Cum îți elimini rivala în dragoste. Trucuri și secrete pe care nu ți le spune nimeni

Îi zâmbește cu subînțeles. Este prezentă acolo unde este și el. Face tot ce îi stă în putință ca să-și arate calitățile. Se străduiește să te pună într-o lumină nefavorabilă. Este clar ce urmărește, nu? Cum o elimini pe rivala ta în dragoste și păstrezi tu „trofeul'.

Cum îți elimini rivala în dragoste. Trucuri și secrete pe care nu ți le spune nimeni

O rivală în dragoste este un subiect dureros în viața unei femei. Numai gândul că o alta visează la partenerul tău, te înfurie. Și dacă el este viclean și încearcă să joace necinstit, la două capete, cu atât mai grav. Sfatul este să nu te lași copleșită de sentimente negative și să refuzi să duci bătălia. S-ar putea ca victoria să nu fie ușoară. Dar învinge cea care va face mișcările corecte. De ce n-ai fi tu aceea? Chiar dacă „cealaltă' este decisă să ți-l sufle, jucând isteț partida și fiind mereu precaută, ai șanse de câștig.

Regula numărul unu este să crezi în tine. Să nu le permiți celorlalți – în special rivalei – să îți demoleze zidul de protecție. Dacă este o tipă isteață te va studia cu atenție și se va concentra pe slăbiciunile tale. Rămâi puternică precum o stâncă și confruntă-te cu toate obstacolele. Studiaz-o tu pe ea! Și nu neapărat pentru a o ataca, ci pentru a te apăra împotriva ei. Îi vei putea neutraliza acțiunile când îi vei înțelege strategiile. Construiește-ți propria strategie dar amintește-ți că trebuie să fie una cinstită. Nu te coborî la nivelul ei.

Transparența este cea mai bună armă în fața provocărilor. Fii în slujba adevărului. Joacă cinstit, cu cărțile pe față, fără comploturi. Probabil că ți se va spune că așa nu ai sorți de izbândă, că lumea este a celor șmecheri. Nu-i asculta. Arată-te omului tău așa cum ești. Cu calități și defecte. Asta face diferența între tine și cea care vrea să pară perfectă.

Ca să înțeleagă cine ești cu adevărat, petrece cu el cât mai mult timp. Dă-i ocazii să te aprecieze, dar nu le inventa ostentativ. Apreciază-i și tu părțile bune. Bărbații au nevoie de asta. Dacă nu o faci tu, s-ar putea să cedeze lingușirilor celeilalte.

Ai mare grijă și nu răspunde provocărilor rivalei. Pentru că vor exista. Intenția ei este să te enerveze și să-ți declanșeze reacții care să-ți compromită relația cu el. Rămâi calmă, indiferent de situație. Chiar și atunci când îți aruncă săgeți otrăvite pe rețelele de socializare.

A venit vremea să scoți ghearele pentru că s-a ajuns prea departe? Că în ciuda atitudinii tale de doamnă a continuat să atace? Buuun. Strategia este să îi dezvălui preocuparea pentru partenerul tău în toate mediile pe care le aveți în comun. Prieteni, cunoscuți, colegi, toți vor trebui să afle. Când caracterul ei va ieși la suprafață, oamenii vor deschide ochii și o vor exclude dintre ei. Terenul este acum al tău!

Foto: 123rf

Citeste și:

Cum arată femeia care nu își poate găsi un iubit pentru că e prea frumoasă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii