Cea mai simplă modalitate prin care poți pune punct unei relații

Atunci când relația de cuplu este într-un impas, iar unul dintre parteneri decide că cea mai bună decizie este despărțirea, suferința este aproape inevitabilă și din acest motiv trebuie găsită o modalitate prin care cel de lângă noi să primească vestea, fără ca acesta să îl distrugă total.

Despărțirea este întotdeauna un moment dificil și destul de greu de depășit. Cu toate acestea, cercetătorii au descoperit că există o modalitate prin care putem pune punct unei relații, fără să producem prea multă suferință.

Cea mai simplă modalitate prin care poți pune punct unei relații

Când vine vorba despre acest moment delicat, oamenii se pierd în detalii și lungesc foarte mult discuția, provocând un mare dezechilibru emoțional persoanei ce urmează să fie părăsită. Astfel, specialiștii sunt de părere că trebuie să evităm acele discuții interminabile și că cea mai simplă modalitate prin care putem pune punct unei relații este spunându-i persoanei de lângă noi direct adevărul, potrivit dailymail.co.uk.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să intrăm direct în subiect spunând “Ne despărțim”, dar ar fi bine să începem discuția folosind formula “Trebuie să purtăm o discuție”.

Specialiștii de la Brigham Young University sunt de părere că abordând problema în acest mod, cel de lângă noi va avea suficient timp să înțeleagă exact ceea ce i se întâmplă și să treacă mai ușor peste momentul dificil. La fel ca atunci când așteaptă diagnosticul de la medic sau rezultatele unui test important, oamenii simt nevoia să afle cât mai repede veștile, indiferent dacă sunt bune sau rele, ceea ce înseamnă că sinceritatea și adresarea directă sunt preferate și atunci când vine vorba despre relația de cuplu.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Îți place să te costumezi în seara de Halloween? Acest lucru îți poate pune în pericol relația de cuplu

Motivul pentru care relațiile din zilele noastre nu mai rezistă. Psihologii au găsit explicația

Ce diferență de vârstă trebuie să fie între tine și partener pentru a avea o relație fericită. Cercetătorii au dat verdictul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex