Vorbești cu animalul tău de companie? Uite ce spune acest lucru despre tine

vorbitul cu animalul de companie

vorbitul cu animalul de companie

Persoanelor care nu au în grijă un animal li se poate părea ciudat că prietenii lor vorbesc cu animalele de companie, însă potrivit studiilor acesta este un semn de inteligență.

Persoanele care au animale de companie ajung să se atașeze atât de mult de ele, încât le tratează ca fiind o ființă umană. Astfel, există multe cazuri în care stăpânii vorbesc cu cățelul sau pisica, fără să se gândească că acestea nu au capacitatea de a înțelege exact ceea ce li se spune. Totuși, ultimele studii au arătat că oamenii care obișnuiesc să facă acest lucru sunt mai inteligenți decât cei care nu fac asta, potrivit goodhousekeeping.com.

Acest comportament tinde să se extindă, oamenii atribuind calități umane tuturor lucrurilor din jurul lor, inclusiv computerului sau autoturismului. Potrivit cercetătorilor, persoanele capabile să facă acest lucru se pot lăuda cu o inteligență unică.

Ani la rând, această practică a fost privită cu scepticism de majoritatea oamenilor, mulți dintre ei catalogând persoanele care se comportă astfel ca fiind persoane cu probleme mintale. Acum, cercetătorii au venit să dărâme acest mit și au introdus ipoteza potrivit căreia toți cei care se adresează verbal animalelor de companie au o inteligență peste medie.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Ai purici în casă din cauza animalelor? Cele mai ingenioase metode de a scăpa de ei

Terapii inedite cu animale

7 boli transmise de animalele de companie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse