Vrei să te măriţi? Mergi la biserica Sf. Anton

Biserica Sf. Anton

Dacă îţi doreşti să te măriţi şi crezi în puterea rugăciunii, poţi merge la biserica Sf. Anton din capitală unde se află icoana făcătoare de minuni a Sfântului Antonie cel Mare.

Cu cine te măriţi?


Multe doamne şi domnişoare îşi caută încă jumătatea pe reţelele de socializare, prin baruri, cluburi, necăutând deloc în lăcaşul Domnului. E bine de ştiut că este foarte important să alegi cu cap omul cu care te căsătoreşti, însă această alegere nu trebuie să se ghideze după aspectul superficial, situaţie materială, frumuseţe fizică (fără cea interioară), poziţie socială etc. Cu alte cuvinte, important nu e pur şi simplu să te măriţi doar ca să intri în rândul lumii, ci să o să faci la momentul şi cu omul potrivit.

Aşadar nu-ţi dori doar jumătate, ci întregul! Trebuie să ieşi din filmul cu prinţesa care se mărită cu prinţul şi trăiesc fericiţi până la sfârşitul vieţii. Căsnicia nu este doar lapte şi miere, trebuie să lucrezi mult la ea pentru a ajunge la un echilibru.

Citeşte şi Versete din Biblie care încurajează căsătoria

Icoana făcătoare de minuni de la biserica Sf. Anton

Dacă încă nu ţi-ai găsit ursitul n-ar strica să mergi să te rogi la icoana făcătoare de minuni a Sfântului Antonie cel Mare, de la biserica Sf. Anton din Bucureşti. Este foarte uşor de ajuns la ea, biserica aflându-se în centrul vechi, chiar în spatele Hanului Manuc, pe strada Str. Franceza, nr. 33.

Tot aici te poţi ruga pentru cele de trebuinţă sufletului şi trupului. Însă, pentru a ţi se îndeplina dorinţa, trebuie neapărat să vii 9 marţi la rând să te rogi la icoana Sfântului Antonie şi sa participi la slujbă.

Ritualul celor 9 zile de marţi

Trebuie să te înhami cu multă răbdare deoarece marţea vin foarte mulţi credincioşi în pelerinaj la biserică pentru a realiza acest ritual împlinitor de dorinţe. De asemenea, trebuie să fii conştiincioasă şi neapărat să crezi în puterea miraculoasă a icoanei făcătoare de minuni a Sfântului Antonie cel Mare şi e musai să nu întrerupi şirul celor nouă zile de marţi.

Ultimul pas şi probabil cel mai important după ce ai trecut de pragul celor nouă zile de rugăciune este acela că într-a 10-a zi trebuie aduse drept mulţumire următoarele produse alimentare:

  • 1 sticlă de ulei
  • 1 pungă de făină şi ce mai aveţi pe acasă
  • 1 pâine

Preotul le va sfinţi, urmând ca o parte să luaţi acasă, iar restul să fie împărţit oamenilor nevoiaşi. Pâinea o veţi rupe după aceea în 9 părţi şi o veţi împărţi la 9 persoane.

Citeşte şi Căsătorie versus Celibat! Tu ce alegi?

Surse: biserica-sfantul-anton.ro; ziarullumina.ro; adevarul.ro

Sursa foto: biserica-sfantul-anton.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate