași de lucruri la care nici măcar nu ne-am putea gândi. De cele mai multe ori, ceea ce noi asociem cu sexualitatea este departe de percepția lor, motiv pentru care este foarte important ca, din când în când, să studiem puțin modul lor de a gândi.

5 lucruri pe care bărbații le apreciază la femei

1. Zâmbetul

Un zâmbet frumos va fi întotdeauna apreciat de bărbați, iar mulți dintre ei se pot îndrăgosti iremediabil de acest detaliu. Pe lângă faptul că vor găsi acest lucru irezistibil, mulți bărbați se vor simți și mult mai confortabil lângă o femeie cu un zâmbet larg, căpătând mult mai multă încredere în ei.

2. Talentul la gătit

Chiar dacă în zilele noastre cuplurile moderne nu mai pun atât de mult accentul pe gătit, există și bărbați care apreciază o femeie cu un astfel de talent. Inspirația în bucătărie este un punct forte pentru o femeie, în ochii unui bărbat, care o va privi cu admirație.

3. Părul lung

Părul lung este un simbol al feminității și este asociat adesea cu frumusețea și tinerețea, potrivit brightside.me. Bărbații sunt mult mai atrași de femeile cu un păr lung și sănătos, mai ales dacă acesta este îngrijit exact așa cum trebuie.

4. Simțul umorului

Chiar dacă arată impecabil, o femeie nu va reuși să atragă atenția unui bărbat dacă are o atitudine greșită și este tot timpul serioasă. Într-adevăr, este foarte important să știe care sunt momentele în care trebuie să adopte un comportament ușor sobru, dar și cele în care trebuie să guste o glumă și să demonstreze că are simțul umorului. Bărbații vor căuta întotdeauna o persoană cu care să glumească și să se simtă bine.

5. Naturalețea

Când ieși la prima întâlnire nu trebuie să fii perfectă, ci trebuie să fii exact așa cum ești tu în viața de zi cu zi. Bărbații se vor îndrăgosti mai ușor de o femeie naturală, cu un make-up în linii fine și care se va expune exact așa cum este ea în majoritatea timpului.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Te-ai logodit de curând, dar ideea nunții nu te încântă prea tare? Acestea sunt 4 semne că trebuie să rupi logodna

Cea mai simplă modalitate prin care poți pune punct unei relații

Motivul pentru care relațiile din zilele noastre nu mai rezistă. Psihologii au găsit explicația

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex